Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Szerintem ezt fixáljátok le egymás között! Maradjon a régi rendszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Oks. Lok, akkor majd arra kérlek, hogy priviben tudnád körvonalazni, hogy ha el akarsz térni a 4 kép és 1 nagykérdés sémától, akkor mennyiben akarsz eltérni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Nem akarok eltérni. Maradok ennél a jól bevált rendszernél. Esetleg a képes kérdések száma változhat. Most 4 van, de csak akkor lesz több ha valami nagyon ütős jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Nem akarok drákói szigort, de max 6 lehessen, ok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Legyen 50.Akkor lesz esélyem. Gondolom Lokatelli olyasmit fogsz kérdezni, amit 3 nap múlva tudunk csak kitalálni. Csak ne olyan legyen hogy hányan álltak Luke mellett a 59. percben.. Lehetne egyszer olyan is hogy pár kb-os hanganyagról fel kell ismerni hogy minek a hangja, mondjuk pl egy fogatnak a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Gondolom Lokatelli olyasmit fogsz kérdezni, amit 3 nap múlva tudunk csak kitalálni. Hát igyekezni fogok Nyugi Coce, ötig se megyek inkább a leggyengébb kérdést helyett teszem fel ha valami új eszembe jut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Csak ne olyan legyen hogy hányan álltak Luke mellett a 59. percben.. Pedig ez könnyű, mivel Luke akkor a Falconon gyakorolo, tehát kizárásos alapon 5-en Lehetne egyszer olyan is hogy pár kb-os hanganyagról fel kell ismerni hogy minek a hangja, mondjuk pl egy fogatnak a hangját. Ebben a verzióban sokat számítana a letöltési sebesség, tehát villámkérdésnek elég egyelőtlen lenne. Nagykérdésnek nem lenne rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Ebben a verzióban sokat számítana a letöltési sebesség, tehát villámkérdésnek elég egyelőtlen lenne. Nagykérdésnek nem lenne rossz. Annyira nem lenne, mert egy 3-4 mp hanganyag alig pár kilobyte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Annyira nem lenne, mert egy 3-4 mp hanganyag alig pár kilobyte. Dehogy nem, mire egy kábeles net megkérdi, hogy le akarod-e tölteni, egy DSL-es már le is játszotta. Persze nem lenne percnyi különbség, de ebben a gyorsabb netezőknél ott lenne az előny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Az utolsó fordulóba beszúrtam az aktuális ranglistát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Második még lehetek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. (szerkesztve) Uh, kicsit elhúztam a mezőnytől, mint Schumi. Szerkesztve: 2006. Október 23. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Uh, kicsit elhúztam a mezőnytől, mint Schumi. Mégse tudott világbajnok lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Mégse tudott világbajnok lenni. Csak hétszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Én csütörtök 20:00-ra tervezem a fordulót, ha valakinek előleláthatóan közbejön valami szóljon, és áttesszük szerdára vagy péntekra, vagy csütörtökön korábbra/későbbre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Nekem jó a csüt. nyolc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Nekem is jó, ha el nem felejtem megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Csüt nyolc rendben nálam is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Mint mindig, nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Nekem is, csak kell szereznem egy vekkert hogy ne felejtsem el(abból úgy is annyi van mostanában). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Senki ne felejtse el a ma esti kvízt! Remélem jól vizsgázok játékvezetésből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Senki ne felejtse el a ma esti kvízt! Remélem jól vizsgázok játékvezetésből. Majd leosztályozunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Senki ne felejtse el a ma esti kvízt! Remélem jól vizsgázok játékvezetésből. Nem lesz itt semmi gond. Jövök én is megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nem lesz itt semmi gond. Jövök én is megnézni. Jujj a mesterem is figyel megtisztelő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Én is érdeklődve várom mit sütöttél ki lokatelli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Én is várom, lehet olyasmiket fog kérdezni, amik után köpni-nyelni nem fogok tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Remélem megfelelek a várakozásaitoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Legközelebb meg olyat csinálunk, hogy mindenki megírja a saját kis válaszát, neked meg a megfelelő kérdést kell kiállítanod :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Legközelebb meg olyat csinálunk, hogy mindenki megírja a saját kis válaszát, neked meg a megfelelő kérdést kell kiállítanod :) Állok elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Állok elébe Ja és persze az összes válaszhoz stimmelnie kell a kérdésnek Szerkesztve: 2006. Október 26. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.