Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Én viszont csak megfigyelőként leszek jelen, hisz EU tudásom tízes skálán olyan 2-3 -as. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Én is itt leszek, revanst kell vennem Karrdén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Sajnos ez nemigen fog összejönni. Nincs időm olvasni, így új kérdéseket sem tudtam kreálni. Amik meg vannak, nagyjából ugyanazokból a könyvekből vannak. De a tavaszra már biztos lesznek, hisz mostantól minden hónapban kénytelen leszek elolvasni egy-egy könyvet, hogy meg tudjam írni az ajánlót a Jedi Rendes honlapra. Karrde tanácsát csak helyeselni tudom, ha már egyszer olvastad a regényeket, elég átfutni rajtuk, és sok dolog be fog ugrani. OK, ha tudok, azért itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Én viszont csak megfigyelőként leszek jelen, hisz EU tudásom tízes skálán olyan 2-3 -as. Ajánlom a polcodról levételre az X-szárnyú köteteket némi lapozgatás céljából Én is itt leszek, revanst kell vennem Karrdén Tuti sikerülni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Ajánlom a polcodról levételre az X-szárnyú köteteket némi lapozgatás céljából Jó, ha lesz időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Vár a fészekalja gyerek, ugye? Na jó, nem húzom tovább az agyad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Vár a fészekalja gyerek, ugye? Na jó, nem húzom tovább az agyad Oldival sok gond van. Felér hat gyerekkel is. Gyoka. Mikor lesz a kvíz? 20:30? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Igen, kb fél óra múlva kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Oldival sok gond van. Felér hat gyerekkel is. Még mindig jobban állsz velem, mint én a mostohaapáimmal A szembéli fölényüket nehéz lenne felülmúlni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Bakker, most majdnem elkezdtem Heri Koptert nézni, erről elfeledkezvén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Bakker, most majdnem elkezdtem Heri Koptert nézni, erről elfeledkezvén A többiek viszont elfeledkeztek róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hát max annyian leszünk mint Krande filmkvízén voltatok... Arról sajna én is megfeledkeztem... Egyébként sikeresen becsempésztem két kérdést Az Erőpróba című könyvből... Majd meglátjuk, Oldie mennyire tudja a kvíze után... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Milyen többiek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. A lófejek már előkészítve Sajna én meg nem konyítok az EU-hoz annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Milyen többiek? Jól van na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Egyébként sikeresen becsempésztem két kérdést Az Erőpróba című könyvből... Jaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hány kérdés lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Most is 13+1 kérdéssel készültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. És most is hajnalig fog tartani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. És most is hajnalig fog tartani? Most reggelig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Remélem, azért kicsit előbb végzünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Én itt vagyok, de ettől nem lesz nagyobb a verseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Rajtatok múlik, milyen gyorsan születik meg a helyes válasz... Meg azon, hogy én milyen gyorsan tudom beírni a következő kérdést... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. A részvétel a fő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Rajtatok múlik, milyen gyorsan születik meg a helyes válasz... Meg azon, hogy én milyen gyorsan tudom beírni a következő kérdést... Gyorsak leszünk Ha csak mód van rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Meg azon, hogy én milyen gyorsan tudom beírni a következő kérdést... Ha nem nagyon emelgeted a pálinkás üveget akkor gyorsan fog menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gyorsak leszünk Ha csak mód van rá Gyorsak.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Néhányan még befuthatnának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Rajtatok múlik, milyen gyorsan születik meg a helyes válasz... Meg azon, hogy én milyen gyorsan tudom beírni a következő kérdést... Írd meg előre őket word-ban, aztán csak be kell kopiznod CTRL+F5-tel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Sem a formátumot nem tudom másolni, sem pedig a helyes válasz megadóját megjósolni... A többit megcsináltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.