Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Az új epizód előzetese k*rva jól néz ki! És mi lesz Ody a vitával már? /illetve egyetértéssel?/
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve És mi lesz Ody a vitával már? /illetve egyetértéssel?/ Olvass bele a megfelelő topikba. Szerintem írtam eleget.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Olvass bele a megfelelő topikba. Szerintem írtam eleget. Uhh pedig már néztem, akkor biztos csak elnéztem. EDIT: utólag most már rájöttem, hogy csak az első oldalt néztem, és a 2. kimaradt... NEm gáz... Szerkesztve: 2009. Január 25.16 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is. O'Conell nem az trilógia első kettő, hanem a utolsó kettőt rendezte. A Rising Malevolence Dave Filoni munkája. Egyébként... 1x15 - Tresspass Prewiew: http://www.starwars.com/video/view/000754.html
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve O'Conell nem az trilógia első kettő, hanem a utolsó kettőt rendezte. A Rising Malevolence Dave Filoni munkája. Ilyet nem is állítottam. Olvasd el még egyszer mit írtam.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Jah, tényleg... Bocsesz. De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Nézzétek csak meg ezt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_...e_Wars_episodes Itt teljesen más epizódcímek szerepelnek, mint azon a listán, amit nem olyan rég adtatok meg...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok. Hát nem tudom.....sokkal jobban néz ki.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 25.16 éve Nézzétek csak meg ezt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_...e_Wars_episodesItt teljesen más epizódcímek szerepelnek, mint azon a listán, amit nem olyan rég adtatok meg... Én itt nem látok eltérést. Egyszer volt belinkelve ez a lista, aztán meg egy rossz. Szerintem az utóbbit láttad.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve Én ha az Rtl -en nyomják a sorozatot, minden részét fevleszem
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje. Este mikor? Van már időpont?
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve reggel 9.50.-kor, vagy 9.05.- kor pontosan nem emlékszem, de reggel az biztos.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje. Most akkor a CN -en és az RTL -en is lesz? Ezt valahogy nem tudom elképzelni (persze attól még lehetséges ).
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve Ha valaki tud majd magyar címekkel szolgálni az írja már be. Köszönöm! Persze a hivatalos érdekel.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve Most akkor a CN -en és az RTL -en is lesz? Ezt valahogy nem tudom elképzelni (persze attól még lehetséges ). Igen és úgy tűnik az RTL-em hamarabb.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 26.16 éve Egész pontosan lesből támadást. Ha a lényegét vesszük, akkor ugyanaz... Szerkesztve: 2009. Január 26.16 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2009. Január 27.16 éve Star Wars - A klónok háborúja (am. anim. sor., 1. rész) Képek is voltak, és ambush
Hozzászólás ideje: 2009. Január 27.16 éve Amúgy kíváncsi leszek a magyar hangokra. Én Katuunko hangjának ideálisnak tartom Kulka Jánost. Gha Nachktéhoz pedig Gálvölgyin kívül a másik vazzét. Argyushoz persze a Shrekes Szőkeherceg hangot társítanám. Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. Azért találgatok egyébként, mert Ahsokánál is csak tippeltem hogy ki lesz a hangja, és bejött. Én már a filmben azt hittem, hogy Whorm Loathsom hangja el lesz rontva, de sikerült egy viszonylag hasonlót választani, remélem a többi karakternél is sikerül...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 27.16 éve Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. Én Koncz Istvánt választanám, aki az első Star Trek sorozatban volt Sulu(Takei) magyar hangja. Van róla minta a szinkronhangok.hu-n, még hasonlít is. Szerkesztve: 2009. Január 27.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. Január 27.16 éve Aha ,és az ambush lesz?am. mit jelent az ambush angolul? http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=...amp;C=1&T=1
Hozzászólás ideje: 2009. Január 28.16 éve Előzetes a legújabb epizódból. Durva jól néz ki! Hangulatban nagyon odapakol.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 28.16 éve Nagyon jó előzetes Spoiler: Vajon mivel kerülnek szembe? Obi szerint nem a szepik. Nagyon bejönnek azok a hósiklók
Hozzászólás ideje: 2009. Január 28.16 éve Trespass Spoiler: Biztos nem a szepik, mert a droidokat is dezintegrálták. Szerintem a bennszülöttek ellen kell majd alakítani valamit.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 28.16 éve 15. rész, Spoiler: Hehe, csak nehogy megint össze kelljen fogni a két oldalnak egy közös ellenség ellenében
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.