Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. 11 már megvan, a 12. a határ felé tart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. 11 már megvan, a 12. a határ felé tart. Most mondták be, hogy egy veszett vadászsólymot már utánaküldtek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Már John Rambot is készenlétbe helyezték a gépágyúval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Már John Rambot is készenlétbe helyezték a gépágyúval. Letarolná a fél várost. Mekkora lenne már ahogy csak az atom mély géppuskaropogást lehetne hallani a körúton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Most hallottam az Egyetemen, hogy állítólag elszabadult Budapest közepén tizenkét veszett mókus!Talán a 12 majmot akarták rimékelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hát te tudod, öregem. Már ha nem gond, hogy itt a többség azért nem fog bugyikat dobálni a színpadra. Mivel alig vagyunk lányok Talán a 12 majmot akarták rimékelni. Ez marha jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Letarolná a fél várost. Mekkora lenne már ahogy csak az atom mély géppuskaropogást lehetne hallani a körúton. Mindezt pár mókus miatt. -Uram miért irtotta ki a fél várost?Ez iszonyat. -Na és ,a mókusokat is eltaláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Mivel alig vagyunk lányok Pszt, mert még a végén átgondolja az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Ha valakit érdekel, van egy felesleges bithumenes meghívóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Pszt, mert még a végén átgondolja az egészet. Szerintem meg nem ez fogja a zenei pályafutását irányítani Frenkie, köszi, én nem kérem, nekem elég az az egy oldal, amit naponta követek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Szerintem meg nem ez fogja a zenei pályafutását irányítani Frenkie, köszi, én nem kérem, nekem elég az az egy oldal, amit naponta követek Melyiken vagy?Majomparádén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valakit érdekel, van egy felesleges bithumenes meghívóm.Engem érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Melyiken vagy?Majomparádén? Ncore, szerintem jó az oldal, már amennyire meg tudom állapítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Ncore, szerintem jó az oldal, már amennyire meg tudom állapítani. OFF Jó az, bizony, és általában ugyanaz van rajta, mint a bithun. Csak a bithu gyorsabb, és ott előbb vannak fenn a cuccok. Ennyi a különbség (meg, hogy oda nem lehet feltölteni bizonyos sávszélesség alatt, nem lehet ingyen torrentet kérni pontokból, és úgy alapból, egyáltalán nincs ingyen torrent, csak különleges alkalmakkor). ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Off Köszi Dzséjt, megerősítettél abban, amit gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Ezek miért OFF-ok? Ebben a topikban nincs olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Igaz, de most már így marad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Sajnos én ncore-on nem vagyok , de már mondtam két embernek is ha lesz meghívás ,akkor gondoljanak rám. Rog:privi ment bithu ügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Sok sikert Drukkolásban megtesszük, amit lehet, a többi már rajtad múlik Szerintem sikerülni fog minden, de hát ilyenkor már csak olyan az ember, hogy izgul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Ez tényleg húzós lesz Krande, de biztos végig csinálod majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. (szerkesztve) Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Nagy kalappal Krande! Én más most ettől rettegek, pedig még x+2 évem van rá (ahol x bármekkora pozitív szám lehet ) Szerkesztve: 2009. Április 4. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Ezek miért OFF-ok? Ebben a topikban nincs olyan. Bevallom őszintén, azért tettem off-ba, mert azt hittem, hogy éppen a filmes topicban írtam Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Sok sikert, hajrá! Simán menni fog az. Videó nem kell hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Nem is lenne rossz visszanézni videóról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Itt a tavasz! Sétáltam ma a városban, fantasztikus idő van. Rügyeznek a fák is. A tavasz a kedvenc évszakom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Párszor már elsütöttem az alábbi viccet, szerintem ilyenkor kihagyhatatlan: Két ovis beszélget a napfényes homokozóban: -Tavaty van. -Mi van? Nem értem. -Mondom, tavaty van. -Miii? Most se értem. -Batynak a matykák. -Jaaaa......Tavaty van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Sziasztok! Köszönünk minden eddigi és remélhetőleg ezutáni szavazatot. Csak így tovább!!!! Szavazás..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Te lipi! ez tök jó! Az énekesetek Nagy Feró? Eszméletlenül hasonlít hozzá a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. (szerkesztve) Odykám, ezt nagyon nagyon szépen köszönjük. Nem nem Feró, ( bár Ferencnek hívják a srácot ). Örülök, hogy tetszik amit csinálunk...... Szerkesztve: 2009. Április 4. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Itt a tavasz, itt az AIDS Használj kotont, tovább élsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.