Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Darth Krande

Ajánlott hozzászólás

Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! :P:( BÁr holnap még lehet hogy leszek. ;)

Érezd jól magad, és természetesen kellő mértékben fogunk rosszalkodni, cserébe Te se legyél szende úrifiú :D Aztán meg várunk vissza :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. :lol:

Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" :( A kelkáposzta főzelékkel együtt. Egyébként a karfiol mellett a többi karfiolfélével is ki tudnak kergetni a világból (brokkoli, kelbimbó).

A hozzászólás linkje

Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:)

Pontyosan :(

Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak!

Jó utat.

Én sohasem szoktam rossz lenni... o-óóóó, reped a plafon... :lol:

Karrde: jó volt a nyaralás?

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje

Karrde: jó volt a nyaralás?

Köszönöm kérdésed, jó volt :lol: Egy kis lazulós kikapcsolódás más helyen. Változatosságnak remek volt, és még a strandon is süttettem magam, ami nálam ritka dolog. Még olvasnom is sikerült :(

A hozzászólás linkje

látom az egészséges ételeket nem szeretitek.

Ó, dehogynem :lol: Paradicsom, paprika meg néhány másik zöldség összevágva salátának egy kis olivaolajjal leöntve (sőt olivabogyót is kell bele rakni) isteni jó :( Jöhet bele sajt is. Meg még néhány másféle zöldséges étel is. Ja, és gyümölcs leves ezerrel. Sült husihoz párolt friss répa apróra vágott zöldségzölddel vagy zellerlevéllel. Nyami ;)

A hozzászólás linkje

Karrde le is barnultál? Majd megnézem. ;)

Nem barnultam, max. a fehér bőröm nézheted :lol: Ugyanis 15 perc alatt leégek a napon (főleg, ha még víz mellett is vagyok), ezért minimum 15-ös faktorú krémmel kenem magam leégés ellen, ami mellett barnulni nem könnyű és sokáig is tart :(

A hozzászólás linkje

Na és a spenót? Az a másik "kedvencem"

Spenótot csak anyám főzelékében meg a saját gyártmányú spenótgombócban.... legalábbis azt preferálom nagyon. Tésztán még csak 1x ettem, de arra nem is fogok rákapni. Keldolgokat én sem kedvelem.

A hozzászólás linkje

Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával :lol:

Kovászos uborka ;) Nálunk csak én szeretem, ezért én is készítem minden nyáron. Ezt is lehet vegyes saliba rakni :(

A hozzászólás linkje

Ezek is nagyon jók Karrde.

Szeretem a zöldséges ételeket, csak nem mindet válogatás nélkül. Amit szeretek, azok egy részét meg csak nyersen (pl. karalábé). Ami még isteni jó ilyenkor: tökfőzelék, sőt még a rántott tök magában :lol:

A hozzászólás linkje

Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" .

Jó is az.

I'm Popeye the Sailor Man,

I'm Popeye the Sailor Man.

I'm strong to the finich

Cause I eats me spinach.

I'm Popeye the Sailor Man.

Szerkesztve: - Rog Ertay
A hozzászólás linkje

A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon.

Amiket én igazán szeretek:

- Pizza, gombás

- csirekpürküt

- Pizza, sonkás

- paprikás krumpli

- Pizza, szalámis

- lasagna

- Pizza, sajtos

- hot-dög

- Pizza, szalámis-sonkás

- hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé :(

- Pizza, sonkás-gombás

- Spagetti

- Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel :lol:

A hozzászólás linkje

A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon.

Amiket én igazán szeretek:

- Pizza, gombás

- csirekpürküt

- Pizza, sonkás

- paprikás krumpli

- Pizza, szalámis

- lasagna

- Pizza, sajtos

- hot-dög

- Pizza, szalámis-sonkás

- hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé ;)

- Pizza, sonkás-gombás

- Spagetti

- Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel :lol:

Ilyen étrend mellett Te leszel a szív és érrendszeri megbetegédesek mintapéldája. :(

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.