Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Azért a fogunk se törjön bele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Lesz szabály, és minden, mi szem-száj ingere. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Sziasztok! A fórumról részben leírtam távollétem okát, de mától már fórumozok. Este nekiülök megcsinálni a játékot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Üdv itt is Coce!! Tanulmányozom a szabályzatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. A karakter leírás miért szükséges? Egyébként én úgy is Ody Mandrell leszek. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Te jelen esetben a véletlen áldozata vagy. Biztos mindenki eltervezte, hogy ő miként szerepelne az SW SAGA-ban. Vagy csak én hülyültem gondolatban kiskoromban ilyeneken? Kíváncsi lennék, hogy ki miként alakítana egy nagyot! És egy kis beugró feladatként is lehet tekinteni. "Próbatétel". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Olyanra gondoltál, amit írtam? Kicsit rövid, de velős. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. A nevem is mutatja: Obi-Wan lehetek, vagy válasszak egy kevésbé népszerűt? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Igen, ha kérhettném. Kreálj pl. egy egyedit ha gondolod, az ismert karakter egyáltalán nem elvárás, sőt... Ody-t sztem nem sokan ismerik, csak a tényleg SW fanatikusok, Obi1-t meg még nagymamám is ismeri, aki azért nem SW-fan hírében áll. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Nekem sem lesz nehéz, lévén, hogy van már egy jó kis szerepjátékos karakterem, amit most fel tudok használni (ha nem baj) Viszont csak holnap valamikor írom be,mert most már kicsit zanza vagyok hozzá. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Lokatelli, egy kicsit azért bővebben írjál a jelentkezésnél légyszíves! Olvasd el a szabályzatban, hogy mi az elvárás. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Lokatelli, egy kicsit azért bővebben írjál a jelentkezésnél légyszíves! Olvasd el a szabályzatban, hogy mi az elvárás. Sorry, utólag történt a szabályzat elolvasása. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Fene, újra megnéztem a teljes szabályzatot, a régit is. Sajna az általam leírt karakter később él/élne, nem a 66-os után. Ez fontos részlet? Mert akkor kitalálok egyet, ami időben is beleillik, és átírom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerintem nem fontos, mert ez nem szerepjáték lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Köszi, magamban is arra gondoltam, hogy mindegy, csak legyen valamilyen SW karakter Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Időegyeztetés nem fontos. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nagyon örülök, hogy ennyi színes karaktert össze tudtatok hozni. Örömmel olvastam őket. Még azért a hirtelen visszatérésem miatt várhatunk kicsit, hoggy többen is jelentkezhessenek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Többen is jelezték, hogy szívesen játszanának. Meddig fog majd tartani a versengés? És milyen időközönként leszenk játékok? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. A meddigre nem tudom a választ. Az időközönként meg függ a nyári programoktól, de úgy terveztem hogy nagytöbbségben 4 napok lesznek a fordulók között. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Még azért a hirtelen visszatérésem miatt várhatunk kicsit, hoggy többen is jelentkezhessenek! Pl. ahogy én tudom, Donát és SimonZ egész héten nem lesz, így nem is tudnak a napokban jelentkezni (bocsánat, ha mégsem így van), pedig ők valószínűleg játszanának. Szerintem legalább egy hetet várjunk a jelentkezésekkel, már ha tanácsolhatok ilyeneket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Bomarr se akar jelentkezni, mert megy nyaralni... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. (szerkesztve) Én majd vasárnaptól csütörtökig nem leszek itthon. Szóval még szombat este egy fordulót beszúrhatunk, és a 2. játékmód válaszait valami netcaféban el tudom majd könyvelni. Szerkesztve: 2006. Július 31. - Coce_Plant Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Lehet, hogy hétvégén nem leszünk itthon. Még nem tudom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Na, átolvasom a szabályzatot Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Na, átolvasom a szabályzatot Donát. És? Nevezz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. És nevezek is Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Látom Donát, mint gyilkos android tértél vissza. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Tetszik? Én elégedett vagyok vele, így utólag visszanézve. Érdekes karakter Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Jó lesz, bár ez nem szerepjáték. Elég lesz kitalálni melyik karkater kit takar. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.