Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Anno én saját készítésű X-szárnyút építettem az űrhajók közül, meg egyszer a Millenium Falcont is X-Szárnyúm nekem is volt, ráadásul ugyanúgy oldottam meg, mint a második hivatalos kiadás (az első köszönő viszonyban sem volt az enyémmel, vagy a második kiadással). Egyedül a szárnyakat tartó csuklók és a hajtómű volt rosszabb, mert nem rendelkeztem megfelelő alkatrésszel (ezért párszor a földhöz is vágtam, mert némelyik csukló nem bírta a terhelést játék közben és a szárnyak össze-vissza lötyögtek). Meg megépítettem az Y-Winget, de az már nem hasonlított a hivatalos kiadásokra, főleg a szögletes hajtómű miatt. TIE vadászom is volt, ám az már az eredetihez sem nagyon hasonlított (totál más megközelítésből építettem meg, és rémálom volt, mert könnyen szétesett). Volt egy csomó speederbike-om, STAP-ot is kutyultam, meg félreértett podokat, illetve egy mini Falcont. Akkor a Star Trekből megépítettem kicsitben az Enterprise E-t (meg egy Excelsiort és egy Akirát, de mivel csak egy tányér alakú alkatrészem volt, így a három hajó azon osztozott). Akkor az UD-4L leszállóhajó volt meg az Aliensből. No meg a Stargate sorozatokból megépítettem a BC-304-es Daedalust kicsiben, ez az egyetlen tákolmányom, ami máig megvan. Ezek mellett megépítettem a Cápából az Orcát (alapból van egy cápavadász hajóm, azt alakítottam át), az Űrháború 2013-ból (ez volt a címe?) az űrvadászgépeket. Meg volt egy saját kitalált robotbúvárruhám Illetve egyszer egy versenyre építettem egy mélytengeri kutatólabort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. 2063 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. (szerkesztve) 2063 Hú az mekkora sorozat volt! Imádtam! Köröket ver a BSG -re. Szerkesztve: 2009. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hú az mekkora sorozat volt! Imádtam! Köröket ver a BSG -re. Nemrég néztem meg a sorozatot és nekem is bejött. Igazi ínyencség volt az Acéllövedékekből viszontlátni az őrmestert az első részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Egy számot tévedtem. Mondjuk én hihetetlenül untam azt a sorozatot, a vége meg egyenesen nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hú az mekkora sorozat volt! Imádtam! Köröket ver a BSG -re. Off Az a sorozat meg sem közelíti a BSG-t, de ez ízlés kérdése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. OffAz a sorozat meg sem közelíti a BSG-t, de ez ízlés kérdése OFF Sokkal jobb már csak a tömörsége okán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Ez aztán a térkép 18+ Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. ÁÁÁÁÁÁÁ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. ez halálos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Taxisofőrös szereplőválogatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Ezen könnyesre röhögtem magam. http://www.kakukk.ro/content/view/7856/31/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nincs is jobb annál, ha az emberlánya kimegy a kertbe kicsit gazolni, mert már eléggé megszikkadt a föld az esők után, és hirtelen elkezd zuhogni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nincs is jobb annál, ha az emberlánya kimegy a kertbe kicsit gazolni, mert már eléggé megszikkadt a föld az esők után, és hirtelen elkezd zuhogni Néha tényleg jobb lenne egy kis kertes ház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Vagy mondjuk az asszony kiküld 32 fokban teregetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Néha tényleg jobb lenne egy kis kertes ház. Bizony, jó is az, bár néha morog az ember a meló miatt, de sokszor jó kimenni a szabadba, még ha csak ezért is Vagy mondjuk az asszony kiküld 32 fokban teregetni Az se rossz De én ma csüngtem odakint a déli verőfényes napsütésben a létrán, és kívülről ablakot pucoltam Egyik jobb, mint a másik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. (szerkesztve) Ajánlom elolvasásra a fórum sörivóinak: Sörivás hibái Ezt meg megvételre Szerkesztve: 2009. Július 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Ezt meg Krandénak ajánlva: http://www.collegehumor.com/video:1915760 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Ez hatalmas! Dallas paródia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Nagyon nagy! Dzsokiék egyenek pacal helyett brassóit vagy rakott krumplit. Ez a folytatás. Bobbyék úgy döntöttek hogy bosszúból felszámolják a magyar Wolverine kocsmáját az akció végrehajtásával pedig Takiékat és Feriéket bízták meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. "Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság. Lenne még 4,5 millió aktív, 600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan 700.000 ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka: Rám és Rád. Te most éppen netezel..... Kösz!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Itt az új Predator, ahogy beköszön Obamának A szája már meg van hozzá- Paródiája se rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Egyik nagyobb marha mint a másik. De a paródiát legalább lehet értékelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Nem semmi a kissrác Tudja mi a jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. A kis srácból még lesz valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. A kis szoknyapecér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. A kis szoknyapecér! Azért a néni se semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Azért a néni se semmi... Elgügyögnél te is az ölében, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.