Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Igen, akiket Ventress felélesztett... Nem igazán. Csak az Erővel mozgatta a holttestüket. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nekem annyira nem rossz, én szerettem azt a sorozatot is. Valahogy az a sorozat úgy nem jött be ahogy van. Se a sztori, se a rajzok. Pedig nagy általánosságban szinte mindent szeretek, ami SW. De a CW-t a Jedi-herceg sorozathoz és a Dark Empire-hez hasonlóan stornoztam magamban. Még szerencse, hogy van ez az új nagyon pöpec TCW sorozat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerintem ez lesz a legsötétebb hangulatú TCW epizód. Legalábbis én erre számítok. Akkor Revan örülhet... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Valahogy az a sorozat úgy nem jött be ahogy van. Se a sztori, se a rajzok.Jó de erről nem itt beszéljünk, mert nem abban a topikban vagyunk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Akkor Revan örülhet... Hát, majd meglátjuk. Jó de erről nem itt beszéljünk, mert nem abban a topikban vagyunk. Oké, bocsi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Gyerekek hova lett Steve Melching? Az első évadban sok remek részt rendezett! Köztük a Malevolence trilógia első két részét is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) Gyerekek hova lett Steve Melching? Az első évadban sok remek részt rendezett! Köztük a Malevolence trilógia első két részét is. Ki mondta, hogy egyáltalán eltűnt? Szerintem ott van ő még, és kreatív ötleteivel ellátja a stábot. Biztos jutott neki epizód ebben az évadban is. Szerkesztve: 2009. November 16. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ki mondta, hogy egyáltalán eltűnt? Szerintem ott van ő még, és kreatív ötleteivel ellátja a stábot. Biztos jutott neki epizód ebben az évadban is.Remélem én is, csak feltűnt a hiánya. Lassan lehetne egy katalógust készíteni a rendezőkről és írókról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Dzséjt jóvoltából felkerültek a legutóbbi két rész érdekességei! Érdekes szemezgetni belőlük. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Nagyon jók lettek, köszi Dzséjt Kedvelem ezeket az elrejtett ábrákat, hangulatosak Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Igen, szerintem is jók lettek, örök hála érte Dzséjtnek, csak itt-ott néha félmunkát végzett mert a Bad Kitty konkrétan rossz kiscicát jelent, nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Igen, szerintem is jók lettek, örök hála érte Dzséjtnek, csak itt-ott néha félmunkát végzett mert a Bad Kitty konkrétan rossz kiscicát jelent, nem? Mondasz valamit. Ez nem jutott eszembe ferdítés közben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Ugyan ez nem egy hivatalos előzetes, de attól még kedvcsinálónak jó. Ráadásul még tartalmaz néhány jelenetet a következő részből. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. (szerkesztve) Megjegyzem, vicces benne az elején a "surrvived" szócska. Szerkesztve: 2009. November 18. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Jövő héten nem lesz epizód? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hát nem De erről már volt szó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hát nem De erről már volt szó Nem rémlik... De most miért nem? Mert utána meg mikulás. Legalább két hét megint kiesik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. (szerkesztve) Nem, a Brain Invaders dec. 4-én már le lesz adva. (elvileg) Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet Szerkesztve: 2009. November 18. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet Megnéztem és tényleg volt egy hét szünet. Decemberben pedig csak kettő lesz a karácsony és új év miatt. Bár nem tudom 19 -én lesz-e epizód. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Mert utána meg mikulás. Legalább két hét megint kiesik. Mikulás vasárnap lesz, szóval két nappal később, nem releváns ünnep Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet Ellenben a Hálaadás már az, náluk az nagy banzáj, jövő csüt. lesz, de talán nem csak egy napos ünnep, így aztán nem csoda, hogy pénteken így kimaradnak a szokásos műsorok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hát, még mindig felemás érzéseim vannak a következő résszel kapcsolatban. Majd meglátjuk milyen lesz. Egyébként már túl sok a szünet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Á ez nagyon durva rész lesz! Iszonyat várom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Ja-ja jó résznek néz ki. Spoiler: És gondolom itt kapják majd el Luminarát is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Felkerült az új rész tömörített guide -ja. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Á ez nagyon durva rész lesz! Iszonyat várom. Hát, elég kétesélyes a dolog... Vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul fog elsülni. Én bízom a megérzéseidben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hát, elég kétesélyes a dolog... Vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul fog elsülni. Én bízom a megérzéseidben. Kicsit én is izgulok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) Néhány előzetes kép... Spoiler: És végül íme Karina királynő: Szerkesztve: 2009. November 20. - KisKósa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Huh, jó kis képek Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Huh, jó kis képek A minőség hagy némi kívánni valót maga után, de hát egy youtube-os videóból loptam le a képeket, meg az egészet kutyafuttában csináltam, mert már csak néhány perc volt a buszomig, aztán sietnem kellett, különben elfelejtem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.