Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Darth Vader (2017) #9: Eddig nagyon meg vagyok elégedve a képregénnyel, szerintem a legjobb. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyennek fogjátok majd találni, amikor jövőre megérkezik hazánkba is. Az biztos, hogy a mostani szám piszok erősre sikeredett, és igazság szerint ami ebben a részben történt, az kihatással van kb. a jövőre, ha Luke új jedi akadémiáját tekintjük annak. Spoiler Azzal, hogy Jocasta Nu kitörölte a Jedi templom összes adatát, bemutatott a sitheknek. Nagy kópé az öreg. A párbaja is tetszett a főinkvízitorral, végre egy kicsit őróla is megtudtunk valamit. Az pedig, hogy pár nappal - esetleg néhány héttel - az EpIII után már birodalmi zászlók/jelzések találhatóak a jedi templomon... hát szívszorító még mindig a 66 -os parancsra gondolni. És még Fox is megjelent, a kis szemétláda, Palpi pincsikutyája. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Én is nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, nehéz megállni, hogy ne nézzek bele angolul. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Mikor jött a hír Revantól, hogy magyarul megjelenik, én abbahagytam a 6.szám után az olvasást. Pont most jöttek volna a még izgalmasabb részek. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Jövőre elindul a második Darth Vader, de csak az első kötettel. (1-6. szám). A kiadónál is szerették volna, hogy a második kötet (7-12. szám) már jövőre megjelenjen, de a Marvel túl korainak tartja. Így a második kötetre 2018. tavaszán fognak szerződni, ami azt jelenti, hogy 2019-ben jön magyarul. 4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Kár érte. Akkor lehet mégis elolvasom angolul, ha egy évet is várni kell a második kötetre. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Már előrendelhető a Szukitson a Darh Maul képregény (megjelenés február 28.), és a Star Wars: Yoda titkos háborúja (megjelenés február 14.). Örülök, hogy egyből megkapjuk a Maul képregényt. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Eredetileg a második Darth Vader első kötete jött volna, de az még túl friss, a Marvel ilyen korán nem engedte. Majd később jöhet csak 2018-ban. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Örömmel látom, hogy elkezdik a minisorozatokat is. Remélem, a Shattered Empire is érkezik majd valamikor. Nekem az egyik kedvenc minim. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Az nekem is tetszett. Revan, van-e esetleg hír arról, hogy az a mini jön-e jövőre? Én örülnék neki. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 2017. 12. 15. - 16:05, Darth Sky írta: Örömmel látom, hogy elkezdik a minisorozatokat is. Remélem, a Shattered Empire is érkezik majd valamikor. Nekem az egyik kedvenc minim. Meglátjuk. 2018-ban még biztos nem lesz. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Az nekem is tetszett. Revan, van-e esetleg hír arról, hogy az a mini jön-e jövőre? Én örülnék neki. Sajnos nem. Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön. 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Sajnos nem. Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön. Han Solo is? Akkor ezt eddig titkoltad, vagyis nem emlékszem, hogy írtad volna már. Gondolom a közelgő, róla szóló film miatt esett arra a választásuk. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 29 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön. Az előbbiről tudtam, de hogy jön az utóbbi is? Az igen, bár luke leírta, hogy miért eshetett rá a választás: jövőre jön a Solo spin-off. Akkor a Megtört birodalom marad 19 -re. Sebaj, addig is elleszünk látva képregényekkel. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 28 perccel korábban, luke19 írta: Han Solo is? Akkor ezt eddig titkoltad, vagyis nem emlékszem, hogy írtad volna már. Gondolom a közelgő, róla szóló film miatt esett arra a választásuk. A Han Solo azon két kötet egyike lesz,mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket. Még folyamatban van az ügy. Remélem, hogy a jogtulaj is simán kezeli. Eddig úgy néz ki, hogy nem lesz gond a kiegészítéssel. Igen, a Solo film is közrejátszott a választásban. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Az előbbiről tudtam, de hogy jön az utóbbi is? Az igen, bár luke leírta, hogy miért eshetett rá a választás: jövőre jön a Solo spin-off. Akkor a Megtört birodalom marad 19 -re. Sebaj, addig is elleszünk látva képregényekkel. El bizony. A másik kötet, mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket az a Star Wars Volume 7 lesz. Out Among the Stars. Ez a Star Wars 33-37. száma + a harmadik különszám. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 24 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A másik kötet, mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket az a Star Wars Volume 7 lesz. Out Among the Stars. Ez a Star Wars 33-37. száma + a harmadik különszám. Hát hogy spoilermentesen szóljak ezekről: nem nagy eresztések. Vagyis hát van 2 rész (a 34. és a 37. szám) amely szerintem megéri a pénzét, de a többi olyan töltelékrésznek érződött a számomra. A mostani Jedhai események már sokkal jobbak, bár még mindig erősebbnek érzem az első történetszálakat a szériából. A Screaming Citadel jövőre fog jönni? 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: A Screaming Citadel jövőre fog jönni? Na én ezen történetszál során hányszor fogtam a fejemet, te jó ég. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Éppen most , luke19 írta: Na én ezen történetszál során hányszor fogtam a fejemet, te jó ég. Megértem, nekem kellett egy kis idő, míg betudjam őket fogadni. Kíváncsi leszek a többiek reakciójára. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Hát hogy spoilermentesen szóljak ezekről: nem nagy eresztések. Vagyis hát van 2 rész (a 34. és a 37. szám) amely szerintem megéri a pénzét, de a többi olyan töltelékrésznek érződött a számomra. A mostani Jedhai események már sokkal jobbak, bár még mindig erősebbnek érzem az első történetszálakat a szériából. A Screaming Citadel jövőre fog jönni? 1 perccel korábban, luke19 írta: Na én ezen történetszál során hányszor fogtam a fejemet, te jó ég. Igen, jövőre jön. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Szerintem a Han Solo viszonylag gyenge lett a többihez képest. Kíváncsi vagyok, mi alapján választanak (igaz, jön a Solo film). Persze várom türelemmel. Egyébként köszi az infókat, Revan! Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Sky Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Én még nem olvastam el a HS -t. Meg igazából nem is nagyon érdekel az a mini. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Nekem tetszett a Han Solo, pedig a figura annyira nem hoz lázba. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. A Doctor Aphra 18.számában fel fog tűnni Hera is! 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szééééép. Hírek a további Marvel sorozatokról: - A Star Wars a Jedhai története után egy ún. toborzó számmal fog jelentkezni márciusban (Star Wars #44). - A Poe Dameron 25. száma nagyon úgy néz ki, hogy lezárja Poe kalandját. A leírás: It's the end of an era for Poe Dameron. With the Resistance and the First Order on a collision course and his mission to find Lor San Tekka nearly at an end, the force of Poe's destiny draws him on toward an awakening… - A Luke19 által belinkelt képhez hozzátartozik, hogy a 18. szám a Doctor Aphra Remastered történetszálához kapcsolódik. - A Darth Vader: Dark Lord of the Sith képregény következő történetszála (a 13. számtól kezdve) a mon cala rendszer körüli lázadás köré épül. A feladat Vaderre, az inqvízitoraira... és Tarkin -ra hárul! - A Thrawn könyv képregényváltozatának 2. száma szintén márciusban lesz majd kapható. 1 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szépen összeszedted a híreket, köszi Bence! Ma végeztem a Szukits által kiadott utolsó képregénnyel is. Minden alkalommal lenyűgöz, hogy milyen minőségi kiadványok ezek. Remélem a kiadó is elégedett az eladási számokkal, és még sokat kapunk belőlük az elkövetkező években. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. 2 perccel korábban, luke19 írta: Szépen összeszedted a híreket, köszi Bence! Nagyon szívesen! 2 perccel korábban, luke19 írta: Ma végeztem a Szukits által kiadott utolsó képregénnyel is... Ha jól tudom, akkor mostmár utolérték az "eredeti" magyar fordítást, amit még Sky -ék csináltak? Jövőre nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen reakciók lesznek majd a Yodás, illetve a Screaming Citadel -es történetekre. Különösen az utóbbira. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Igen, Sky a Harbringeres sztoriig fordította, a Vadert meg végig vitte már(amit ezúton is köszönök neki! ). Szivem szerint én a Yoda sztorit, meg a Screaming Citadelt kihagynám a vásárlásból, de nélkülük meg már nem lenne egységes a polcon a gyűjtemény. 1 3 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Érdekesnek tűnik az Aphra - Hera páros. Kíváncsi vagyok, mit kezdenek egymással. 31 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha jól tudom, akkor mostmár utolérték az "eredeti" magyar fordítást, amit még Sky -ék csináltak? Igen, a Yoda száltól szűz terület következik. Mivel a Szukits kiadására vártam, nem is olvastam el angolul a Star Wars folytatását, az 1-3. számtól eltekintve a Doctor Aphrát és az új Darth Vader sorozatot sem. Szokatlan lesz úgy olvasni egy képregényt, hogy nem a magyar változat készítése közben ismerem meg. 50 perccel korábban, Bence1997 írta: A Poe Dameron 25. száma nagyon úgy néz ki, hogy lezárja Poe kalandját. Valahol örülök neki (nem a fordítás miatt). Szerintem nagyjából kihozták a sorozatból, amit lehetett. Kár lenne tovább erőltetni, ha nincs ihlet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Hera a Doktor Aphrában? Érdekes lesz, vajon hogy oldják meg, hogy ne utaljanak Kananékra? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Hozzászólás ideje: 2017. December 22. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: vajon hogy oldják meg, hogy ne utaljanak Kananékra? Nem tudom, hogy mikor fog véget érni a Rebels, de ha januárban kezdik el, és nem lesz megállás, akkor február vége - március eleje lehet a finálé időpontja. Szóval utalhatnak rá onnantól. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 23. 23 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nem tudom, hogy mikor fog véget érni a Rebels, de ha januárban kezdik el, és nem lesz megállás, akkor február vége - március eleje lehet a finálé időpontja. Szóval utalhatnak rá onnantól. Ez felettébb érdekes lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. A legközelebbi két képregény kötet a Darth Maul és a Yoda titkos háborúja után valószínűleg a Doktor Aphra 1. és az Obi-van és Anakin lesz. Feltéve, ha nem cserélnek sorrendet. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.