Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Akkor így egyszerű a dolog. Majd látogasd meg anyut is, ne érezze magát egyedül. Majd ha süt sütit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Pontosan. Ezért üzenném apámnak, hogy ilyen asszonytól meg kell szabadulni Küldte inkább kocsmába vagy valami. Node a halál...... Nahát, nahát! :DÉn nem akarom kinyírni csak szimplán elválok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Én nem akarom kinyírni csak szimplán elválok. Az felér egy öngyilkossággal. Szerinted nem fogja követelni a vagyonodat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Az felér egy öngyilkossággal. Szerinted nem fogja követelni a vagyonodat? A TV-t és a BR lejátszót nem adom. Na és a filmeket se. A többi nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. A TV-t és a BR lejátszót nem adom. Na és a filmeket se. A többi nem érdekel. Szerintem a hütőt is hagyd meg. A sörök miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Persze, elküldenétek az egyetlent, aki gondoz engem. Szégyelljétek magatokat! Ilyen unokával és dédunokával áldott meg a sors, hajaj... Ne akarjátok, hogy felkeljek! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. No akkor, kedves DINASZTIA. Ezennel ezt a fiam kitagadom, mától nem vagyok az anyja, az állítólagos apjával (mert ugye csak az anya az egyetlen, aki tudja, hogy ki az apa ) meg nem is voltunk összeházasodva, csak megtűrtem a DINASZTIA köreiben az utóbbi időkben a fiú kedvéért, ha már annyi év után betoppant. Persze a most már nem létező kölök azt tesz, amit akar vele ezek után. Nincs házasság, sose volt, lévén a kedves mama világ életében kalandozó és független lélek volt, minden gyermeke más apával rendelkezik ezen ok miatt. A vagyon az enyém volt mindig is, viszem is magammal, a hiperszuper laptopomon tárolt összes pénzügyi adattal és titkos bankszámlákkal együtt (ugye mivel ezeket én intéztem). Természetesen a dédpapi, mivel ő az én nagyapám, mindig számíthat rám a jövőben is, a többi gyermekemmel együtt, és persze más DINASZTIA-tagok is, elvégre ők az én felmenőim, testvéreim, s a többi És most irány a szabad élet, nem kötnek a DINASZTIA szabályai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Kérdem én, anya az ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Az anyának is van büszkesége, ha nemisolykedves családtagjai ilyet művelnek a háta mögött és előtt is, megérdemlik, amit kapnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hú micsoda családi dráma! Lehetek én valamelyik válófél ügyvédje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Kérdem én, anya az ilyen? No fiam, akkor innentől mozi meg sör ezerrel. Éljen a szabad élet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (Jake meg hova tűnt? )Nem ismerőse valaki Jake -nek iwiw -en? Meg lehetne nézni, oda jár-e. Ha nem akkor van nagy baj. Remélem mielőbb visszatér. Nekem is hiányzik a lurkó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. No fiam, akkor innentől mozi meg sör ezerrel. Éljen a szabad élet. Oks, hogy mozi meg sör, de ha egyszer olyan isteni sütiket tudott sütni... De ennyivel nem ússza meg. Van elvégre cukrászda is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Nem ismerőse valaki Jake -nek iwiw -en? Meg lehetne nézni, oda jár-e. Ha nem akkor van nagy baj. Remélem mielőbb visszatér. Nekem is hiányzik a lurkó. 18:45-kor jelentkezett be oda utoljára. De az AVPU-n sem tűnt fel már 5-e óta. Lehet vizsgái vannak, vagy ilyesmi. Szokása néha hetekre eltűnni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hú micsoda családi dráma! Lehetek én valamelyik válófél ügyvédje? Te az én anyám vagy, szóval mindenképpen az én pártomra kell állnod Oks, hogy mozi meg sör, de ha egyszer olyan isteni sütiket tudott sütni... De ennyivel nem ússza meg. Van elvégre cukrászda is. Süssön neked a DONNA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. A válság kikezdte a DINASZTIA kötelékét is?! Hát nem tudom kinek a pártjára álljak?! A báytóval annyícsinyt elkövettünk, anyja meg egy van az embernek. Nehéz ügy! Bár csak megsugom egy kilo marcipánnal sok mindenre rá lehet venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Leányom, a DINASZTIA férfiállatainak köszönhető eme cselekedet. Nyugi, számodra mindig van marcipán, szerintem a spájzban találsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Te az én anyám vagy, szóval mindenképpen az én pártomra kell állnod Jó hogy mondod. MELLETED ÁLLOK, LÁNYOM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok a család része Kimaradok ezekből a perlekedésekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok a család része Kimaradok ezekből a perlekedésekből Ami késik nem műlik Hidd el, jobb családtagnak lenni mint a DINASZTIA áldozatának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ami késik nem műlik Hidd el, jobb családtagnak lenni mint a DINASZTIA áldozatának Hát akkor inkább lennék ezek után áldozat, mint tag Nem túl jó a PR-ja a családnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hát akkor inkább lennék ezek után áldozat, mint tag Nem túl jó a PR-ja a családnak Csak a nőkkal van a baj, ....mint mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Csak a nőkkal van a baj, ....mint mindig Mondják a férfiak! Mint mindig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Mondják a férfiak! Mint mindig! Mondják a nők, mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ami késik nem műlik Hidd el, jobb családtagnak lenni mint a DINASZTIA áldozatának Haha, nem mondanád ezt, ha járókeretre és vastüdőre lennél kárhoztatva, mert valaki (segítek ki: Olddal kezdődik, Fighterrel végződik és Donnak adja ki magát), nem ad elég pénzt a kezeltetésre. Legalább egy elektromos tolószéket, de nem, még azt sem. Járókeret, az sem a kerekes fajtából. Ha azok a nyüves lovak nem lennének olyan gyorsak, már rég odatettem volna egy fejet az ágyadba, de így maximum az ükunokám plüsslovát fejezhetem le... Bár a múltkor még az is elszaladt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Mondják a nők, mint mindig. A nőknek legalább igazuk van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. A nőknek legalább igazuk van! Legalábbis, amíg a békesség kedvéért hagyjuk, hogy ebbe a tévhitbe ringassák magukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. A nőknek legalább igazuk van! Kivéve amikor nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok a család része Kimaradok ezekből a perlekedésekből Én meg nemrég kerültem be, nem is tudom milyen minőségben, de lehet, hogy kilépek. Sajnos nem bírom a perlekedést. Abból van elég itthon is. De azért nőtársaim mellett szükség esetén kiállok. Mint pl. ez a mostani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Jó hogy mondod.MELLETED ÁLLOK, LÁNYOM! Köszi Nem túl jó a PR-ja a családnak Hát nem Szerencsére most már bármit mondhatok rá Legalább egy elektromos tolószéket, de nem, még azt sem. Hoppsz, tulajdonképpen a saját vagyonomból telik ilyesmire, szóval egy szavadba kerül A nőknek legalább igazuk van! Naná De azért nőtársaim mellett szükség esetén kiállok. Mint pl. ez a mostani. Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.