Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hát szerintem meg menj el feltétlenül, nem kell itt mérlegelni! Én sem hezitálnék a helyedben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Akkor csak a miheztartás végett, fél kilenckor kezdünk majd! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én is leszek, ha nem felejtem el.Mondjuk 5 mp amíg betölti az oldalt valamiért, de próbálok majd gyors lenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én már izgulok! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Azt mondom legyünk úriemberek, és Pildit várjuk meg. Biztos nem sok idő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Várhatunk, hátha jönnek még! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Várhatunk, hátha jönnek még! A statisztika alapján már Pildi köztünk jár. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Itt vagyok! Köszi, hogy megvártatok Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerintem akkor kezdhetjük, mert úgy látom, akik jelezték hogy lesznek, itt vannak. Csinálom akkor a topicját a fordulónak, tehát lassan lehet azt is nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Itt vagyok! Köszi, hogy megvártatok Majd meglátod milyen jó móka lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Akkor jöhetnek a jó öreg trükkök! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Már én is izgulok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Dzséjt mellett úgyse rúgunk labdába, már látom. De az első kör talán Pildié lesz!!! Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nem értem a nagykérdést Jó forduló volt, és a netem is begyorsult. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Dzséjt mellett úgyse rúgunk labdába, már látom. Coce azért tett ellenintézkedést. Ha még párszor betűz ilyen egysorosokat, melyben nyugtatót ajánl, akkor jól lemaradok a kacarászás miatt Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Próbáltam a legérthetőbben körvonalaznii, de sose sikerül. Ody küldött egy kódot leggyorsabban, de sajnos nem volt jó. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én is küldtem, nem tudom hogy jól értelmeztem-e. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jól értelmezted. De Dzséjt volt itt is a leggyorsabb. A teljes kérdésre figyelni kell ám, a többi megfejtőnek üzenem... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jó forduló volt. Az a kommunikálós kérdés jó beugratós volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én annak az 1 pontomnak is igen nagyon örülök (titkon reméltem, hogy legalább egyszer én leszek a leggyorsabb) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerintem az "időrendi" szó zavar be, mert amiatt nem tudja eldönteni az ember, hogy most a képek sorrendjébe kell tenni a hangok kódját, vagy a filmben szereplő időrendi helyük szerint, de ebben az esetben nincs szükség a képekre(legalábbis szerintem). Én elküldtem az egyik szerint, remélem jó. Jó kis forduló volt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jól értelmezted. De Dzséjt volt itt is a leggyorsabb. A teljes kérdésre figyelni kell ám, a többi megfejtőnek üzenem... El is felejtettem hogy Dzséjtel vigyázni kell, legközelebb lekapcsolom Veszprémben az áramot. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Gratula mindenkinek! Hát végül a temetés is beugratósnak sült el. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. A képek egyben zavarásnak és segítségnek voltak berakva. Lokatelli, sajnos nem jót küldtél. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. És lesz eredményhirdetés? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. El is felejtettem hogy Dzséjtel vigyázni kell, legközelebb lekapcsolom Veszprémben az áramot. Nana Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Huhhhh kétszer (plusz a képes rejtvénynél) is első voltam, de rosszat írtam! Kapkodtam...meg nem is kapcsoltam elsőre. Nagyon rafinált forduló volt ez, beugratós kérdésekkel. C3PO-nál jól meg is szívtam, pedig az alap....tudni kellene. Gratula Coce! Pildi neked is, hisz megszerezted első pontjaidat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nagyon jó volt a kvíz C-3PO tényleg alap (de én is kapkodtam...) Tényleg, lehet megváltoztatni a választ egy új üzenetben, és az lehet jó, ha addig még nem volt jó megfejtés? (vagyis lehet kétszer válaszolni?) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jó, hogy újra beindult a kvíz, mert tök jó! Egyszer vertem is az asztalt, mert Dzséjt beelőzött, pedig gyors voltam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.