Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Végre valami. Épp ideje már, hogy anyámat kirángassák a kis kuckójából :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. OFF Kisszíveim, nem kell engem kirángatni Fiam, ha jól emlékszem, az elmúlt pár hétben már kétszer is voltunk valahol, ami bőven elég kimozdulásnak. Meg különben is, ősrégi haverral megyünk egy közös ismerős születésnapját megünnepelni, vagyis beülünk egy pizzára, vagy kávéra valahova, aztán a 10 utáni vonattal már jövök is haza Szóval semmi kombinálás, "csak" ápolom a baráti kapcsolataim Ezt úgyis szeretem csinálni ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. OFFKisszíveim, nem kell engem kirángatni Fiam, ha jól emlékszem, az elmúlt pár hétben már kétszer is voltunk valahol, ami bőven elég kimozdulásnak. Meg különben is, ősrégi haverral megyünk egy közös ismerős születésnapját megünnepelni, vagyis beülünk egy pizzára, vagy kávéra valahova, aztán a 10 utáni vonattal már jövök is haza Szóval semmi kombinálás, "csak" ápolom a baráti kapcsolataim Ezt úgyis szeretem csinálni ON Anyám csak semmi magyarázkodás. Jó szórakozást, a jövő héten valszeg úgyis az "enyém vagy" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. OFFSzóval semmi kombinálás, "csak" ápolom a baráti kapcsolataim Ezt úgyis szeretem csinálni ON OFF Mi meg szeretünk kombinálni ON Este kvíz, megpróbálom nem elfelejteni (pedig sanszos, mert ha kijön idő előtt a Dr. House felirata, akkor... bár vasárnapnál előbb ritkán jön ki... bár múlt héten is már megvolt szombat este). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Én is próbálok itt lenni, érdemleges film úgyis csak este tízkor lesz. Bíbor Folyók. Úgy hallottam, hogy jó film :S Nah majd kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Anyám csak semmi magyarázkodás. Jó szórakozást, a jövő héten valszeg úgyis az "enyém vagy" OFF Ha nem kombináltok mindenfélét össze, akkor én sem fogok magyarázkodni (Dzséjt, ez neked is szólt ) Köszi, remélem, jó lesz, akárhova is megyünk Jövő héten, ejha ON Remélem, nagyjából mindenki tud jönni ma kvízre, és egy izgalmas fordulóval gazdagodunk. Én már nagyon várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. OFFHa nem kombináltok mindenfélét össze, akkor én sem fogok magyarázkodni (Dzséjt, ez neked is szólt ) Köszi, remélem, jó lesz, akárhova is megyünk Jövő héten, ejha ON Remélem, nagyjából mindenki tud jönni ma kvízre, és egy izgalmas fordulóval gazdagodunk. Én már nagyon várom Nem összevissza kombinálunk mi anyám Specifikus a mi kombinációs készségünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Akkor 8-kor? Nekem a múltkori forduló volt a rémálom.8 órakor amikor már kattintok a topicra, bejön a kékhalál(ami fél évente fordul elő).Ezután úgy lelassúlt a netem, hogy két kérdés között 2-szer ha tudtam frissíteni a lapot. Most remélem gyorsabb leszek, bár ehhez ki kell nyomni a letöltéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Hát kijött a Househoz a felirat, úgyhogy Dzséjt még 8ig be tudja paszírozni a rész megtekintését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Én utána sörözgetni fogok, ha minden igaz. OFF Jó sörözést, mint kiderült, mi pizzázni megyünk ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Vagyok én is. MissKarrde: jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Várom már Zoli fordulóját! Eddig mindenki belevitte az egyéniségét a saját kérdéseibe jellegzetesek voltak. Kíváncsi vagyok Zoliéra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Kezdhetünk! Oldfighter standing by. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. MissKarrde: jó szórakozást! Köszi Ja, és mint észrevehettétek, vagyok én is az otthontól távol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Várom már Zoli fordulóját!Eddig mindenki belevitte az egyéniségét a saját kérdéseibe jellegzetesek voltak. Kíváncsi vagyok Zoliéra. Nem is beszélve arról, hogy amúgy meg micsoda egyedi válaszok is érkeznek ezekre a kérdésekre Bár sokszor érzem úgy, hogy lesnek rólam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Dzséjt House-ozik? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Ööö, a topiknyitással alighanem gondok lesznek. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Köszi Ja, és mint észrevehettétek, vagyok én is az otthontól távol Na tessék! Anyuci bulizik, gyerek meg otthon őrzi a tűzhelyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. (szerkesztve) Lok, neked adott Ody Mod-jogot, nem? Donát Szerkesztve: 2006. November 25. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Ööö, a topiknyitással alighanem gondok lesznek. :) Elveszet a kulcs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Lok, neked adott odi Mod-jogot, nem? Donát igen de csak egy rövid időre, az alatt az idő alatt nem is sikerült rájönnöm, hogy működik ez a moderátorosdi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Elveszet a kulcs? Igazából nem is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Dzséjt House-ozik? Még nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Még nem Fenébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Hm akkor várnunk kell. Bommar - Coce - Ody - Legas négyes. Ők tudnak rajtunk segíteni Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Még nem Helyes, helyes! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Itt vagyok, szóval topicnyitással sztem nem lesznek problémák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Fenébe. Nézd a jó oldalát, azért nem mentem el House-ozni, mert éhes vagyok csak a vacsi még nincs kész. A kajálás belassít, az éhség még jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Itt vagyok, szóval topicnyitással sztem nem lesznek problémák! Remek, remek! Ahogy megnyílik, kezdhetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Helyes, helyes! Kell a konkurencia, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.