Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Darth Vader (2017) #9: Eddig nagyon meg vagyok elégedve a képregénnyel, szerintem a legjobb. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyennek fogjátok majd találni, amikor jövőre megérkezik hazánkba is. :D Az biztos, hogy a mostani szám piszok erősre sikeredett, és igazság szerint ami ebben a részben történt, az kihatással van kb. a jövőre, ha Luke új jedi akadémiáját tekintjük annak. 

Spoiler

Azzal, hogy Jocasta Nu kitörölte a Jedi templom összes adatát, bemutatott a sitheknek. :D Nagy kópé az öreg. A párbaja is tetszett a főinkvízitorral, végre egy kicsit őróla is megtudtunk valamit. 

Az pedig, hogy pár nappal - esetleg néhány héttel - az EpIII után már birodalmi zászlók/jelzések találhatóak a jedi templomon... hát szívszorító még mindig a 66 -os parancsra gondolni. És még Fox is megjelent, a kis szemétláda, Palpi pincsikutyája. :angry: 

Hozzászólás ideje:

Mikor jött a hír Revantól, hogy magyarul megjelenik, én abbahagytam a 6.szám után az olvasást. Pont most jöttek volna a még izgalmasabb részek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jövőre elindul a második Darth Vader, de csak az első kötettel. (1-6. szám). A kiadónál is szerették volna, hogy a második kötet (7-12. szám) már jövőre megjelenjen, de a Marvel túl korainak tartja. Így a második kötetre 2018. tavaszán fognak szerződni, ami azt jelenti, hogy 2019-ben jön magyarul.

Hozzászólás ideje:

Már előrendelhető a Szukitson a Darh Maul képregény (megjelenés február 28.), és a Star Wars: Yoda titkos háborúja (megjelenés február 14.). 
Örülök, hogy egyből megkapjuk a Maul képregényt. :yes: 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eredetileg a második Darth Vader első kötete jött volna, de az még túl friss, a Marvel ilyen korán nem engedte. Majd később jöhet csak 2018-ban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2017. 12. 15. - 16:05, Darth Sky írta:

Örömmel látom, hogy elkezdik a minisorozatokat is. Remélem, a Shattered Empire is érkezik majd valamikor. Nekem az egyik kedvenc minim. 

Meglátjuk. 2018-ban még biztos nem lesz.

18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Az nekem is tetszett. Revan, van-e esetleg hír arról, hogy az a mini jön-e jövőre? Én örülnék neki. :) 

Sajnos nem. Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Sajnos nem. Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön.

Han Solo is? :o Akkor ezt eddig titkoltad, vagyis nem emlékszem, hogy írtad volna már. :) Gondolom a közelgő, róla szóló film miatt esett arra a választásuk.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo jön.

Az előbbiről tudtam, de hogy jön az utóbbi is? :o Az igen, bár luke leírta, hogy miért eshetett rá a választás: jövőre jön a Solo spin-off. 

Akkor a Megtört birodalom marad 19 -re. Sebaj, addig is elleszünk látva képregényekkel. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
28 perccel korábban, luke19 írta:

Han Solo is? :o Akkor ezt eddig titkoltad, vagyis nem emlékszem, hogy írtad volna már. :) Gondolom a közelgő, róla szóló film miatt esett arra a választásuk.

A Han Solo azon két kötet egyike lesz,mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket. Még folyamatban van az ügy. Remélem, hogy a jogtulaj is simán kezeli. Eddig úgy néz ki, hogy nem lesz gond a kiegészítéssel. Igen, a Solo film is közrejátszott a választásban.

5 perccel korábban, Bence1997 írta:

Az előbbiről tudtam, de hogy jön az utóbbi is? :o Az igen, bár luke leírta, hogy miért eshetett rá a választás: jövőre jön a Solo spin-off. 

Akkor a Megtört birodalom marad 19 -re. Sebaj, addig is elleszünk látva képregényekkel. :) 

El bizony. A másik kötet, mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket az a Star Wars Volume 7 lesz. Out Among the Stars. Ez a Star Wars 33-37. száma + a harmadik különszám.

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A másik kötet, mellyel ki akarják egészíteni a 2018-as megjelenéseket az a Star Wars Volume 7 lesz. Out Among the Stars. Ez a Star Wars 33-37. száma + a harmadik különszám.

Hát hogy spoilermentesen szóljak ezekről: nem nagy eresztések. Vagyis hát van 2 rész (a 34. és a 37. szám) amely szerintem megéri a pénzét, de a többi olyan töltelékrésznek érződött a számomra. A mostani Jedhai események már sokkal jobbak, bár még mindig erősebbnek érzem az első történetszálakat a szériából. :) 

A Screaming Citadel jövőre fog jönni? 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Na én ezen történetszál során hányszor fogtam a fejemet, te jó ég. :D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , luke19 írta:

Megértem, nekem kellett egy kis idő, míg betudjam őket fogadni. Kíváncsi leszek a többiek reakciójára. :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

Hát hogy spoilermentesen szóljak ezekről: nem nagy eresztések. Vagyis hát van 2 rész (a 34. és a 37. szám) amely szerintem megéri a pénzét, de a többi olyan töltelékrésznek érződött a számomra. A mostani Jedhai események már sokkal jobbak, bár még mindig erősebbnek érzem az első történetszálakat a szériából. :) 

1 perccel korábban, luke19 írta:

Igen, jövőre jön.

Hozzászólás ideje:

Szééééép. :D 

Hírek a további Marvel sorozatokról:

- A Star Wars a Jedhai története után egy ún. toborzó számmal fog jelentkezni márciusban (Star Wars #44). :D

500?cb=20171219193453

- A Poe Dameron 25. száma nagyon úgy néz ki, hogy lezárja Poe kalandját. A leírás: It's the end of an era for Poe Dameron. With the Resistance and the First Order on a collision course and his mission to find Lor San Tekka nearly at an end, the force of Poe's destiny draws him on toward an awakening…

500?cb=20171219183334

- A Luke19 által belinkelt képhez hozzátartozik, hogy a 18. szám a Doctor Aphra Remastered történetszálához kapcsolódik.

- A Darth Vader: Dark Lord of the Sith képregény következő történetszála (a 13. számtól kezdve) a mon cala rendszer körüli lázadás köré épül. A feladat Vaderre, az inqvízitoraira... és Tarkin -ra hárul!

500?cb=20171219195254

- A Thrawn könyv képregényváltozatának 2. száma szintén márciusban lesz majd kapható.

499?cb=20171219201230

Hozzászólás ideje:

Szépen összeszedted a híreket, köszi Bence!

Ma végeztem a Szukits által kiadott utolsó képregénnyel is. Minden alkalommal lenyűgöz, hogy milyen minőségi kiadványok ezek. Remélem a kiadó is elégedett az eladási számokkal, és még sokat kapunk belőlük az elkövetkező években. :) 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, luke19 írta:

Szépen összeszedted a híreket, köszi Bence!

Nagyon szívesen! :) 

2 perccel korábban, luke19 írta:

Ma végeztem a Szukits által kiadott utolsó képregénnyel is...

Ha jól tudom, akkor mostmár utolérték az "eredeti" magyar fordítást, amit még Sky -ék csináltak? Jövőre nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen reakciók lesznek majd a Yodás, illetve a Screaming Citadel -es történetekre. Különösen az utóbbira. :lol:

Hozzászólás ideje:

Igen, Sky a Harbringeres sztoriig fordította, a Vadert meg végig vitte már(amit ezúton is köszönök neki! :) ). Szivem szerint én a Yoda sztorit, meg a Screaming Citadelt kihagynám a vásárlásból, de nélkülük meg már nem lenne egységes a polcon a gyűjtemény. :D

Hozzászólás ideje:

Érdekesnek tűnik az Aphra - Hera páros. Kíváncsi vagyok, mit kezdenek egymással. 

31 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ha jól tudom, akkor mostmár utolérték az "eredeti" magyar fordítást, amit még Sky -ék csináltak?

Igen, a Yoda száltól szűz terület következik. :) Mivel a Szukits kiadására vártam, nem is olvastam el angolul a Star Wars folytatását, az 1-3. számtól eltekintve a Doctor Aphrát és az új Darth Vader sorozatot sem. Szokatlan lesz úgy olvasni egy képregényt, hogy nem a magyar változat készítése közben ismerem meg. :P 

50 perccel korábban, Bence1997 írta:

A Poe Dameron 25. száma nagyon úgy néz ki, hogy lezárja Poe kalandját.

Valahol örülök neki (nem a fordítás miatt). Szerintem nagyjából kihozták a sorozatból, amit lehetett. Kár lenne tovább erőltetni, ha nincs ihlet.  

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

vajon hogy oldják meg, hogy  ne utaljanak Kananékra?

Nem tudom, hogy mikor fog véget érni a Rebels, de ha januárban kezdik el, és nem lesz megállás, akkor február vége - március eleje lehet a finálé időpontja. Szóval utalhatnak rá onnantól. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
23 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nem tudom, hogy mikor fog véget érni a Rebels, de ha januárban kezdik el, és nem lesz megállás, akkor február vége - március eleje lehet a finálé időpontja. Szóval utalhatnak rá onnantól. 

Ez felettébb érdekes lesz.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A legközelebbi két képregény kötet a Darth Maul és a Yoda titkos háborúja után valószínűleg a Doktor Aphra 1. és az Obi-van és Anakin lesz. Feltéve, ha nem cserélnek sorrendet.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.