Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ebben a kérdésben már az eléggé leszűkíti a kört, hogy Ezra adását hallották a szülei. Az pedig legalábbis napokkal azután volt, hogy Trayvis megtudta, kinek a leszármazottja Ezra. És azt is tudjuk az ex-kormányzó úrtól, hogy utána még biza éltek egy darabig. Továbbá, Azadi szavai szerint a szökés közben haltak meg. Sato információi szerint pedig a szökés a rész cselekményét megelőző nap történt. Szóval szerintem kimondható, hogy eddig éltek és a haláluk indított el egy olyan hullámot az Erőben, amit Ezra felfogott - ahogy írod is, pont, mint Anakinnál. Ami azért elég tragikus. :(

Ráadásul eszembe jutott a Rise of the Old Masters nézése közben, hogy a szülei akár ott is lehettek, a Stygeon Prime-on. Oké, nem valószínűbb, mint a több száz börtön bármelyike, de még ez is megeshet. Az lenne igazán szörnyű, ha kiderülne, hogy Ezra egyszer karnyújtásnyira volt tőlük tudta nélkül.

igen hasonlóan mint Anakin.. szerintetek elképzelhető esetleg ő is sith lenne és halálával lesz vége ennek az egész Rebelsnek?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mármint Ezra? Az a szép benne, hogy szerintem vele bármi lehet. Így már esélyes, hogy meghal. Bár egy Disney gyerek sorozatban megölni a főkarakter gyereket esélytelen. Ez nem a TCW. :) Meglátjuk, de elég jól kell csinálniuk, hogy az EPIV -re írmagja se maradjon.

Hozzászólás ideje:

Az kizárt, hogy meghal a sorozatban, ha csak nem vándorol át valami komolyabb keretek között operáló csatornára. Hiszen még szegény rohamosztagosok mindegyike sem krepál be (ha megfigyelitek, például Sabine a legtöbb rohamoszit csak vállon vagy lábon lövi, de mások által lelőtt rohamoszi közül is nagyon sok még mocorog a földön fekve, miután lelőtték őket).

Sith tuti nem lesz belőle, hiszen abból csak kettő van. Plusz, én nem is hiszem, hogy ennyire fogékony lenne a Sötét Oldalra. Ezra eddig csak egyszer került igen közel hozzá, azt jól átvészelte. Ugyan néha kibillen az egyensúlyából, de ezek sem tűnnek igazán kritikusnak. Szerintem végül hasonlóan fog eltűnni a filmek idejére, mint Ahsoka. Történik vele valami, ami miatt "száműzetésbe" vonul. Aztán majd a könyvek, képregények, más művek foglalkoznak azzal, mi történt vele mondjuk az ep6 után. Mint ahogy Ahsoka is előkerült az ep3 után.

A Galaxis nagy, és elég teret ad arra, hogy kitegyünk egy vagy több karaktert ideig-óráig az események sodrából. Főleg úgy, hogy a kánonba is visszakerültek az Ismeretlen Régiók. Tökéletes búvóhely bárkinek. De ugyanilyen a Peremvidék is, stb. Van itt lehetőség bőséggel, nem kell tulajdonképpen senkit sem megölni.

Hozzászólás ideje:

Én is gondolkodtam már rajta, hogy nem muszáj kinyírni EP IV-re hisz Ventress-ről sincs semmi EP III-ban pedig elég aktív résztvevője a háborúnak.

• 1 hónappal később...
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jó fél év után én is megnéztem a részt. :D

A Rebels eddigi legérzelmesebb epizódja, a sok "bohóckodás" után örülök egy kis komolyságnak. Ismét bebizonyosodott, hogy a Jedik azon szabálya, miszerint minden érzelmi kapcsolatot le kell építeni egy rendtag számára, nagyon is megalapozott: Ezra nyomban türelmetlenné, indulatossá vált, gyanítom, hogy amikor eltaszította Kallust, öntudatlanul is a sötét oldalt használta. Szerencsére Kanan most valóban megcsillogtathatta tapasztalatát, nyomban látta, hogy a fiú ingoványos talajra lépett, így lezárta azt a kaput - biztos vagyok benne, hogy Ezra nem élte volna túl az Inkvizítorokkal való találkozást.

Nagyon örülök, hogy a történetnek szomorú volt a végkicsengése, és nem valami boldogságos családegyesítés kerekedett belőle. Ezek a személyes tapasztalatok súlyt adnak a Lázadás ügyének. Természetesen megtörténhet, hogy Ezra szülei mégsem haltak meg, mert elmondás alapján a lothali ex-kormányzó nem látta egy az egyben a halálukat, de nem örülnék ennek a fejleménynek. Hangsúlyoznom kell a lothali éjszaka pompás látványát és az Ezra szomorúságát leképező zene zsenialitását.

És nem mellesleg, jó volt látni végre egy valódi birodalmi győzelmet - bár a lázadók a Garelről megszoktak, ám komoly veszteségek árán (a rádióadásban közlik, hogy a rohamosztagosok egyszerre csaptak le minden lázadók által felügyelt hangárra, illetve egy szállító lezuhanását is láthattuk). A rész egyértelműen Hoth-ra hajazott, amely vereség után a hősök útjai szintén szétváltak. Most is így volt.

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2x10 - Legacy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.