Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem annyira nem rossz, én szerettem azt a sorozatot is.

Valahogy az a sorozat úgy nem jött be ahogy van. Se a sztori, se a rajzok. Pedig nagy általánosságban szinte mindent szeretek, ami SW. De a CW-t a Jedi-herceg sorozathoz és a Dark Empire-hez hasonlóan stornoztam magamban.

Még szerencse, hogy van ez az új nagyon pöpec TCW sorozat. :)

Hozzászólás ideje:
Gyerekek hova lett Steve Melching? Az első évadban sok remek részt rendezett! Köztük a Malevolence trilógia első két részét is.

Ki mondta, hogy egyáltalán eltűnt? :) Szerintem ott van ő még, és kreatív ötleteivel ellátja a stábot. Biztos jutott neki epizód ebben az évadban is.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Ki mondta, hogy egyáltalán eltűnt? :) Szerintem ott van ő még, és kreatív ötleteivel ellátja a stábot. Biztos jutott neki epizód ebben az évadban is.
Remélem én is, csak feltűnt a hiánya. :D Lassan lehetne egy katalógust készíteni a rendezőkről és írókról. :)
Hozzászólás ideje:

Igen, szerintem is jók lettek, örök hála érte Dzséjtnek, csak itt-ott néha félmunkát végzett mert a Bad Kitty konkrétan rossz kiscicát jelent, nem? ;)

Hozzászólás ideje:
Igen, szerintem is jók lettek, örök hála érte Dzséjtnek, csak itt-ott néha félmunkát végzett mert a Bad Kitty konkrétan rossz kiscicát jelent, nem? :)

Mondasz valamit. :oops: Ez nem jutott eszembe ferdítés közben.

Hozzászólás ideje:

Ugyan ez nem egy hivatalos előzetes, de attól még kedvcsinálónak jó. :oops: Ráadásul még tartalmaz néhány jelenetet a következő részből.

Hozzászólás ideje:

Nem, a Brain Invaders dec. 4-én már le lesz adva. :oops: (elvileg)

Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet :oops:
Megnéztem és tényleg volt egy hét szünet. Decemberben pedig csak kettő lesz a karácsony és új év miatt. Bár nem tudom 19 -én lesz-e epizód. :)
Hozzászólás ideje:
Mert utána meg mikulás. Legalább két hét megint kiesik.

Mikulás vasárnap lesz, szóval két nappal később, nem releváns ünnep :oops:

Szerk: Szerintem a hálaadással kapcsolatban lesz valami mizéria, amiért kimarad. Emlékezz csak, tavaly is volt itt egy szünet :)

Ellenben a Hálaadás már az, náluk az nagy banzáj, jövő csüt. lesz, de talán nem csak egy napos ünnep, így aztán nem csoda, hogy pénteken így kimaradnak a szokásos műsorok.

Hozzászólás ideje:
Á ez nagyon durva rész lesz! Iszonyat várom.

Hát, elég kétesélyes a dolog... Vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul fog elsülni. Én bízom a megérzéseidben. :D

Hozzászólás ideje:

Néhány előzetes kép... :)

Spoiler:

ahsokaandtheglasses.png

barriss.png

És végül íme Karina királynő:

karina.png

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Huh, jó kis képek :)

A minőség hagy némi kívánni valót maga után, de hát egy youtube-os videóból loptam le a képeket, meg az egészet kutyafuttában csináltam, mert már csak néhány perc volt a buszomig, aztán sietnem kellett, különben elfelejtem. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.