Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. (szerkesztve) Úgy gondoltam ideje újra nézni ezeket a kisfilmeket, amik remek betekintést nyújtottak anno a film készítésének hátterébe. Még ma is aktuálisak, főleg, hogy sok tévhitet oszlathatnak el. Persze nem kevéssé a nosztalgia feeling is belengi már ezeket a mini making of -okat, így duplán jó felidézni őket. Az első kisfilm tényleg a legelejére visz minket mert 1994. november 1. nem most volt. Mindenki visszagondolhat hol volt akkor éppen. 1. rész: All I Need Is An Idea Szerkesztve: 2015. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Okés, én végig fogom kísérni Őket. Érdekes volt! Hogy hol voltam? Úristen fogalmam sincs... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Fura látni Jett -et aki még szinte pelenkás, aztán Katie se több 7 évesnél. Tetszik ahogy Lucas felvezeti az írási folyamatot, főleg mert kézzel írta a forgatókönyvet. Bár ezt azért nehéz elhinni. Érdekesség még, hogy Lucas Chaplin filmeket is néz közben, ez Jar Jar miatt lehet fontos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Jók lehetnek ezek a kisfilmek De azt, hogy hol voltam, a dátumból adódóan könnyű kitalálni: a temetőben (és otthon) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. '94-ben? Hát hol lehetett 9 évesen az ember? Otthon és Star Warst néztem. Na jó, feltehetően iskolában. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Nagyon klasszak ezek a filmecskék. 1994. 11. 03. a Windows naptárja szerint csütörtökre esett így akkor valszeg én is iskolában töltöttem a nap egy részét. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Én még óvodás voltam. Sajnos alig van emlékem az 5 éves korom előtti életemből. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Ez elkezdtem az altalanost.... Kar,hogy nincs felirat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 22. (szerkesztve) Itt a második. Szerkesztve: 2018. December 22. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.