Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Ígérem, az esküvőtökön a fórum aktív közösségével elénekeljük a Birodalmi Indulót... Donát. Szerkesztve: 2006. Július 15.19 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Szerző Rántott karfiol rulezz!!! Lecsó: a lecsós rántotta az finom...
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! BÁr holnap még lehet hogy leszek.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! BÁr holnap még lehet hogy leszek. Érezd jól magad, és természetesen kellő mértékben fogunk rosszalkodni, cserébe Te se legyél szende úrifiú Aztán meg várunk vissza
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Szerző Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:)
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" A kelkáposzta főzelékkel együtt. Egyébként a karfiol mellett a többi karfiolfélével is ki tudnak kergetni a világból (brokkoli, kelbimbó).
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:) Pontyosan Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! Jó utat. Én sohasem szoktam rossz lenni... o-óóóó, reped a plafon... Karrde: jó volt a nyaralás? Szerkesztve: 2006. Július 15.19 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve látom az egészséges ételeket nem szeretitek. Pacal körömpörkörttel rulez, igaz?
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Egy frászt, Hot Dog Donát. Azt én is csípem...no meg a maya néni hamburgerét.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Na a hamburgert azt nem Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Karrde: jó volt a nyaralás? Köszönöm kérdésed, jó volt Egy kis lazulós kikapcsolódás más helyen. Változatosságnak remek volt, és még a strandon is süttettem magam, ami nálam ritka dolog. Még olvasnom is sikerült
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Na a hamburgert azt nem Mayánál finom. Tőle bármikor veszek.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Karrde le is barnultál? Majd megnézem. Szerkesztve: 2006. Július 15.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve látom az egészséges ételeket nem szeretitek. Ó, dehogynem Paradicsom, paprika meg néhány másik zöldség összevágva salátának egy kis olivaolajjal leöntve (sőt olivabogyót is kell bele rakni) isteni jó Jöhet bele sajt is. Meg még néhány másféle zöldséges étel is. Ja, és gyümölcs leves ezerrel. Sült husihoz párolt friss répa apróra vágott zöldségzölddel vagy zellerlevéllel. Nyami
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Karrde le is barnultál? Majd megnézem. Nem barnultam, max. a fehér bőröm nézheted Ugyanis 15 perc alatt leégek a napon (főleg, ha még víz mellett is vagyok), ezért minimum 15-ös faktorú krémmel kenem magam leégés ellen, ami mellett barnulni nem könnyű és sokáig is tart
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Szerző Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" Spenótot csak anyám főzelékében meg a saját gyártmányú spenótgombócban.... legalábbis azt preferálom nagyon. Tésztán még csak 1x ettem, de arra nem is fogok rákapni. Keldolgokat én sem kedvelem.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával Kovászos uborka Nálunk csak én szeretem, ezért én is készítem minden nyáron. Ezt is lehet vegyes saliba rakni
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Ezek is nagyon jók Karrde. Szeretem a zöldséges ételeket, csak nem mindet válogatás nélkül. Amit szeretek, azok egy részét meg csak nyersen (pl. karalábé). Ami még isteni jó ilyenkor: tökfőzelék, sőt még a rántott tök magában
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" . Jó is az. I'm Popeye the Sailor Man, I'm Popeye the Sailor Man. I'm strong to the finich Cause I eats me spinach. I'm Popeye the Sailor Man. Szerkesztve: 2006. Július 15.19 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon. Amiket én igazán szeretek: - Pizza, gombás - csirekpürküt - Pizza, sonkás - paprikás krumpli - Pizza, szalámis - lasagna - Pizza, sajtos - hot-dög - Pizza, szalámis-sonkás - hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé - Pizza, sonkás-gombás - Spagetti - Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Jó is az. I'm Popeye the Sailor Man, I'm Popeye the Sailor Man. I'm strong to the finich Cause I eats me spinach. I'm Popeye the Sailor Man.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon. Amiket én igazán szeretek: - Pizza, gombás - csirekpürküt - Pizza, sonkás - paprikás krumpli - Pizza, szalámis - lasagna - Pizza, sajtos - hot-dög - Pizza, szalámis-sonkás - hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé - Pizza, sonkás-gombás - Spagetti - Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel Ilyen étrend mellett Te leszel a szív és érrendszeri megbetegédesek mintapéldája.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Ma pizzát ebédeltem, mert hugi kitalálta, hogy azt süssünk hamarjában. Én is szeretem, de ritkán van itthon, mert lusta vagyok sütni
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.