MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Na ez az Emiatt senkinek nem kéne, hogy álmatlan éjszakái legyenek Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. A CN-en most minden hétköznap megy a TCW. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. A CN-en most minden hétköznap megy a TCW. Jah, nekem is feltűnt. Tegnap ment a Rookies, ma meg elcsíptem a Downfall Of A Droid végét... Egyébként összeségében meg vagyok elégedve a magyar szinkronnal. Egyedül, a klón-hangok bakijaival (Például több jelenetben is felcserélődik Rex és Cody hangja) illetve a harcász, rakétaajtó, és az ehhez hasonló baromságokkal nem voltam kibékülve. Jah, és a klónhangokkal gyakan voltak ehhez hasonló problémáim. Például a Defenders Of Peace magyar verziójában Rexnek összesen három féle hangja van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. (szerkesztve) Itt az újabb hun.eng feliratcsomag: Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=QL0J9WWY Szerkesztve: 2009. Június 30. - kolmilan Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Köszönjük, ó nagy mester! Nem is tudnánk mi lenne hatalmas tudásod nélkül velünk földi nézőkkel... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Igen naponta 2-szer is reggel és este is megy a TCW. És nem hiszitek el melyik rész volt ma reggel!!! Boltból jöttem ki. Öcsém hívott, hogy melyik rész van most. Sűvítettem haza, sajna így is lemaradtam az első 5 percről A Hostage Crisis volt ma reggel a Retek klubbosokat megelőzve! Cad Bane magyar hangja szerintem Forgács Gábor volt. De torzítottak rajta. Ziró a hutt hangja Besenci Árpád volt. Sajnos Bail hangját megváltoztatták. Piszok jó ez a rész az "Anakin fegyvertelenül" dolog ellnére. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Húha! Az nem semmi. Grat a CN-nek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Igen naponta 2-szer is reggel és este is megy a TCW.És nem hiszitek el melyik rész volt ma reggel!!! Boltból jöttem ki. Öcsém hívott, hogy melyik rész van most. Sűvítettem haza, sajna így is lemaradtam az első 5 percről A Hostage Crisis volt ma reggel a Retek klubbosokat megelőzve! Cad Bane magyar hangja szerintem Forgács Gábor volt. De torzítottak rajta. Ziró a hutt hangja Besenci Árpád volt. Sajnos Bail hangját megváltoztatták. Piszok jó ez a rész az "Anakin fegyvertelenül" dolog ellnére. Nem lehet Forgács Gáboré, mert elvileg ő adta a hangját Plo Koon-nak is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Itt egy kis magyar preview Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Attól még lehet, az amerikai eredetiben is egy színész több szereplőnek kölcsönzi a hangját. No meg nem pont főszereplőkről van szó, a többség nem is biztos, hogy emlékszem Plo Koon hangjára, és a hangmérnökök amúgy is tudnak kicsit variálni rajta. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Attól még lehet, az amerikai eredetiben is egy színész több szereplőnek kölcsönzi a hangját. No meg nem pont főszereplőkről van szó, a többség nem is biztos, hogy emlékszem Plo Koon hangjára, és a hangmérnökök amúgy is tudnak kicsit variálni rajta. Dehát ez Magyarország, itt még Rexnek is 3 hangja van egyetlen részben Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. itt még Rexnek is 3 hangja van egyetlen részben A HDKT-nak szeretettel: Spoiler: 121 Dual HDhttp://www.megaupload.com/?d=FZ0HHEEJ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nem lehet Forgács Gáboré, mert elvileg ő adta a hangját Plo Koon-nak is. Pedig ez Forgács Gábor csak eltorzítva. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Pedig ez Forgács Gábor csak eltorzítva. A retek klub honlapján láttam egy rövid reklámot róla. Tényleg ő az. És meglehetősen jól áll neki, szerintem. Így első ránézésre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Inkább első hallásra Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Inkább első hallásra Tényleg... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... Engem már valahogy nem tud ez érdekelni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... Nem teljesen mindegy? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Nem teljesen mindegy? Én már teljesen megnyugodtam, mivel ezek bármire képesek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Na vajon (na nem a Dzséjt, igaz ő ly-os) mi lehet ez? Spoiler: 122 Dual - Túszdrámahttp://www.megaupload.com/?d=1APLA2QR Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Zirónak ugyan már nem olyan nyávogós a hangja, mint eredetileg, de szerintem egész jó. Aurra Singé viszont kicsit vékonyabb a kelleténél. Cad Bane magyar hangja pedig teljes mértékben visszaadja a karakterét. Jó lett! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Kíváncsi vagyok milyen lett. Már töltöm és köszönöm Phobos. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Zirónak ugyan már nem olyan nyávogós a hangja, mint eredetileg, de szerintem egész jó. Aurra Singé viszont kicsit vékonyabb a kelleténél. Cad Bane magyar hangja pedig teljes mértékben visszaadja a karakterét. Jó lett! Ziro teljesen elvesztette a karaktere lényegét. Aurra Singnek egy mondata volt, úgyhogy biztos fog változni a hangja. Roboninóból kihozták, amit lehetett, Bane pedig... egész jó lett. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Ziro teljesen elvesztette a karaktere lényegét. Aurra Singnek egy mondata volt, úgyhogy biztos fog változni a hangja. Roboninóból kihozták, amit lehetett, Bane pedig... egész jó lett. Már amennyiben láthatjuk még viszont Aurra Singet... Zirónak nem ugyanaz volt most, mint Katuunkónak? Másodszorra megnézve Ziro tényleg sokat veszített azzal, hogy már nem nyávog ennyire. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Zirónak nem ugyanaz volt most, mint Katuunkónak?De, Besenczi adta a hangját most Zironak is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. A HDKT az évad során utoljár örülhet... De nemsoká itt az október, mikor is kezdődik a 2. évad Spoiler: 122 Dual HDhttp://www.megaupload.com/?d=9QVHJP69 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Egy DVD-ért cserébe valaki nem tudná elhozni a Clone Wars első évadját magyar szinkronnal? Szerintem 1 DVD-re nem fér fel mind. Én szeretnék neked segíteni, de májusban elszállt a winyóm és az 1-15-s részek nincsenek meg rendes dualosan, csak HD-ban. Azokat ki tudom esetleg írni neked. Sajnos Karrde-nak sem tudom a 11-15-ös részeket kiírni majd, pedig megigértem neki Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ezen ne bánkódj, vannak ilyen technikai malőrök Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Most beszéltem haverommal, neki megvan az egész évad Elkérem tőle és kiírom nektek Donát, 2 DVD-t hozzál, mert összesen kb. 6 GB az évad. Majd küldök egy listát, hogyha akarod még mit rakjak a megmaradt helyre. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.