yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Én úgy döntöttem nem szedem még le a POTC 2 zenét... Azt akarom, hogy a képekkel együtt pofánvágjon a zenei rész is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Ez tulajdonképpen érthető. Szívesen meghallgatom a zenét előbb is, mint hogy látnám a filmet. Egész jó ez a POTC 2. Néhol bejönnek a szokásos dallamok is, igaz, egyszer-kétszer kicsit karcosabbnak éreztem első hallásra. Néhol igazán impozáns, ha használhatom zenére ezt a kifejezést, könnyű magam előtt látni, hogy éppen mi történhetik (az előzetesek alapján ez nem is olyan nehéz). Kicsivel több zenét variál, de ezekből nem jön be mind. Van egy dallam, ami nem tetszett, de nem figyeltem, hogy melyik számban. Ami teljes egészében megfogott, az a Hello Beastie, remek darab Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerintem is remek. Tetszik, ahogy az előző rész zenéit is belkotyvasztották, különsen, hogy a kedvencemet is. Bár a képek még hiányoznak hozzá, önmagukban is megállják a helyüket. Viszont az is tény, hogy ez nem lesz a legjobb Hans Zimmer album, de még mindig ő az egyik legjobb filmes zeneszerző. Zene terén a POTC 2 már biztosan veri a konkurens Supermen Returnt. Az album végi remixelt katyvasz viszont baromira nem jött be. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. A tiestos baromság? Hát én amúgy sem vagyok oda /enyhén szólva/ a tuc-tuc-ért, szóval...nekem sem jött be. A zene annyira jó hogy szinte látod magad előtt mi történik. Remek lett. Lassan kezd jobban tetszeni mint az első részé! sőt! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Mondjuk a POTC 1. zenéje a filmhez OK, de önmagában sztem eléggé kaotikus, rendszertelen. Nagyon érződik rajta, hogy Silvestri kilépése miatt kapodva rakták össze, különféle jött-ment zeneszerzők közreműködésével. A POTC 2. zenei világától sokkal többet várok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. A POTC 2. zenei világától sokkal többet várok. Nem fogsz csalódni! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Az album végi remixelt katyvasz viszont baromira nem jött be. Ne is mond, elsőre nagyon nem tetszik Pedig semmi bajom az ilyesmi zenével (hehe a legtöbb zenei műfajjal sincs bajom), de ez kifejezetten rossz a fülemnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Nem fogsz csalódni! Bármennyire is jó a zene, azért nem egy SW vagy LOTR, a várakozásokkal vigyázni kell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Minden esetre ez valóban összeszedettebb az előző résznél, érződik rajta, hogy nem volt kismillió zeneszerző még. Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Nálam Zimmertől stabilan a "The Rock" a nyerő. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Csak film alatt hallottam, és az sem rémlik már. Nekem Zimmertől a Gladiátor a nyerő (az első cd volt, amit életemben vettem) Nemrég leszedtem a Hannibált, az is egész jó, de a legjobb zenét nem Zimmer írta hozzá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Már többedszer hallgatom a POTC2 zenét, és most jövök csak rá, hogy némely ismerős rész tisztára Gladiátoros. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hát igen a Gladiátoré elég erőteljes. Meg is van eredetiben! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hát igen a Gladiátoré elég erőteljes. Meg is van eredetiben! Az nekem is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. A Macskajaj zenéje nincs meg valakinek? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. A Macskajaj zenéje nincs meg valakinek? De utálom azt a filmet Amikor leszedtem egy 4 gigás filmzene csomagot torrentről, bennevolt ez is.De már elveszett az egész Ajánlom a torrentet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Mostanában a Requiem for a Dream zenéjét hallgatom, a főtémája az egyik kedvenc zeném. http://www.youtube.com/watch?v=rLv_qvdzYMI Ez az a zene.Mellesleg sw trailerek mennek alatta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Amikor leszedtem egy 4 gigás filmzene csomagot torrentről, bennevolt ez is.De már elveszett az egész Az ismerős torrent Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hát igen a Gladiátoré elég erőteljes. Meg is van eredetiben! Dead Can Dance-nek van néminemü köze hozzá...őket Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Már sokat írtam a Scanner DArkly című filmről és most már a mozikban is van és megjelent a filmzenéje. Most szedtem le és hallgatom. HÁt mit mondjak elég érdekes. Ez alapján nem tudom eldönteni h milyen film lesz. Azt tudom hogy zavaros...na de ennyire? De inkább megvárom a szinkronos változatot, mert ebből egy kukkot nem értenék magyarul szerintem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. http://www.youtube.com/watch?v=rLv_qvdzYMIEz az a zene.Mellesleg sw trailerek mennek alatta. Huhh ez tetszik! a "mellesleg" sem, rossz, mellesleg:) Pl az nagyon tetszik h először a traieleres Vader-ébredés vanm, a végén meg a filmbeli:) meg a kékkel festetrt klónok is először a traileres helyükön, Ki-Adi-Mundira célozva, aztán meg Anakinnal masírozva.... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Mostanában nagyon sokat hallgatom a Lost OST-jét, hihetetlenül jó zenék vanak benne.Locke(hope) témája a kedvencem. Eddig csak egy nem hivatalos album volt meg, amiről azt hittem hogy eredeti. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Mostanában nagyon sokat hallgatom a Lost OST-jét, hihetetlenül jó zenék vanak benne. Michael Giacchino szezeményeire érdemes odafigyelni. Nagyon tud a csávó, Új tehetsége a filmzene szakmának. Szerintem is jók a Lost zenék. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Michael Giacchino szezeményeire érdemes odafigyelni.Nagyon tud a csávó, Új tehetsége a filmzene szakmának. Szerintem is jók a Lost zenék. Az a rossz hogy alig van pár filmje.Általában játékokat szinkronizált(CoD), meg filmek közül a Mission Impossible 3-at.Ennyi. A másik legjobb szám tőle a Kate's Motel, nagyon rejtélyes szám. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Az a rossz hogy alig van pár filmje.Általában játékokat szinkronizált(CoD), meg filmek közül a Mission Impossible 3-at.Ennyi. A másik legjobb szám tőle a Kate's Motel, nagyon rejtélyes szám. Nana. Ez nem igaz. A hihetetlen család zenéje a legjobb szerzeménye, nekem a kedvencem tőle. De Mission 3-on kívül is van még filmje, a Family Stone, az is nagyon jó. De játékokat nem szinkronizálta, hanem nagyon korrekt zenét írt neki. Cod-on kívül még a másik háborús játék a MOHA-nak. Ha lehetőséget kap a jövőben a nagy zeneszerzők közé emelkedik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Szinkronizált, hülyevagyok....Este van Én a filmre értettem hogy csak ennyi ami ismertebb, és a Hihetetlen Család az nem film.A Family Stone-t még nem láttam. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. a Hihetetlen Család az nem film. Attól még film, hogy te nem tartod annak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Attól még film, hogy te nem tartod annak. Nálam a film élőszereplős filmet jelent, bocsánat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.