Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Az első komolyabb harmadik évad beharangozó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. KisKósa. Ahol Zirro van az szerintem is egy új bolygó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Huhhh... Rengeteg új jelenetet tartalmaz. És az is kiderült, hogy ez a nikto Jedi nem Ma'kis mester az EPIII.-ból, hanem egy teljesen új karakter, Ima-Gun Di. A nevét tekintve nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek a sorsa. Nos, végre kiderült, hogy miért vesztette el Wolffe parancsnok a szemét... Asajj Ventress volt a tettes. A Slave I. sorsát is megmagyarázták... Nagyon-nagyon tetszik ez a videó. Sok minden kérdésre választ ad. Aztaaa... Spoiler: Cad Bane kihallgatja C-3PO-t? Valamilyen rendszert is említ Filoni, de egyszerűen nem értem a nevét. Szerkesztve: 2010. Július 18. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nincs kedve valakinek feliratot csinálni hozzá,mert nem tudok túl jól angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Huhhh... Rengeteg új jelenetet tartalmaz.A Rylothi csatából van jó pár jelenet. Ez az Ima Gun máris szimpi, csak úgy mint Dao admirális. Ahsoka két fénykardja is érdekes lesz, főleg, hogy az egyik rövidebb. Spoiler: C3PO vallatása meg nagyon jó lesz, mit össze fog majd sipákolni a droid. Szerkesztve: 2010. Július 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) A Rylothi csatából van jó pár jelenet. Ez az Ima Gun máris szimpi, csak úgy mint Dao admirális. Különösen jól hangzik tőle a "For the Republic!". Talán végre valahára szemtanúi lehetünk egy szeparatista győzelemnek. Eléggé úgy tűnik, hogy túlerőben van az ellenség. Ráadásul Filoni is mesélt arról, hogy mire utal a neve. Nekem is szimpatikusnak tűnik, hasonló a kisugárzása, mint Plo Koonnak. Ahsoka két fénykardja is érdekes lesz, főleg, hogy az egyik rövidebb. A Star Wars világában nem újdonság a rövidebb fénykard. Yodának is rövidebb van, de neki csak azért, hogy igazodjon a méretéhez. Spoiler: C3PO vallatása meg nagyon jó lesz, mit össze fog majd sipákolni a droid. Például azt, hogy "Jajjj, tervezőm!" Szerkesztve: 2010. Július 18. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ezt a Filoni srácot kedvelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ahsoka kettős fénykardja talán valami utalás a szamurájok fegyverzetére, ahol ugye szintén jelen van ez a kettősség. A szöveget én se értem így hangból, talán van valami utalás erre ott is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Amúgy Filonin mindig cowboy kalap van?,máshogy még nem is láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Különösen jól hangzik tőle a "For the Republic!". Talán végre valahára szemtanúi lehetünk egy szeparatista győzelemnek. Eléggé úgy tűnik, hogy túlerőben van az ellenség. Ráadásul Filoni is mesélt arról, hogy mire utal a neve. Nekem is szimpatikusnak tűnik, hasonló a kisugárzása, mint Plo Koonnak.És akkor az is biztos, hogy Rylothon nem volt tartós a béke... Érdekes kérdés vajon Syndulla feltűnik-e majd? Amúgy Filonin mindig cowboy kalap van?,máshogy még nem is láttam.Szerintem ő nagy kalap rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Szerintem ő nagy kalap rajongó. Nekem Robert Rodriguez jutott róla az eszembe, amikor először megláttam. Ő egy ilyen tipikus "most jöttem Mexikóból" gyerek, ő is kalapmániás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Viszont valamit nem értek. Filoni arról beszél, hogy a droidok gyakran a készítőikről vannak mintázva, és példaként a geonosisiakat hozza fel, mert nekik is hasonlóan hosszúkás fejük van, mint a B1-es rohamdroidoknak. Csak hogy eredetileg a neimoidiaiak tervezték őket, nem a geonosisiakat, szóval ez így sántít egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Viszont valamit nem értek. Filoni arról beszél, hogy a droidok gyakran a készítőikről vannak mintázva, és példaként a geonosisiakat hozza fel, mert nekik is hasonlóan hosszúkás fejük van, mint a B1-es rohamdroidoknak. Csak hogy eredetileg a neimoidiaiak tervezték őket, nem a geonosisiakat, szóval ez így sántít egy kicsit.Nekem gyakorlatilag mindegy. Gunray -ék egyébként csak használják a robotokat, nem hiszem, hogy ők is tervezték volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hát ha már a Baljós Árnyak idején is Geonosison készültek azok a droidok, akkor semmi gond ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hát ha már a Baljós Árnyak idején is Geonosison készültek azok a droidok, akkor semmi gond ezzel. Ez engem is érdekelne. Bár az EPI idején a konföderációnak még nyoma se volt. Ettől még persze lehetett ott a gyár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ez engem is érdekelne. Bár az EPI idején a konföderációnak még nyoma se volt. Ettől még persze lehetett ott a gyár.Volt ott már annak idején szerintem a Bankárklánnak is, illetve mindazoknak akik a második részben szövetkeztek egymással. Ez lehetett valamiféle egyetemes non-humán magánhadsereg. Annyi biztos talán, hogy ne egy helyen gyártották őket, illetve nem egy társaság berkein belül. Vagy esetleg mindenki megvette liszencet valakitől és maga folytatta a módosításokat. Vissza kéne néznem pontosan hogy hogy is volt ez . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Noh, a Baktoid Fegyverautomaták Cég volt a kiinduló pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Noh, a Baktoid Fegyverautomaták Cég volt a kiinduló pont.Ez nekem így nem sokat mond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ez nekem így nem sokat mond. Ez a cég kapott úgymond megrendelést. Ők gyártották az eredeti B1-es droidokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ez a cég kapott úgymond megrendelést. Ők gyártották az eredeti B1-es droidokat.Milyen kézben volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Milyen kézben volt?Szerintem mint a többi a békeidőkben. Független. Érdekes, hogy pl a Polgárháborúban több cég gyártott alkatrészeket a Birodalomnak és a Felkelésnek is. Persze ezek kisebb vállaltok voltak, mert a Birodalom a megalakulása után szinte rögtön bekebelezte a nagyobbakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszi. Szóval érdekes ez a droid hadsereg dolog. Gondolom afféle magánhadseregnek szánták eredetileg. Szerintem speciálisan csak a Neimodiaiaknak gyártották, megrendelésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Köszi. Szóval érdekes ez a droid hadsereg dolog. Gondolom afféle magánhadseregnek szánták eredetileg. Szerintem speciálisan csak a Neimodiaiaknak gyártották, megrendelésre. Igen, mert sok problémájuk akadt az űrkalózokkal, akik megtámadták a kereskedelmi konvojokat, ezért kértek engedélyt a Szenátustól egy ilyen hadsereg felállítására, és ezt meg is szavazták nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. (szerkesztve) Jó videó, Filoni hozza a megszokott formáját. Már csak a Comic Con-t várom, na meg a "filmet". Spoiler: A Slave I "pusztulása" a leglogikusabb magyarázatot kapta, így nem nagy meglepetés. Ventress kapcsán eszembe jutott a 2. évad egyik hiányossága, vagyis a mellőzése. Jó karakter lenne, ha többet foglalkoznának vele. Ahsoka dupla fénykardja érdekes húzás és a méretkülönbségek miatt meglehetősen egyedi is. Meglehet, hogy Ahsoka így akarja kiküszöbölni a fénykardtolvajok ténykedéseit. Pedig semmi nem utal erre, bár igaz vadiúj bolygó lehet, hogy kevesebb lesz mint eddig már ismert. Azokra a bolygónevekre gondoltam, amiket alább írtál. Valószínűleg lesznek új helyszínek, de az eddigiek alapján, inkább a régiek kidolgozására fókuszálnak majd. Szerkesztve: 2010. Július 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Jó videó, Filoni hozza a megszokott formáját. Már csak a Comic Con-t várom, na meg a "filmet". Én e Celebrationt várom nagyon. A Comic Con már lement asszem. Azokra a bolygónevekre gondoltam, amiket alább írtál. Valószínűleg lesznek új helyszínek, de az eddigiek alapján, inkább a régiek kidolgozására fókuszálnak majd. Kaminónak úgy örülök, mint majom a farkának. Kedvenc bolygóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A Comic Con most lesz a héten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A Comic Con most lesz a héten.Valóban? Akkor viszont lehet izgulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Jöhetne pár anyag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Jöhetne pár anyag!Szerintem a Celebrationre tartogatják a javát, de attól még jöhetne valóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Én e Celebrationt várom nagyon. A Comic Con már lement asszem. A Comic Con most 22 és 25-e között lesz. Inkább a Supernatural paneljét várom, de remélem kapunk némi TCW-s csámcsogni valót is őszig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.