Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Huhhh... Rengeteg új jelenetet tartalmaz. És az is kiderült, hogy ez a nikto Jedi nem Ma'kis mester az EPIII.-ból, hanem egy teljesen új karakter, Ima-Gun Di. A nevét tekintve nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek a sorsa. :)

Nos, végre kiderült, hogy miért vesztette el Wolffe parancsnok a szemét... Asajj Ventress volt a tettes. :D A Slave I. sorsát is megmagyarázták... Nagyon-nagyon tetszik ez a videó. Sok minden kérdésre választ ad. Aztaaa...

Spoiler:

Cad Bane kihallgatja C-3PO-t? :D Valamilyen rendszert is említ Filoni, de egyszerűen nem értem a nevét.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Huhhh... Rengeteg új jelenetet tartalmaz.
A Rylothi csatából van jó pár jelenet. Ez az Ima Gun máris szimpi, csak úgy mint Dao admirális. :) Ahsoka két fénykardja is érdekes lesz, főleg, hogy az egyik rövidebb. :D

Spoiler:

C3PO vallatása meg nagyon jó lesz, mit össze fog majd sipákolni a droid. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
A Rylothi csatából van jó pár jelenet. Ez az Ima Gun máris szimpi, csak úgy mint Dao admirális. :)

Különösen jól hangzik tőle a "For the Republic!". :D Talán végre valahára szemtanúi lehetünk egy szeparatista győzelemnek. Eléggé úgy tűnik, hogy túlerőben van az ellenség. Ráadásul Filoni is mesélt arról, hogy mire utal a neve. :D Nekem is szimpatikusnak tűnik, hasonló a kisugárzása, mint Plo Koonnak.

Ahsoka két fénykardja is érdekes lesz, főleg, hogy az egyik rövidebb. :o

A Star Wars világában nem újdonság a rövidebb fénykard. Yodának is rövidebb van, de neki csak azért, hogy igazodjon a méretéhez.

Spoiler:

C3PO vallatása meg nagyon jó lesz, mit össze fog majd sipákolni a droid. :)

Például azt, hogy "Jajjj, tervezőm!" :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Ahsoka kettős fénykardja talán valami utalás a szamurájok fegyverzetére, ahol ugye szintén jelen van ez a kettősség.

A szöveget én se értem így hangból, talán van valami utalás erre ott is.

Hozzászólás ideje:
Különösen jól hangzik tőle a "For the Republic!". :) Talán végre valahára szemtanúi lehetünk egy szeparatista győzelemnek. Eléggé úgy tűnik, hogy túlerőben van az ellenség. Ráadásul Filoni is mesélt arról, hogy mire utal a neve. :D Nekem is szimpatikusnak tűnik, hasonló a kisugárzása, mint Plo Koonnak.
És akkor az is biztos, hogy Rylothon nem volt tartós a béke... Érdekes kérdés vajon Syndulla feltűnik-e majd?

Amúgy Filonin mindig cowboy kalap van?,máshogy még nem is láttam.
Szerintem ő nagy kalap rajongó. :D
Hozzászólás ideje:
Szerintem ő nagy kalap rajongó. :)

Nekem Robert Rodriguez jutott róla az eszembe, amikor először megláttam. Ő egy ilyen tipikus "most jöttem Mexikóból" gyerek, ő is kalapmániás. :)

Hozzászólás ideje:

Viszont valamit nem értek. Filoni arról beszél, hogy a droidok gyakran a készítőikről vannak mintázva, és példaként a geonosisiakat hozza fel, mert nekik is hasonlóan hosszúkás fejük van, mint a B1-es rohamdroidoknak. Csak hogy eredetileg a neimoidiaiak tervezték őket, nem a geonosisiakat, szóval ez így sántít egy kicsit.

Hozzászólás ideje:
Viszont valamit nem értek. Filoni arról beszél, hogy a droidok gyakran a készítőikről vannak mintázva, és példaként a geonosisiakat hozza fel, mert nekik is hasonlóan hosszúkás fejük van, mint a B1-es rohamdroidoknak. Csak hogy eredetileg a neimoidiaiak tervezték őket, nem a geonosisiakat, szóval ez így sántít egy kicsit.
Nekem gyakorlatilag mindegy. :) Gunray -ék egyébként csak használják a robotokat, nem hiszem, hogy ők is tervezték volna.
Hozzászólás ideje:
Ez engem is érdekelne. Bár az EPI idején a konföderációnak még nyoma se volt. Ettől még persze lehetett ott a gyár.
Volt ott már annak idején szerintem a Bankárklánnak is, illetve mindazoknak akik a második részben szövetkeztek egymással. Ez lehetett valamiféle egyetemes non-humán magánhadsereg. Annyi biztos talán, hogy ne egy helyen gyártották őket, illetve nem egy társaság berkein belül. Vagy esetleg mindenki megvette liszencet valakitől és maga folytatta a módosításokat. Vissza kéne néznem pontosan hogy hogy is volt ez :) .
Hozzászólás ideje:
Milyen kézben volt?
Szerintem mint a többi a békeidőkben. Független. Érdekes, hogy pl a Polgárháborúban több cég gyártott alkatrészeket a Birodalomnak és a Felkelésnek is. Persze ezek kisebb vállaltok voltak, mert a Birodalom a megalakulása után szinte rögtön bekebelezte a nagyobbakat.
Hozzászólás ideje:
Köszi. Szóval érdekes ez a droid hadsereg dolog. Gondolom afféle magánhadseregnek szánták eredetileg. Szerintem speciálisan csak a Neimodiaiaknak gyártották, megrendelésre.

Igen, mert sok problémájuk akadt az űrkalózokkal, akik megtámadták a kereskedelmi konvojokat, ezért kértek engedélyt a Szenátustól egy ilyen hadsereg felállítására, és ezt meg is szavazták nekik.

Hozzászólás ideje:

Jó videó, Filoni hozza a megszokott formáját. :) Már csak a Comic Con-t várom, na meg a "filmet". :)

Spoiler:

A Slave I "pusztulása" a leglogikusabb magyarázatot kapta, így nem nagy meglepetés. Ventress kapcsán eszembe jutott a 2. évad egyik hiányossága, vagyis a mellőzése. Jó karakter lenne, ha többet foglalkoznának vele.

Ahsoka dupla fénykardja érdekes húzás és a méretkülönbségek miatt meglehetősen egyedi is. Meglehet, hogy Ahsoka így akarja kiküszöbölni a fénykardtolvajok ténykedéseit. :P

Pedig semmi nem utal erre, bár igaz vadiúj bolygó lehet, hogy kevesebb lesz mint eddig már ismert. :)

Azokra a bolygónevekre gondoltam, amiket alább írtál. Valószínűleg lesznek új helyszínek, de az eddigiek alapján, inkább a régiek kidolgozására fókuszálnak majd. :P

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:
Jó videó, Filoni hozza a megszokott formáját. :D Már csak a Comic Con-t várom, na meg a "filmet". ;)
Én e Celebrationt várom nagyon. A Comic Con már lement asszem. :)

Azokra a bolygónevekre gondoltam, amiket alább írtál. Valószínűleg lesznek új helyszínek, de az eddigiek alapján, inkább a régiek kidolgozására fókuszálnak majd. :)
Kaminónak úgy örülök, mint majom a farkának. :D Kedvenc bolygóm.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.