Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. De a tesóm gépéről most épp ezt a modemet használva netezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Bocs, kajáltam.Akkor a te gépeddel van valami.A rendszervisszaállítást meg kéne próbálni.Ha azzal sem ok, akkor Windows-reinstall.Windowst le tudsz szedni torrentoldalakról. Az a gond, hogy iinen marha nehéz értelmeset hozzászólni, látni kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Tudom, de hát nem tudok mit tenni. Frenkie, a gép sípol, mikor bekapcsolom. Nem úgy, hogy a videokártya rossz, hanem csak olyan hangot hallatt, mint mikor cseng a füled. Tehát ilyen iszonyú magas hangon sípol (de nem ütemesen, mondom, mint mikor cseng a füled). Szerintem hardver hiba lesz... Ja, és egyelőre nem találom a windows csökkentett módját behívó panelt. Csak a biosba tudok menni del-ettel, de windows menüt nem látok sehol (mármint a del-et megnyomása előtt sem). Ja, és a scandisk nem a c (windows meghajtót), hanem a d (felhasználói programok) meghajtót érzi "töredezettnek", vagy minek... Szerkesztve: 2010. Február 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ha sípol, akkor az hardver. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A sípolást most abba hagyta, és csökkentett módban beengedett. Most erről a gépről írok. Ez mit jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Valamelyik hardvernek annyi.Ha a winchester nem kattog, akkor az ok.Akkor már csak a memória és az alaplap marad.Ha több memóriamodul van a gépben akkor meg lehet azt csinálni, hogy kivenni az egyiket és elindítani a gépet, ha nem ok, akkor a másikat kivenni és az elsőt vissza. A csökkentett mód az F8 nyomkodásával jön elő.Ahogy kiírja az alaplap márkáját meg a többi dolgot már lehet nyomkodni.Ha sikerült akkor kijön egy szöveg, közepén menüvel ahol a menüpontok a windows inditási fajtái és az egyik lesz a csökkentett mód. A sípolásból meg lehet elvileg tudni, hogy melyik hardver a luda.A neten valahol le vannak írva angolul, hogy milyen sípoláshoz milyen hiba illik.A Google-ban ha rákeresel az alaplap típusára és hozzáírod azt hogy beep akkor nagy valószínűséggel meg lehet találni ezt a listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. De nem csipog (beep), csak magas hangon szól, mintha ultrahangos síppal sípolnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. De nem csipog (beep), csak magas hangon szól, mintha ultrahangos síppal sípolnál. Az nem gond az a long beep.Járasd a gépet csökkemtett módban egy darabig.Futtas programokat stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Az nem gond az a long beep.Járasd a gépet csökkemtett módban egy darabig.Futtas programokat stb. Oké, akkor most ezt teszem. Utána? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Oké, akkor most ezt teszem. Utána? Próbáld visszaállítani a rendszert akkora amikor még jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én meg itt ülök, és drukkolok h jó legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nekem elég gyanús az a sípolás.Nem szokott jót jelenteni.Ok ,lehet hogy most megjavul, de azért csak meg kéne nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nekem elég gyanús az a sípolás.Nem szokott jót jelenteni.Ok ,lehet hogy most megjavul, de azért csak meg kéne nézni. De az előbb azt írtad, hogy long beep. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) De az előbb azt írtad, hogy long beep. Az a hivatalos neve.Az alaplap-nak van vagy 7-8 sípolási hangja.A rövideket beep-nek hívják, a hosszú sípolást long beep-nek.Mindegyik egy hibát jelöl amiről van egy lista.Azaz bármely ilyen hang hibára utal. Szerkesztve: 2010. Február 13. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Az nem gond az a long beep.Járasd a gépet csökkemtett módban egy darabig.Futtas programokat stb. Csak ezért nem értem, mert itt azt mondtad, nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Igazán lehetne már egy számítógépes okosság topik..... Lekopogom, ma Hiba összesen egyszer hozta be ezt a hüleségét, ugyanannál az oldalnál, ahol elkezdte tegnap is. De "egyébként" jól elvan, működik, és nem érti, miért nem a Salátát írom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Csak ezért nem értem, mert itt azt mondtad, nem gond Szerintem azt a "De nem csipog (beep), csak magas hangon szól, mintha ultrahangos síppal sípolnál." részre értette, mert ha a gép sípol, az csak gond lehet. Hardveres gond, és mivel a hálózati kártyával gondok vannak, én erősen hajlok az alaplap felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ja, értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Csak ezért nem értem, mert itt azt mondtad, nem gond Félrefogalmaztam.Arra írtam, hogy azt írtad, hogy hosszan sípol és nem szakaszosan.Úgy értettem, hogy azt is meg lehet találni a beep listában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én meg itt ülök, és drukkolok h jó legyen! Szintén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Azt a jó b-k-a-ját az extrának! Most ébredtem rá arra, amit pár napja Rostás Norbert kolléga írt, hogy az extra beszünteti az ingyenes honlapjait. Így menthetem le az adataimat majd (szerencsére tárhelynek uw-kat használok, nem extrát, bár gondolkodtam azon, hogy azt fogom, szerencsére nem tettem) ... Ezt csak azért írom, hogy akinek van extrás oldala (tárhelye) az figyeljen erre, tudatosuljon benne. (Jaj, de jó, hogy tavaly leléptem onnan, sz*mét egy banda ez az extra.hu ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Na, hát tegnap megpróbáltam elindítani nem csökkentett módban is, és nem indult újra, igaz a modem nem volt bedugva. Most kipróbálom úgy, hogy a modem is be lesz dugva. De az F8-ra továbbra se hozza elő a csökkentett módot. Csak választhatok, hogy honnan bootolja be a rendszert (winchester, floppy, meg van egy harmadik). Nem tudom, hogy a múltkor hogy hozta elő a csökkentett módot, de nagyon úgy fest, hogy nem az f8-cal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nem is írja ki bootolás közben? Legalábbis ki kéne. Amúgy sok gépen más, a húgom gépén az F9 hozza elő. Ez ugyanolyan, hogy a setupot sem minden gépen a DEL jelenteti meg, van, amin az F12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. (szerkesztve) Esküszöm, vadásztam bootolás közben, de semmi! Most rendes módban, modemmel bedugva is működik. Sípolás nincs. Tesóm gépével párhuzamosan is tudott menni a net. Nincs újraindulás, semmi. Annyit módosítottam a netkapcsolaton, hogy kivettem a cFosspeedet, ami be volt épülve a helyi kapcsolatba, mert mintha azóta lenne ilyen bibi, hogy folyamatosan újra rakosgatom a próbaverziókat... Szerkesztve: 2010. Február 14. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Hm... érdekes, de ha működik, az jó, viszont azért figyelj oda rá. Az a sípolás nem lehetett egészséges dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Figyelek, figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Skaccok, mondjatok nekem egy olyan videófeltöltő oldalt ahol a filmstúdiók nincsennek jelen Értsd, nem tiltják le a filmklipeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Skaccok, mondjatok nekem egy olyan videófeltöltő oldalt ahol a filmstúdiók nincsennek jelen Értsd, nem tiltják le a filmklipeket. videoplayer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Skaccok, mondjatok nekem egy olyan videófeltöltő oldalt ahol a filmstúdiók nincsennek jelen Értsd, nem tiltják le a filmklipeket. Indavideo... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Kösz srácok. Ha minden igaz akkor pár perc és majd az Avatar forumon megnézhető Kolmilannál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.