Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Itt is csak pár csepp volt, ami *** sem ért. Maradt a locsolás, szél meg ezerrel. Eh... akármilyen az idő, sose jó, ami van :D

Dehogynem, szép tavaszi napsütésre 18 fokkal meg lenge szellővel biztos nem mondanád, hogy ez sem jó. :D

Előbb-utóbb csak lesz olyan is, és külön öröm lenne, ha egy kiadós esős napot követne. :) Nekem is kellene a kertben tenni-venni, gyomlálni is már pl. (a kökörcsin teljesen ellepte a kertet, és hiába szép kis kedves növény, de ez már túlzás), de azt csak eső áztatta talajban lehet jól.

Hozzászólás ideje:

Dehogynem jó, de ha nem esik, és ezért locsolni kell a gazaim, akkor már nem is annyira jó :D Szóval ezért írtam, hogy sose jó, ami van :) Bizonyos szemszögből nézve mindig van kivetni való az időjáráson :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma megint befogtam Neót a roller elé, ezúttal kipihenten. Egész szépen húzott, de legalábbis ment előre :)

Itt eső van néha, most épp napsütéssel :)

Hozzászólás ideje:

Mondtam én, hogy sose jó az idő, akármi van. Ki kért ennyi jeget az esőbe?? :para:

Jaj...:( Nálunk sem volt jég, az eső is épp csak a port verte el, a belvárosban meg egyáltalán nem is esett. De túl hideg van, így a vasárnapi biciklizésből nem lesz semmi, úgy néz ki. :(
Hozzászólás ideje:

Jaj...:( Nálunk sem volt jég, az eső is épp csak a port verte el, a belvárosban meg egyáltalán nem is esett. De túl hideg van, így a vasárnapi biciklizésből nem lesz semmi, úgy néz ki. :(

Szerintem lesz, mert szombattól melegedés jön.

Hozzászólás ideje:

Nos emberek nem tudom érdekel e még bárkit is, de büszkén jelentem, hogy április 30án, a 7. képregényfesztiválon megjelenik Deveraux képregényem 4., azaz utolsó fejezete. Persze ez csak ennek a sztorinak a vége.

Ez sajna nem kerül fel sehova ingyen, szóval ha bárkit is érdekel, keressen meg nyugodtan! ;)

Dev4nagy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Ez sajna nem kerül fel sehova ingyen, szóval ha bárkit is érdekel, keressen meg nyugodtan! ;)

Engem érdekelne :lol: ha nem lenne meg már 2 verzióban :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Huhh. A harmadikhoz kérhetek linket, meg jelszavat?

Elbúcsúztattuk az egyik kolléganőt. 40 év munka, ráadásul ugyanazon a munkahelyen. :clap:

Hozzászólás ideje:

Szerintem lesz, mert szombattól melegedés jön.

Igen, én is néztem ma, és nagyon bíztató a várható 15-17 fok. :)

Nos emberek nem tudom érdekel e még bárkit is, de büszkén jelentem, hogy április 30án, a 7. képregényfesztiválon megjelenik Deveraux képregényem 4., azaz utolsó fejezete.

Gratula hozzá. :)

Elbúcsúztattuk az egyik kolléganőt. 40 év munka, ráadásul ugyanazon a munkahelyen. :clap:

Tényleg szép. :) Szerintem ilyen már az én korosztályomban sincs, a fiatalabbaknál meg már 5 év is soknak számít egy helyen.
Hozzászólás ideje:

Mármint Majka?

Büdös c*gány!

Ezt a Majkát gondolkodás nélkül belelőném a Dunába annyira rühellem.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ilyen már az én korosztályomban sincs, a fiatalabbaknál meg már 5 év is soknak számít egy helyen.

Elég ódivatú vagyok azzal, hogy több, mint 10 éve vagyok ugyanazon a helyen, meg is van a hátránya tisztességgel :(

Hozzászólás ideje:

Elég ódivatú vagyok azzal, hogy több, mint 10 éve vagyok ugyanazon a helyen, meg is van a hátránya tisztességgel :(

Igen, idővel váltani kell, az az optimális, mert minden szempontból jót tesz. Remélem, a főiskolával összefüggésben lesz erre is lehetőséged. :)
Hozzászólás ideje:

Végre már nem fúj az a mocskos szél, vígan lehetett sétálni, kerekezni :D No még sötétedés előtt letudok egy kövi sétát, a lábaimat már úgysem érzem :lol:

Szép idő van no. :)

Hozzászólás ideje:

Ma mi is jót kerekeztünk a Dunakanyarban, Verőcétől Szobig, és isteni volt! :) Régi munkatársaim szervezték, Váctól, de az úgy 35 km-es táv kicsit sok lett volna gyerekekkel, így mi útközben csatlakoztunk, és így pont bírható volt a kicsiknek is.

Másfél éve nem bicikliztem komolyabban, és nagyon jól esett. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mi tegnap medvehagymát vadásztunk az ebbel. Ma dilizett a pórázon mint aki teljesen elfelejtette a józan eszét, talán még ez is a fáradtság jele?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.