Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Ma újra megnézve esett le, hogy Ezrának most Hondóval sikerült megcsinálni azt, amit az előző részben Chopper szabotált. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Én csak most néztem meg, le vagyok maradva, mint a borravaló. Kellemes epizód volt egy régi ismerős visszatérésével, akinek nagyon örültem. Hondo személyisége nem sokat változott, igaz, a külseje sem, bár ember legyen a talpán, aki meghatározza egy weequay életkorát. Vizago és Azmorigan (az Ultimate Star Wars szerint ő egy jablogian) felbukkanásának szintén örvendeztem, jó ha visszautalnak korábbi eseményekre. Remélem, a csapattal való harmadik találkozót már nem fogja túlélni az a nyáladzó gerinctelen. Kicsit furcsa volt, hogy Ezra leterheltnek érzi magát, hasonló jött elő belőle, mint mesterénél néhány résszel ezelőtt, azaz vágyakozik a régi, sokkal egyszerűbb élete után. Igaz, nála ez a dilemma korántsem annyira hangsúlyos, mint mesterénél, Ezra jóval stabilabb lábakon áll, könnyebben találja meg a helyes utat érzésem szerint. Jó, hogy Chopper megint kiemelt szerepet kapott. Most már igazából Hera karakterével kéne kezdeni valamit, mert az évadban eddig jobbára csak háttérben maradt. Ja, a város látképe csodálatosra sikeredett, jó lenne majd jobban megismerni. A rész tetszett, határozottan jobb volt az előzőnél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Ma újra megnézve esett le, hogy Ezrának most Hondóval sikerült megcsinálni azt, amit az előző részben Chopper szabotált. Ez most nem ugrik be. Mire gondolsz? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Szerintem a lebegtetésre gondol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 13. És valóban. Jobb alany volt a gyakorláshoz mint Chopper. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Szerintem a lebegtetésre gondol. You win! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.