Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszönjük a fordítást.

Nagyon jó lett a Shu-Toron-i háború zárása.

Aiolin halála és Aphra Tanoth kezébe kerülése nagyon jó csavarok voltak.

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
11.gif Elkaszálták?! Pedig szerintem messze ez volt a legizgalmasabb. Így a Star Wars-nak sem adok hosszú időt :( bár így lehet majd az eddig megosztott eladások odakoncentrálódnak és így meg fogja nekik érni azt meghagyni.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Nem elkaszálták. Az alkotók döntöttek úgy, hogy befejezik a sorozatot (Az interjúban kisebb spoilerek vannak!). A kezdetektől úgy tervezték, hogy történet arról szól, hogy Vader hogyan szerzi vissza a pozícióját Yavin után. Gilleion azt mondja, hogy a Vader Down után úgy érezték közelebb vannak ehhez a célhoz, mint eredetileg tervezték, és úgy döntöttek, inkább befejezik, mintsem hogy a végetelenségig kinyújtsák.

Elkaszálni már csak azért sem lett volna értelme, mert márciusban a #17 több mint 80.000 példányban kelt el, a #18 pedig közel 78.000 példányban, ezzel a hónap 6-7 helyét szerezték meg maguknak, a Batman, Mighty Morphin Power Rangers, Star Wars #17, Superman és az Amazing Spider-man mögött.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Utólag utánanéztem a dolgoknak. Én is olvastam, amit az alkotó írt a befejezésről. Nem akartam elhinni, amit olvasok, de ezek szerint jól értettem a dolgot. Ez azért elég gyenge egy kifogás. Simán lehetne folytatni, akár másfajta történetszálakkal is. Csak remélni tudom, hogy a jövőben a sima Star Wars-ban lesznek Darth Vader-re fókuszáló történetek.

Hozzászólás ideje:

Nem elkaszálták. Az alkotók döntöttek úgy, hogy befejezik a sorozatot (Az interjúban kisebb spoilerek vannak!). A kezdetektől úgy tervezték, hogy történet arról szól, hogy Vader hogyan szerzi vissza a pozícióját Yavin után. Gilleion azt mondja, hogy a Vader Down után úgy érezték közelebb vannak ehhez a célhoz, mint eredetileg tervezték, és úgy döntöttek, inkább befejezik, mintsem hogy a végetelenségig kinyújtsák.

Így már azért más a leányzó fekvése bár, ez a magyarázat biztosan jobban hangzik, mint a kasza, de most utólag már mindenki azt mond amit akar. Vagy tényleg így akarták vagy ezzel a nyilatkozattal szépítenek.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszi, Az alaptörténetet már elolvastam. Már az első rész is nagyszerű zárást ígér a sorozatnak.

Tanoth halála és az, hogy rájött Anakin titkára megdöbbentő volt. Érdekes, hogy ő inkább Vader kezeiben látná szívesen a Birodalmat.

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Darth Vader 21. A sztori nagyszerűen folytatódik minden képkockája élvezetes. Cylo flottája volt a legérdekesebb, mintha a Yuuzhan Vong-hoz hasonló technológiát használna.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.