Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az új epizód előzetese k*rva jól néz ki!

És mi lesz Ody a vitával már? :) /illetve egyetértéssel?/

Hozzászólás ideje:
Olvass bele a megfelelő topikba. Szerintem írtam eleget. :)

Uhh pedig már néztem, akkor biztos csak elnéztem. :)

EDIT: utólag most már rájöttem, hogy csak az első oldalt néztem, és a 2. kimaradt... :) NEm gáz...

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is. :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként a jövőheti részt a Brian Kalin O'Connell/Steve Melching páros jegyzi. Melching írta a Malevolence trilógia első két részét, O'Connel pedig rendezte a Shadow of Malevolence-t. Jó mókának nézünk elébe jövő héten is. :)

O'Conell nem az trilógia első kettő, hanem a utolsó kettőt rendezte. A Rising Malevolence Dave Filoni munkája. Egyébként...

1x15 - Tresspass Prewiew: http://www.starwars.com/video/view/000754.html

Hozzászólás ideje:

Jah, tényleg... Bocsesz. :)

De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok.

Hozzászólás ideje:
De amúgy tényleg O'Conell rendezte a Destroy Malevolencet is. És azokat az epizódokat már messze felülmúlták, lehet hogy ez egy kicsit alacsonyabb színvonalú rész lesz, de remélem majd kellemesen csalódok.

Hát nem tudom.....sokkal jobban néz ki. :oops:

Hozzászólás ideje:

A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje.

Hozzászólás ideje:
A sorozatról : 1 Biztos február 13 este a CN-en magyarul elkezdödik az új . A forrás a csütörtöki Népszabadság TV figyelöje.

Este mikor? Van már időpont?

Hozzászólás ideje:

Most akkor a CN -en és az RTL -en is lesz? Ezt valahogy nem tudom elképzelni (persze attól még lehetséges :oops: ).

Hozzászólás ideje:
Egész pontosan lesből támadást. :)

Ha a lényegét vesszük, akkor ugyanaz... :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Amúgy kíváncsi leszek a magyar hangokra. Én Katuunko hangjának ideálisnak tartom Kulka Jánost. Gha Nachktéhoz pedig Gálvölgyin kívül a másik vazzét. Argyushoz persze a Shrekes Szőkeherceg hangot társítanám. Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. :cry:

Azért találgatok egyébként, mert Ahsokánál is csak tippeltem hogy ki lesz a hangja, és bejött. Én már a filmben azt hittem, hogy Whorm Loathsom hangja el lesz rontva, de sikerült egy viszonylag hasonlót választani, remélem a többi karakternél is sikerül...

Hozzászólás ideje:
Lok Durdhoz pedig talán illene Goofy hangja. :cry:

Én Koncz Istvánt választanám, aki az első Star Trek sorozatban volt Sulu(Takei) magyar hangja. Van róla minta a szinkronhangok.hu-n, még hasonlít is.

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.