Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ez perverz? Nagyon konzervatív lehetsz öregem. Teljes mértékben. Ez a fő ismervem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. (szerkesztve) Ha már perverzség...Ez azért mindennek a teteje... http://m.blog.hu/su/subba/image/0000610/bd.jpg Szerkesztve: 2010. Június 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Istenkém, ezek nem tudják, hogy a hűs levegőre bizony ezen pároknak van szükségük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Mondjuk az a pár sem semmi aki ebben a dögmelegben nekiáll nemi életet élni. Folyik az izzadság, ragad minden brrrr. Kitaláltam az ellenszert mait most alkalmazok is a meleg ellen. Sör és venti. A nyerő páros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Haverral elmentünk éjjeli kerékpározásra (negyed órája értem haza). Hát bakker, 30 km-en megfordultunk pár éghajlati övben. Veszprém, orkán erejű szél és 30 fok. Szentkirály után a völgyben szélcsend és 20 fok, és nem a kellemes, hanem a hűvös. Balatonalmádi, hurrikán erejű szél, 40 fok. Aztán vissza. Dög melegben vágytunk a völgy hidegére, a völgyben sebesen tekertünk, hogy újra melegbe érjünk. És ami durva péntek este. Fűzfő élettel teli, Veszprém meg mint egy holt város. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Micsoda sokszínű országban élsz Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Micsoda sokszínű országban élsz Dzséjt. Ugye? Világ körüli út? Minek az? Hazánkban 50 km-en belül az összes éghajlati övvel megismerkedhetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Elképesztő komolyan. Legalább ittál pár sört? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Tök jó lehetett ez a kerékpáros túra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Dzséjt: Almádinál van Balaton, Veszprámben meg nincs. Szerinted melyik város él ilyenkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Haverral elmentünk éjjeli kerékpározásra (negyed órája értem haza). Remek túra lehetett Egyébiránt havas tájról nem volt szó, így még "tekerni" kéne kicsit azért a minden éghajlatért Mondjuk ha az arrafelé lévő hegyek elég magasak lennének, lenne esély, hogy a csúcson pólóban és hóban bicajozzon bárki Már ha fel tudna tekerni addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Elképesztő komolyan. Legalább ittál pár sört? Nem okozom csalódást, ittam Megengedtünk magunknak egy korsó sört a balcsin Tök jó lehetett ez a kerékpáros túra Baromi jó volt, főleg Almádi és Szentkirály között a tök sötétben, amire jól rátett egy lapáttal, hogy éppen "nincsen" Hold. Síri csend, fölötted a csillagos ég (és baromi jól látszódtak a csillagok). És sehol egy lélek. Nagyon békés volt. Ráadásul, valahogy az egész út rövidebbnek és tempó tekintetében egyenletesebbnek tűnt. Nem láttunk messzire, csak ameddig a lámpák elvilágítottak, így nem tudatosult bennünk, hogy mennyi van még hátra. Dzséjt: Almádinál van Balaton, Veszprámben meg nincs. Szerinted melyik város él ilyenkor? Az a baj, hogy ez a helyzet az év más időszakában is. Míg Fűzfőn a sétáló utcán fagyizók, kávézók vannak nyitva, ahová az olyanok is beülhetnek, akik nem vágynak a diszkók tömegére, melegére és hangzavarára, addig Veszprémben, bár a sétáló utcán van vagy hat fagyizó, két kocsma és egy nagyon jó kávézó, ezek közül csak egy kocsma van nyitva. Bár kulturált hely, de a franc se akar nyár közepén lemenni egy ablaktalan pincébe, mert bár hűs, inkább ülnék egy teraszon. Remek túra lehetett Egyébiránt havas tájról nem volt szó, így még "tekerni" kéne kicsit azért a minden éghajlatért Mondjuk ha az arrafelé lévő hegyek elég magasak lennének, lenne esély, hogy a csúcson pólóban és hóban bicajozzon bárki Már ha fel tudna tekerni addig Ami késik, nem múlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Egy ilyen esti bringázásra én is gondoltam már Tuti frankó lehet vaksötétben, csillagok alatt tekerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Egy ilyen esti bringázásra én is gondoltam már Tuti frankó lehet vaksötétben, csillagok alatt tekerni Szemed-szádban szúnyogok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szemed-szádban szúnyogok Csak ha megállsz (az erdőben szunyogoszauruszok vannak) Mondjuk Veszprém és Szentkirály között naplemente után nem csekély bogárinvázió volt, de mikor éjfélkor visszatekertünk, már elmentek aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szemed-szádban szúnyogok Hát jah. Most ez tart vissza. Késő délután azért megnézem, lehet e már eljutni Vácig. A héten le volt zárva ugyanis a töltésen vezető bringaút. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szemed-szádban szúnyogok Phobos, ment privát üzenet, ne felejtsd el megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Phobos, ment privát üzenet, ne felejtsd el megnézni Ha éjfél körülire gondolsz, akkor már válaszoltam az e-mail címedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Lehet, hogy szúnyoginvázió este sötétedésig van, utána meg lecsendesednek, ha már éjszaka felé jár az idő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Én szerdán jöttem haza éjfélkor bringával. Tök jó, hogy nincsenek kocsik. Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan hbo-műsorokat tudnék leszedni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Ha éjfél körülire gondolsz, akkor már válaszoltam az e-mail címedre Akkor még jó, hogy rákérdeztem. Nem tudtam, hogy a másik e-mail címem van megadva a fórumon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan hbo-műsorokat tudnék leszedni?Mi érdekel pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Mi érdekel pontosan? ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. ezHátha felrakják majd valami letöltőoldalra. De nézz szét az HBO oldalán...hátha onnan is majd le lehet tölteni, vagy visszanézni. Azt hittem sorozat érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Istenem....szerencsétlenek... Egy kalózmásolaton nézhették meg szombaton az észak-koreaiak a focivébé nyitómeccsét - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség. Észak-Korea nem közvetítheti a vb-t, mert az egész Koreai-félszigetre szóló közvetítési jogot Dél-Korea vette meg. http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100612-...oreai-teve.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Tök jólesőt íjászkodtunk Orkival Ilyenre máskor is beneveznék! Meg az a sprint a mocsár és Mánfa között, 20:18-kor még a sarat dagasztottuk, 20:35-kor meg már a megállóban virultunk. Jó volt! Három réteg szúnyogriasztó meg már használt is. Bár azok után, hogy egy (igencsak szőke) szúnyog a sportcipőmön át akart kiszívni, már kevesebb mindenen lepődök meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Jake: Ki ez a kiscsaj az avatarodon? Marha jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mit gondolsz miért tűnt el fél évre? :D Ez lett belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Oldi, neked ehhez hány évre is kéne eltünnöd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mit gondolsz miért tűnt el fél évre? :D Ez lett belőle Nem hinném, hogy a barátnője. Őt csak nem rakná közszemlére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.