Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Köszönöm a fordítást. Szerencsére ez már jobb lett, mint az előző. A langyosból elmozdult. Kíváncsi vagyok Cylo tervére és az Astarta ikrek sorsára. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Már csak 3 rész és beérem. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Köszi a fordítást. Nagyon tetszik ez a történet, egyre jobb, ahogy halad előre. Az Astartékkal vívott párbaj érdekesnek ígérkezik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. (szerkesztve) Köszönjük a fordítást. Nagyon jó lett a Shu-Toron-i háború zárása. Aiolin halála és Aphra Tanoth kezébe kerülése nagyon jó csavarok voltak. Szerkesztve: 2016. Május 1. - Darth Revan9 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Nem tudom, kit mennyire érint érzékenyen a téma, de elkaszálták a sorozatot. A következő történeti szál lecsengése után, a 25. számmal befejeződik ez a széria is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. (szerkesztve) Elkaszálták?! Pedig szerintem messze ez volt a legizgalmasabb. Így a Star Wars-nak sem adok hosszú időt bár így lehet majd az eddig megosztott eladások odakoncentrálódnak és így meg fogja nekik érni azt meghagyni. Szerkesztve: 2016. Május 14. - Darth Cupsy Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Pont ezt? Ez volt az egyik legjobb. A sima Star Wars már kezd unalmas és jellegtelen lenni. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. (szerkesztve) Nem elkaszálták. Az alkotók döntöttek úgy, hogy befejezik a sorozatot (Az interjúban kisebb spoilerek vannak!). A kezdetektől úgy tervezték, hogy történet arról szól, hogy Vader hogyan szerzi vissza a pozícióját Yavin után. Gilleion azt mondja, hogy a Vader Down után úgy érezték közelebb vannak ehhez a célhoz, mint eredetileg tervezték, és úgy döntöttek, inkább befejezik, mintsem hogy a végetelenségig kinyújtsák. Elkaszálni már csak azért sem lett volna értelme, mert márciusban a #17 több mint 80.000 példányban kelt el, a #18 pedig közel 78.000 példányban, ezzel a hónap 6-7 helyét szerezték meg maguknak, a Batman, Mighty Morphin Power Rangers, Star Wars #17, Superman és az Amazing Spider-man mögött. Szerkesztve: 2016. Május 15. - Werebazs 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Utólag utánanéztem a dolgoknak. Én is olvastam, amit az alkotó írt a befejezésről. Nem akartam elhinni, amit olvasok, de ezek szerint jól értettem a dolgot. Ez azért elég gyenge egy kifogás. Simán lehetne folytatni, akár másfajta történetszálakkal is. Csak remélni tudom, hogy a jövőben a sima Star Wars-ban lesznek Darth Vader-re fókuszáló történetek. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Nem elkaszálták. Az alkotók döntöttek úgy, hogy befejezik a sorozatot (Az interjúban kisebb spoilerek vannak!). A kezdetektől úgy tervezték, hogy történet arról szól, hogy Vader hogyan szerzi vissza a pozícióját Yavin után. Gilleion azt mondja, hogy a Vader Down után úgy érezték közelebb vannak ehhez a célhoz, mint eredetileg tervezték, és úgy döntöttek, inkább befejezik, mintsem hogy a végetelenségig kinyújtsák. Így már azért más a leányzó fekvése bár, ez a magyarázat biztosan jobban hangzik, mint a kasza, de most utólag már mindenki azt mond amit akar. Vagy tényleg így akarták vagy ezzel a nyilatkozattal szépítenek. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. De ha anyagilag is sikeres volt akkor miért akarnának bármin is szépíteni? Nem kell mindenhol összeesküvést keresni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. A sorozat utolsó történeti szálának egy 10 oldalas bónusz sztori is olvasható a végén. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. (szerkesztve) Köszi, Az alaptörténetet már elolvastam. Már az első rész is nagyszerű zárást ígér a sorozatnak. Tanoth halála és az, hogy rájött Anakin titkára megdöbbentő volt. Érdekes, hogy ő inkább Vader kezeiben látná szívesen a Birodalmat. Szerkesztve: 2016. Június 15. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Elolvastam a bónusz sztorit is. Nagyon jó volt. Tripla Zéró részletesebb eredettörténete is megérne egy külön sztorit. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Köszi, amint lesz egy kis időm elolvasom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Darth Vader 21. A sztori nagyszerűen folytatódik minden képkockája élvezetes. Cylo flottája volt a legérdekesebb, mintha a Yuuzhan Vong-hoz hasonló technológiát használna. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Köszi a fordítást. Ahogy halad előre egyre jobb, az utolsó 3 rész nagyon ütős lesz. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Kicsit furcsálltam, hogy lemez ide-oda Vader nem tudta megfojtani az Erővel a rancort. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Basszus ne máááááááár! Most olvasom... 25 után vége ??? neeeeeeeeeee :cry: 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. köszi 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.