Ugrás a kommentre

Aliens és Predator


M.Laci

Ajánlott hozzászólás

Lesz abból még 13-15 év is, mire elkészül, hiszen még a fejlesztés korai fázisában vannak. De tényleg szégyen. Az Alien: Isolation kritikailag és anyagilag is sikeres volt, ráadásul a mai napig hivatkozási alap a rajongók között, és még a 20th Century Fox is elismerte, mint kánont (pedig nem annak készült, míg az Aliens: Colonial Marinesi kánonműként lett elkönyvelve, de aztán gyorsan törölték a listáról). Erre a SEGA olyan játékokat kezdett el gyártatni, mint a mobilos Alien: Blackout amire már szinte senki sem emlékszik, aki mégis, csak azért, mert baromira feldühítették a rajongókat, hogy ilyen formában folytatták az Isolation sztoriját. Aztán az online coop lövölde (Aliens: Fireteam Elite), ami jó indulattal is csak egy közepes lövölde lett, semmi több. Illetve az Aliens: Dark Descent című taktikai akciójáték, ami olyan jól sikerült, hogy már a bejelentés után elfelejtették az emberek. Annyira nem érdekelt senkit, hogy bár egy éves, rajongói körökbe soha, sehol nem hallottam róla beszélni senkit. Persze érthető, a f*szt érdekel egy taktikai játék ebben a témában. Mintha a Star Warson belül akarnának kiadni egy mezőgazdasági szimulátort...

Ennek a háromnak a költségvetése valószínűleg simán állta volna az Isolation folytatását, csak ezzel a hárommal ellentétben sanszos, hogy az már az elődje miatt is sikeresebb lett volna. Az egyetlen, amiben látok némi potenciált, az az idén érkező Alien: Rogue Incursion, mert VR-ban egy Alien-játék bokafosatós lehet. Ráadásul a főszereplője az a Zula M. Hendricks ezredes, aki nem csak több képregénysorozatnak is főszereplője, de jó haverjo Amanda Ripley-nek, és volt is néhány közös kalandjuk (az Isolationben még nem, de a játék könyv változatában már szerepelt a flashback jelenetekben).

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

@NorbiLordi Nem, az Alien/Predator/AVP univerzumokban nincs olyan összefonódás jelenleg, mint a Star Wars esetében. Ahhoz, hogy itt is meg tudják azt oldani, ugyanolyan tisztításra lenne szükség, mint a régi EU esetében, vagyis "eltörölni" mindent, ami eddig készült, mert hatalmas a katyvasz. Akkora, hogy ahhoz képest a régi EU koherens egész volt. Szóval az Alien univerzum esetében csak a filmek és ezek kapcsolt cuccai (honlapok, enciklopédiák, könyvek), három, a filmektől független könyv és az Alien: Isolation kánon, a Predator franchise esetében csak a filmek, az AVP esetében meg jelenleg semmi sem kánon, az csak úgy van a levegőben.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.