Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Itt is csak pár csepp volt, ami *** sem ért. Maradt a locsolás, szél meg ezerrel. Eh... akármilyen az idő, sose jó, ami van Ez nagyon igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Itt is csak pár csepp volt, ami *** sem ért. Maradt a locsolás, szél meg ezerrel. Eh... akármilyen az idő, sose jó, ami van Dehogynem, szép tavaszi napsütésre 18 fokkal meg lenge szellővel biztos nem mondanád, hogy ez sem jó. Előbb-utóbb csak lesz olyan is, és külön öröm lenne, ha egy kiadós esős napot követne. Nekem is kellene a kertben tenni-venni, gyomlálni is már pl. (a kökörcsin teljesen ellepte a kertet, és hiába szép kis kedves növény, de ez már túlzás), de azt csak eső áztatta talajban lehet jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Dehogynem jó, de ha nem esik, és ezért locsolni kell a gazaim, akkor már nem is annyira jó Szóval ezért írtam, hogy sose jó, ami van Bizonyos szemszögből nézve mindig van kivetni való az időjáráson Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mondtam én, hogy sose jó az idő, akármi van. Ki kért ennyi jeget az esőbe?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Ma megint befogtam Neót a roller elé, ezúttal kipihenten. Egész szépen húzott, de legalábbis ment előre Itt eső van néha, most épp napsütéssel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mondtam én, hogy sose jó az idő, akármi van. Ki kért ennyi jeget az esőbe?? Itt is esett, de jég nem volt. Remélem nem verte el a növényeid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Jégeső mindig rossz, de talán ilyenkor a legkevésbé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mondtam én, hogy sose jó az idő, akármi van. Ki kért ennyi jeget az esőbe?? Jaj... Nálunk sem volt jég, az eső is épp csak a port verte el, a belvárosban meg egyáltalán nem is esett. De túl hideg van, így a vasárnapi biciklizésből nem lesz semmi, úgy néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Jaj... Nálunk sem volt jég, az eső is épp csak a port verte el, a belvárosban meg egyáltalán nem is esett. De túl hideg van, így a vasárnapi biciklizésből nem lesz semmi, úgy néz ki. Szerintem lesz, mert szombattól melegedés jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Nos emberek nem tudom érdekel e még bárkit is, de büszkén jelentem, hogy április 30án, a 7. képregényfesztiválon megjelenik Deveraux képregényem 4., azaz utolsó fejezete. Persze ez csak ennek a sztorinak a vége. Ez sajna nem kerül fel sehova ingyen, szóval ha bárkit is érdekel, keressen meg nyugodtan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. (szerkesztve) Ez sajna nem kerül fel sehova ingyen, szóval ha bárkit is érdekel, keressen meg nyugodtan! Engem érdekelne ha nem lenne meg már 2 verzióban Szerkesztve: 2011. Április 15. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Engem érdekelne ha nem lenne meg már 2 verzióban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Délutánra szerintem meg is lesz a promo írás hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Huhh. A harmadikhoz kérhetek linket, meg jelszavat? Elbúcsúztattuk az egyik kolléganőt. 40 év munka, ráadásul ugyanazon a munkahelyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Szerintem lesz, mert szombattól melegedés jön. Igen, én is néztem ma, és nagyon bíztató a várható 15-17 fok. Nos emberek nem tudom érdekel e még bárkit is, de büszkén jelentem, hogy április 30án, a 7. képregényfesztiválon megjelenik Deveraux képregényem 4., azaz utolsó fejezete. Gratula hozzá. Elbúcsúztattuk az egyik kolléganőt. 40 év munka, ráadásul ugyanazon a munkahelyen. Tényleg szép. Szerintem ilyen már az én korosztályomban sincs, a fiatalabbaknál meg már 5 év is soknak számít egy helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Ennek a k*cs*gnek még gyereke is lesz? http://www.borsonline.hu/news.php?hid=40652 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Ennek a k*cs*gnek még gyereke is lesz? http://www.borsonline.hu/news.php?hid=40652 Mármint Majka? Büdös c*gány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Mármint Majka? Büdös c*gány! Ezt a Majkát gondolkodás nélkül belelőném a Dunába annyira rühellem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerintem ilyen már az én korosztályomban sincs, a fiatalabbaknál meg már 5 év is soknak számít egy helyen. Elég ódivatú vagyok azzal, hogy több, mint 10 éve vagyok ugyanazon a helyen, meg is van a hátránya tisztességgel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elég ódivatú vagyok azzal, hogy több, mint 10 éve vagyok ugyanazon a helyen, meg is van a hátránya tisztességgel Igen, idővel váltani kell, az az optimális, mert minden szempontból jót tesz. Remélem, a főiskolával összefüggésben lesz erre is lehetőséged. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Köszi, én is csak reménykedni tudok, hátha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szerintetek a jövedelembe bele kell számolni a szabadság megváltásért kapott pénzt is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szerintem igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szerintem igen. Igen, már látom közben. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Végre már nem fúj az a mocskos szél, vígan lehetett sétálni, kerekezni No még sötétedés előtt letudok egy kövi sétát, a lábaimat már úgysem érzem Szép idő van no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Ma mi is jót kerekeztünk a Dunakanyarban, Verőcétől Szobig, és isteni volt! Régi munkatársaim szervezték, Váctól, de az úgy 35 km-es táv kicsit sok lett volna gyerekekkel, így mi útközben csatlakoztunk, és így pont bírható volt a kicsiknek is. Másfél éve nem bicikliztem komolyabban, és nagyon jól esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Ha nagy, jóképű és erős leszek, egyszer megnézem én is arrafelé a tájat. Jelenleg csak Vácig van bérletem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szép a táj! Voltam ott párszor. Gyúrjál vazze bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Mi tegnap medvehagymát vadásztunk az ebbel. Ma dilizett a pórázon mint aki teljesen elfelejtette a józan eszét, talán még ez is a fáradtság jele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.