kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Az új epizód előzetese k*rva jól néz ki! És mi lesz Ody a vitával már? /illetve egyetértéssel?/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. És mi lesz Ody a vitával már? /illetve egyetértéssel?/ Olvass bele a megfelelő topikba. Szerintem írtam eleget. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. (szerkesztve) Olvass bele a megfelelő topikba. Szerintem írtam eleget. Uhh pedig már néztem, akkor biztos csak elnéztem. EDIT: utólag most már rájöttem, hogy csak az első oldalt néztem, és a 2. kimaradt... NEm gáz... Szerkesztve: 2009. Január 25. - kudar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is. O'Conell nem az trilógia első kettő, hanem a utolsó kettőt rendezte. A Rising Malevolence Dave Filoni munkája. Egyébként... 1x15 - Tresspass Prewiew: http://www.starwars.com/video/view/000754.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. O'Conell nem az trilógia első kettő, hanem a utolsó kettőt rendezte. A Rising Malevolence Dave Filoni munkája. Ilyet nem is állítottam. Olvasd el még egyszer mit írtam. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Jah, tényleg... Bocsesz. De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Nézzétek csak meg ezt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_...e_Wars_episodes Itt teljesen más epizódcímek szerepelnek, mint azon a listán, amit nem olyan rég adtatok meg... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok. Hát nem tudom.....sokkal jobban néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Nézzétek csak meg ezt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_...e_Wars_episodesItt teljesen más epizódcímek szerepelnek, mint azon a listán, amit nem olyan rég adtatok meg... Én itt nem látok eltérést. Egyszer volt belinkelve ez a lista, aztán meg egy rossz. Szerintem az utóbbit láttad. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje. Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Aha ,és az ambush lesz? am. mit jelent az ambush angolul? Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én ha az Rtl -en nyomják a sorozatot, minden részét fevleszem Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje. Este mikor? Van már időpont? Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. reggel 9.50.-kor, vagy 9.05.- kor pontosan nem emlékszem, de reggel az biztos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje. Most akkor a CN -en és az RTL -en is lesz? Ezt valahogy nem tudom elképzelni (persze attól még lehetséges ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Ha valaki tud majd magyar címekkel szolgálni az írja már be. Köszönöm! Persze a hivatalos érdekel. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Rajtaütést. Egész pontosan lesből támadást. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Most akkor a CN -en és az RTL -en is lesz? Ezt valahogy nem tudom elképzelni (persze attól még lehetséges ). Igen és úgy tűnik az RTL-em hamarabb. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. (szerkesztve) Egész pontosan lesből támadást. Ha a lényegét vesszük, akkor ugyanaz... Szerkesztve: 2009. Január 26. - KisKósa Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Star Wars - A klónok háborúja (am. anim. sor., 1. rész) Képek is voltak, és ambush Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Amúgy kíváncsi leszek a magyar hangokra. Én Katuunko hangjának ideálisnak tartom Kulka Jánost. Gha Nachktéhoz pedig Gálvölgyin kívül a másik vazzét. Argyushoz persze a Shrekes Szőkeherceg hangot társítanám. Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. Azért találgatok egyébként, mert Ahsokánál is csak tippeltem hogy ki lesz a hangja, és bejött. Én már a filmben azt hittem, hogy Whorm Loathsom hangja el lesz rontva, de sikerült egy viszonylag hasonlót választani, remélem a többi karakternél is sikerül... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. Én Koncz Istvánt választanám, aki az első Star Trek sorozatban volt Sulu(Takei) magyar hangja. Van róla minta a szinkronhangok.hu-n, még hasonlít is. Szerkesztve: 2009. Január 27. - kolmilan Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Aha ,és az ambush lesz?am. mit jelent az ambush angolul? http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=...amp;C=1&T=1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Előzetes a legújabb epizódból. Durva jól néz ki! Hangulatban nagyon odapakol. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nagyon jó előzetes Spoiler: Vajon mivel kerülnek szembe? Obi szerint nem a szepik. Nagyon bejönnek azok a hósiklók Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Trespass Spoiler: Biztos nem a szepik, mert a droidokat is dezintegrálták. Szerintem a bennszülöttek ellen kell majd alakítani valamit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. 15. rész, Spoiler: Hehe, csak nehogy megint össze kelljen fogni a két oldalnak egy közös ellenség ellenében Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.