Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! ;):lol: BÁr holnap még lehet hogy leszek. :(

Hozzászólás ideje:
Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! :P:( BÁr holnap még lehet hogy leszek. ;)

Érezd jól magad, és természetesen kellő mértékben fogunk rosszalkodni, cserébe Te se legyél szende úrifiú :D Aztán meg várunk vissza :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. :lol:

Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:)

Hozzászólás ideje:
Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. :lol:

Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" :( A kelkáposzta főzelékkel együtt. Egyébként a karfiol mellett a többi karfiolfélével is ki tudnak kergetni a világból (brokkoli, kelbimbó).

Hozzászólás ideje:
Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:)

Pontyosan :(

Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak!

Jó utat.

Én sohasem szoktam rossz lenni... o-óóóó, reped a plafon... :lol:

Karrde: jó volt a nyaralás?

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Karrde: jó volt a nyaralás?

Köszönöm kérdésed, jó volt :lol: Egy kis lazulós kikapcsolódás más helyen. Változatosságnak remek volt, és még a strandon is süttettem magam, ami nálam ritka dolog. Még olvasnom is sikerült :(

Hozzászólás ideje:
látom az egészséges ételeket nem szeretitek.

Ó, dehogynem :lol: Paradicsom, paprika meg néhány másik zöldség összevágva salátának egy kis olivaolajjal leöntve (sőt olivabogyót is kell bele rakni) isteni jó :( Jöhet bele sajt is. Meg még néhány másféle zöldséges étel is. Ja, és gyümölcs leves ezerrel. Sült husihoz párolt friss répa apróra vágott zöldségzölddel vagy zellerlevéllel. Nyami ;)

Hozzászólás ideje:
Karrde le is barnultál? Majd megnézem. ;)

Nem barnultam, max. a fehér bőröm nézheted :lol: Ugyanis 15 perc alatt leégek a napon (főleg, ha még víz mellett is vagyok), ezért minimum 15-ös faktorú krémmel kenem magam leégés ellen, ami mellett barnulni nem könnyű és sokáig is tart :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na és a spenót? Az a másik "kedvencem"

Spenótot csak anyám főzelékében meg a saját gyártmányú spenótgombócban.... legalábbis azt preferálom nagyon. Tésztán még csak 1x ettem, de arra nem is fogok rákapni. Keldolgokat én sem kedvelem.

Hozzászólás ideje:
Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával :lol:

Kovászos uborka ;) Nálunk csak én szeretem, ezért én is készítem minden nyáron. Ezt is lehet vegyes saliba rakni :(

Hozzászólás ideje:
Ezek is nagyon jók Karrde.

Szeretem a zöldséges ételeket, csak nem mindet válogatás nélkül. Amit szeretek, azok egy részét meg csak nyersen (pl. karalábé). Ami még isteni jó ilyenkor: tökfőzelék, sőt még a rántott tök magában :lol:

Hozzászólás ideje:
Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" .

Jó is az.

I'm Popeye the Sailor Man,

I'm Popeye the Sailor Man.

I'm strong to the finich

Cause I eats me spinach.

I'm Popeye the Sailor Man.

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon.

Amiket én igazán szeretek:

- Pizza, gombás

- csirekpürküt

- Pizza, sonkás

- paprikás krumpli

- Pizza, szalámis

- lasagna

- Pizza, sajtos

- hot-dög

- Pizza, szalámis-sonkás

- hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé :(

- Pizza, sonkás-gombás

- Spagetti

- Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel :lol:

Hozzászólás ideje:
A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon.

Amiket én igazán szeretek:

- Pizza, gombás

- csirekpürküt

- Pizza, sonkás

- paprikás krumpli

- Pizza, szalámis

- lasagna

- Pizza, sajtos

- hot-dög

- Pizza, szalámis-sonkás

- hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé ;)

- Pizza, sonkás-gombás

- Spagetti

- Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel :lol:

Ilyen étrend mellett Te leszel a szív és érrendszeri megbetegédesek mintapéldája. :(

Hozzászólás ideje:

Ma pizzát ebédeltem, mert hugi kitalálta, hogy azt süssünk hamarjában. Én is szeretem, de ritkán van itthon, mert lusta vagyok sütni :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.