Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. Salvador Larroca távozása számomra rossz hír. Nekem tetszettek a rajzai. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 6. A következő két képregény kötet: Star Wars Volume 7 ( a Jedhás sztori) és a Doktor Aphra Volume 2 lesznek. Talán még idén, de ez nem biztos. Ha mégse idén, akkor a következő év elején. 3 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Remek hírek, köszi az infókat! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 10. Közben várom a Vader képregényt, remélem nem csúszik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 10. Én is remélem, hogy nem lesz sok csúszás. Már váltottak nyomdát. Viszont az új nyomdaváltásnak megvannak a maga negatív következményei: az új nyomda nem dolgozik olyan gyorsan, mint a régi évekkel korábban. Több hónapos extrém csúszásokra már nem kell számítani, viszont amíg be nem járatódik az új rendszer, addig pár napos, vagy pár hetes csúszás még előfordulhat. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Star Wars Volume 7 és a Doktor Aphra Volume 2 még idén jönnek. Leghamarabb szeptember végére, október elejére elkészül a fordítás. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. Kíváncsian várom őket. Direkt nem olvastam őket angolul, mert a magyar kiadásra vártam. Sajnos az Anakin & Obi-Wan és Han Solo képregények párosa megint csúszott egy kicsit. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Én most néztem a honlapon és már nem előrendelhető, hanem rendelhető. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Igen, elvileg 6 munkanapon belül már mehetek is értük a PostaPontra. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. (szerkesztve) Hivatalos banner! Nagyon várom ezt a sorozatot. Szerkesztve: 2018. Szeptember 18. - Ody Mandrell 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. OMG! Snoke is kap egy számot? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Én is azt néztem. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. (szerkesztve) Amúgy megnézve a képet, én a következőket gondolom: - Qui-gon és Obi-wan történetei az EpI előtt és (talán) után fognak játszódni. Qui-gon mit csinált az EpI előtt, míg Obi mit csinált az EpI után közvetlenül. Ez szerintem jó ötlet lenne. - Anakint gyerekként látjuk, ami szerintem arra utalhat, hogy kapunk egy olyan történetet, ahol Anakin még rabszolga. Talán azt az elbukott fogatversenyt láthatjuk. - Padmé királynői ruhában van és mivel az EpI -ben ha jól tudom még friss uralkodónak számít, én arra tippelek, hogy itt is megkaphatjuk az EpI közvetlen következményét. - A másik három kérdéses. Örülnék, ha Grivi bemutatkozását láthatnánk, míg Jango -nál a Padmé elleni merénylet előzményét láthatnánk. Dooku -nál meg jó lenne egy EpI-II közötti sztori. - Az OT ideje nekem nem annyira fontos. Igazából szerintem az EpIV-V között fognak játszódni szerintem, bár ott van Tarkin is. Tarkin ugye szerepelt a 4 -ben, a RO -ban, szóval annyira új dolgot nem fognak mutatni. Én inkább vele összekötném a Rebelst és a Rogue Onet. - Az ST izginek tűnik. Snoke hátteréről kaphatunk majd érdekes adalékokat - legalábbis remélem. A többi kakukktojás. Nem gondolnám, hogy az Ep7 előtti időszakot boncolgatnák Rey -el és Poe -val - bár utóbbinál azért a Poe képregény 25. és TFA közötti kis idejét azért még összekötném, hogy teljes legyen a gyönyör. - Finn rohamoszi páncélban van, nála megnéznék egy előzményt, amely elmeséli, hogy a Jakkui bevetés előtt mi minden történt a fiatallal, bár jó kérdés, hogy az Ébredés előtt c. könyv mennyi időt ölel fel. Szerkesztve: 2018. Szeptember 18. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. (szerkesztve) Az ongoing sorozatról a NYCC -on fogunk megtudni többet! (szerk.: a panel október 5. -én, du. 3 órakor lesz!) Illetve az Age of Resistance sok kérdést meg fog válaszolni, amelyre a fanok az EpVII-VIII után kíváncsiak. Menetrend: 2018. december - 2019. március: Qui-Gon, Maul, Obi-wan, Jango Fett, Anakin Skywalker, Count Dooku, Padmé Amidala, General Grievous (ez ilyen sorrendbe fog jönni, havi 2 szám) 2019. április - július: Lando, Jabba, Han Solo, Boba Fett, Luke Skywalker, Tarkin, Leia, Darth Vader 2019. augusztus - december: Poe, Snoke legfőbb vezér, Finn, Phasma százados, Rose, Hux, Rey, Kylo Ren Utóbbi kettő nem biztos, hogy ilyen sorrendben. De már nagyon várom. Szerkesztve: 2018. Szeptember 18. - Bence1997 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Csak 24 füzet lesz? Úgy emlékeztem, hogy 30 lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Igen, úgy lett behíresztelve, hogy 30 darabos lesz. Lehet lesznek meglepi számok is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim, alább olvashatóak a decemberi képregények ismertetői 1. STAR WARS #58 (THE ESCAPE PART 3) - MEGJ.: 2018. DECEMBER 5. - Szerelem van a levegőben Luke és Tula között? - Szerelem van a levegőben Han és Leia között? - Szerelem van a levegőben egy csapat megfeneklett lázadó és hatalmas, falánk szörnyek között? - Az utolsóra a válasz: nem. (bb-8? ) 2. DARTH VADER: DARK LORD OF THE SITH #25 (FORTRESS VADER PART 7) - MEGJ.: 2018. DECEMBER 19. - Az erőd készen áll. Az ajtó tárva nyitva! - Vader megtalál mindent, amire csak vágyott. 3. SOLO ADAPTATION 3 - MEGJ.: 2018. DECEMBER 19. - A film képregénysorozatának 3. felvonása! - Lando és az Ezeréves Sólyom belép a játszmába! 4. HAN SOLO - IMPERIAL PRISONER 2. - MEGJ.: 2018. DECEMBER 12. - A vadász és az üldözött! - Han kap mégy egy utolsó "lövést" az iskolában... - Meglesz neki vagy beletörik? 5. DOCTOR APHRA 27. (WORST AMONG EQUALS PART 2) - MEGJ.: 2018. DECEMBER 12. - Aphranak 10 órája van, hogy átgázoljon egy ellenséges megavároson, mielőtt a torkába beültetett bomba fel nem robban! - Nem nagy durranás, mi? Ha még az lenne, őrült rendőrök és fejvadászok vannak a nyomában... ám van egy társa aki segít neki! (Sajnos ez a fazon Tripla-Zéró, aki a halálát kívánja) Szerkesztve: 2018. Szeptember 19. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Doktor Aphra és az óriási profit. Ez jó lesz magyar címnek a második kötethez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Esetleg hatalmas profit? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. (szerkesztve) Információk jöttek ki a decemberi Age of... sorozatról: - Az időszakok történetei és karakterei felfogják fedezni azokat a potenciális kérdéseket, amelyeket a fanok akarnak. Továbbá itt van a decemberi Qui-Gon & Darth Maul képregények ismertetői. Utóbbi a 2017 -es Maul miniszéria után fog játszódni. STAR WARS: AGE OF THE REPUBLIC - QUI-GON - MEGJ.: 2018. DECEMBER 5. Jedi Rend... vagy káosz? Az egyik legnagyobb jedi lovag vagy az, aki hagyta a jediket a végzetükbe rohanni? A független Qui-Gon Jinn a Star Wars Saga egyik legvitatottabb személye. A jedi mester arról híres, hogy kitér a szabályok elől és ez számtalan vitába vezeti őt a tanáccsal. Most egy küldetésen, ami félresikerül, a Jedi mester képtelen szembeszállni az ellentétes hiedelmekkel. Mit fog felfedezni Qui-Gon a jedikhez szőtt lojalitásáról vagy az Erőhöz való hűségéről? (vendégszereplő: Yoda mester) STAR WARS: AGE OF THE REPUBLIC - DARTH MAUL - MEGJ.: 2018. DECEMBER 12. A sith felemelkedése! A harag és a vérszomj élő fegyvere, Darth Maul Coruscant árnyai közt marad megbújva, várva az alkalomra, hogy lecsaphasson a Jedi Rendre! Mióta azonban megízlelte az első véráldozatot, a sith nagyúr küzd a pusztításért érzett vágya miatt és megkérdőjelezi a módszeresen tervezgető mestere óhajait. Vajon Maul -nak van egy másik út az életben vagy mindig is arra volt hivatva, hogy egy sötét utat kövessen? (vendégszereplő: Darth Sidious) Szerkesztve: 2018. Szeptember 19. - Bence1997 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Doktor Aphra és az óriási profit. Ez jó lesz magyar címnek a második kötethez? Én is inkább a "hatalmas profit"-ra szavazok. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Doktor Aphra és a hihetetlen profit, valamint a Jedha hamvai kötet most megy tördelésre, beírásra, szerkesztésre. Reálisan megjelenhet idén. November végén vagy december elején. A Central Isopter kifejezésre találtam egy Zsivány Egyessel foglalkozó háttérkönyvet, ott lefordították a Legvégső Szemre. Így a Kolibris fordítást alkalmazva ez lesz a képregényben is. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Holnap a NYCC -on jönnek hírek az érkező képregényekről és regényekről. Október 5., du. 3 óra. (időeltolódással nézve számunkra este 9 -től érkezhetnek hírek. ) Ami érdekes, hogy az Age of Republic széria 9 számot fog tartalmazni és egészen jövő év márciusáig fog tartani. Hónaponként 2 számot adnak ki - egy jó és egy rosszfiút - de a január annyiból érdekes lesz, hogy lesz Obi-wan és Jango mellett egy speciális kiadás is. Tippek? Tán nem Ahsoka? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Akkor a másik kettőnél is lesznek speciális különszámok? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. A felhozatal, amiről szó lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Age of Republic borítók. Qui-Gon, Obi-wan, Maul és Jango Fett. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Age of Rebellion Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. (szerkesztve) Leia és Vader borítók A Leiás történet Han kiszabadítása előtt játszódik. Chewie, Lando és Bossk támogató szerepet játszanak benne. Szerkesztve: 2018. Október 5. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. (szerkesztve) Charles Soule beszél a DV sorozatról. Íme a 25. szám, a Vader erőd történetszál 7. és egyben utolsó számának borítója. szerk.: A Darth Vader 25. száma lesz az utolsó!!! Szerkesztve: 2018. Október 5. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. (szerkesztve) Semmi baj, mert jön a Shadow of Vader c. 5 részes minisorozat Chuck Wendig -től. A történet más emberek szemszögéből mutatja be azt, hogy a nagyúr hogyan hat rájuk. A 2. számban felfog bukkanni Wilrow Hood! Az Acolytes of the Beyond a 4. számban fog megjelenni. (Aftermath -osok előnyben, ők kicsodák? ) Szerkesztve: 2018. Október 5. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.