MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. De még fogtok találkozni De amilyen mázlista vagy, úgysem fog haragudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. De még fogtok találkozni De amilyen mázlista vagy, úgysem fog haragudni Persze, aztán amikor legtöbbszőr találkozunk, mindhármunk fejét lekapja a helyéről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Persze, aztán amikor legtöbbszőr találkozunk, mindhármunk fejét lekapja a helyéről Főleg ha hozza a teleszkópos fénykardját is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Adjon egyet nekem is, aztán eldől, ki a jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Majd én viszek, mindhármunknak jut egy Vagy az, vagy viszem a G36-ost, a P90-est, a Coltot, meg a két Berettát, aztán Indiana Jonest játszunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Maradjunk a kardozásnál. Azt legalább 20 évesen is élvezetesen lehet szimulálni. A lövöldözés utoljára 6 évesen volt király érzés, ellentétben a kardozással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hehe, most aztán beletapostál az ide olykor benéző paintballosok meg airsoftosok lelkébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Félreérthető voltam. A golyó nélküli lövöldözésre utaltam, ami utoljára hat éves koromban villanyozott fel (puff-puff-puff). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Félreérthető voltam. A golyó nélküli lövöldözésre utaltam, ami utoljára hat éves koromban villanyozott fel (puff-puff-puff). Igazán várhattál volna a ratatatáig. Az már azért komolyabb cuccos a nyolcévesek kezében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Maradjunk a kardozásnál. Azt legalább 20 évesen is élvezetesen lehet szimulálni. A lövöldözés utoljára 6 évesen volt király érzés, ellentétben a kardozással Mondtam én, hogy golyók nélkül vinném? Igaz, a P90-est leszámítva mindegyik felhúzós, de a P90-es automata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Maradjunk a kardozásnál, emberibb fegyvernek tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Maradjunk a kardozásnál, emberibb fegyvernek tartom Nem tartanád annak, ha téged csapkodtak volna vele orrba (mindezt a híradó kameráinak kereszttüzében), karon (vagy százszor) vagy tökön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Maradjunk a kardozásnál, emberibb fegyvernek tartom Melékszem még középsuliban a fiúk a radiátor tetejével kardoztak. Ilyen leszedhető tetejű volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Áh, Karrde, ezek emberibb időkre valók Akik ismerik a sport szelet reklámot, azoknak: Megyek az utcán, jön velem szemben egy lány, rám köszön: Szia Donát! - fogalmam sem volt ki az, gondolkodok, gondolkodok, majd végül: Szia... ööö... Laura. Mondjuk a nevét azóta se tudom Szerkesztve: 2009. Június 9. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Nem tartanád annak, ha téged csapkodtak volna vele orrba (mindezt a híradó kameráinak kereszttüzében), karon (vagy százszor) vagy tökön Tudom, de nem is totál komolyban értettem Vagyis hát tulajdonképpen az, vagy legalább is nemesebb fegyver Áh, Karrde, ezek emberibb időkre valók Akik ismerik a sport szelet reklámot, azoknak: Igaz Jó sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. foglalkozásgenerátor Ez totál meggajdult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. http://www.allpics4u.com/funny-2/life-can-be-so-hard.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Ez most jött nekem: Trükkös tolvajok Figyelem! Egyre gyakorabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok: Két feltünöen csinos , fiatal no odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen a Teszkó/Ósán/Metró parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából (így terelve el figyelmed) megkérdezi, hogy lemoshatják- e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy eldobnád- e őket a közelben lévő benzinkúthoz. Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni! Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó cigihez? Mivel a jó szivvel adott dolgokat az ember nem szivesen utasítja vissza, nehezen, de beleeggyezel..... A másik pedig közben kikönnyíti a pénztárcádat! VIGYÁZAT!!!!! Egyre gyakoribb módszer! A héten már negyedszer történt meg velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Pontosan melyik áruházaknál lehet áldozatot "vállalni" ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nem tudni, de az vagyon írva, hogy a Tecsó, ÓSÜN, meg a Retro parkolójában vannak ilyen tolvajok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nem tudni, de az vagyon írva, hogy a Tecsó, ÓSÜN, meg a Retro parkolójában vannak ilyen tolvajok. Na oké, de pontosan melyik városban? .P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Budapesten leginkább, de ha jól tudom Dunakeszi közelében nem is mennek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Budapesten leginkább, de ha jól tudom Dunakeszi közelében nem is mennek Esélyem se lenne amúgy sem. Nincs autóm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Piszok mód üres pénztárcával mennél, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Piszok mód üres pénztárcával mennél, mi? Hát vagyok annyira piszok szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. JAj neeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. atyám de csúnya. neeeeeeee az alienes meg tetszett, de az űrgolyhókban jobb volt ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Az arcára is mutathatna egy nyíl. Úgy néz ki, mint aki most ütközött egy betonfallal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.