Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hmm akkor ajánlom , hogy lapozz bele a nagykódexbe, méghozzá a "Hogyan kényeztessük a kezdő fórumtalizót" fejezetet lapozd fel. Jobban teszed ha inkább a "az újonc első fórumtalálkozója - avagy hogy költsünk el 100 ezret rézangyalra" című fejezetet tanulmányozod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Jobban teszed ha inkább a "az újonc első fórumtalálkozója - avagy hogy költsünk el 100 ezret rézangyalra" című fejezetet tanulmányozod. Most olyan nehéz dolga se lenne, mert mivel idén ő az első új fórumtalis, a kódex biztos elérhető lesz a könyvtárakban. Persze könnyebb dolga lenne ha osztozna valaki vele a részvételben :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Érzem, durva szívatásnak fog elénézni Jake az év végi Avatar nézés közben. Hát ez 100%, ugye Jake? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Dzséjt, Te tudsz valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Én már látom lelki szemeim előtt, ahogy Jake a moziterem előtti folyosón várja ki a film végét... (Mondjuk kezében a legközelebbi vendéglátóipari egységek itallapjaival... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ennek a filmnek nagyobb bizalmat szavazok, mint az Avatarnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ezt az office-t meg fogom nézni az 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Rég voltak már viccek. Hát íme: Az őrszobán két hatósági közeg keresztrejtvényt fejt. − Te! Mi lehet ez? Női nemi szerv, négy betű? − Hm. Női nemi szerv, négy betűvel, Mi a fene lehet? Ah, megvan! Azt mond meg, hogy vízszintes vagy függőleges? − Vízszintes. − Akkor: száj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Úgy tűnik az illető szerint azért lehet női nemi szerv a száj mert úgy van vele hogy a nők csak nemet tudnak mondani mindenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Nekem egész más jutott eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Úgy tűnik az illető szerint azért lehet női nemi szerv a száj mert úgy van vele hogy a nők csak nemet tudnak mondani mindenre. Ez fárasztóbb volt, mint maga a vicc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Ez fárasztóbb volt, mint maga a vicc Oh, majd belerázódik ő ebbe a sarkalatos elnevezésekbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. − Doktor úr, valami nem stimmel azzal a roboráló szerrel, amit felírt nekem? Valahogy gyorsan férfiasodom tőle ? mondja az atlétalány a sportorvosnak. − Miből gondolja? − Tudniillik egyre jobban szőrösödöm. − Mekkora felületen? − A köldökömtől egészen a herezacskómig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Nekem egész más jutott eszembe Először nekem is de inkább nem közlöm hogy mi mert se szó se beszéd újra eltűnik a HSz-em mint korábban pedig elég lett volna átszerkeszteni mert volt abban más is. Ez fárasztóbb volt, mint maga a vicc Megfogalmazni és bepötyögni nem volt olyan fárasztó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Először nekem is de inkább nem közlöm hogy mi mert se szó se beszéd újra eltűnik a HSz-em mint korábban pedig elég lett volna átszerkeszteni mert volt abban más is. Szerkessze át aki írja. Ez az ő felelőssége. Itt moderálás folyik kérem szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerkessze át aki írja.Hát én abban semmi átszerkesztenivalót nem találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Hát én abban semmi átszerkesztenivalót nem találtam. Mármint amit töröltem? Megmondom őszintén nem igazán emlékszem már rá, de ha töröltem az egészet akkor jó okkal tettem. Mindenesetre levonhattad a konklúziót belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. (szerkesztve) Megmondom őszintén nem igazán emlékszem már rá, de ha töröltem az egészet akkor jó okkal tettem.A HSz egyik részében egy ábra volt rajta egy "pi" jellel azon pedig egy "a" betűvel a másik részében pedig az amit lentebb Dzséjtnek írtam. Mindenesetre levonhattad a konklúziót belőle. Egyfajta konklúziót levontam belőle de biztos nem olyat amilyenre te gondolsz. Amúgy tudom hogy milyenre gondolsz. Szerkesztve: 2009. Július 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. A HSz egyik részében egy ábra volt rajta egy "pi" jellel azon pedig egy "a" betűvel a másik részében pedig az amit lentebb Dzséjtnek írtam. Igen már emlékszem. Jogos volt a törlés. Egyfajta konklúziót levontam belőle de biztos nem olyat amilyenre te gondolsz. Amúgy tudom hogy milyenre gondolsz. Az baj. Akkor majd legközelebb is szembesülsz a törléssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. (szerkesztve) Ody, te kitörölted az A p*-*** képrejtvényt? Ejnye te kis prüd. SZERK:Kitörlöm. Ezt meg kicsillagozom. Szerkesztve: 2009. Július 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. (szerkesztve) Jogos volt a törlés.A HSz második felére nem hiszem. Az baj. Akkor majd legközelebb is szembesülsz a törléssel.Félreértéselkerülés végett közlöm hogy nem azt vontam le belőle hogy márpedig máskor is rakok be olyat mert szerintem helyes. Annyira azért nem vagyok hülye. Szerkesztve: 2009. Július 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. (szerkesztve) Hát én abban semmi átszerkesztenivalót nem találtam. A HSz második felére nem hiszem. Na most akkor át kellett volna szerkeszteni vagy nem? Újabban már nem törölgetek részeket, hanem kitörlöm az egészet. Félreértéselkerülés végett közlöm hogy nem azt vontam le belőle hogy márpedig máskor is rakok be olyat mert szerintem helyes. Annyira azért nem vagyok hülye. Örülök, hogy nem vagy hülye és értjük egymást. Szerkesztve: 2009. Július 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Na most akkor át kellett volna szerkeszteni vagy nem?Nekem azzal az ábrával semmi bajom de belátom hogy itt nincs helye. Amúgy most hiába felelem azt hogy jobb lett volna kiszerkeszteni belőle az ábrás részt és beleírni hogy miért került ki onnan mikor már közölted hogy egész HSz-eket törölsz ki. Szerencsére nem volt hosszú az a szöveg ami nem bírt káros tartalommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Nekem azzal az ábrával semmi bajom de belátom hogy itt nincs helye. Amúgy most hiába felelem azt hogy jobb lett volna kiszerkeszteni belőle az ábrás részt és beleírni hogy miért került ki onnan mikor már közölted hogy egész HSz-eket törölsz ki. Szerencsére nem volt hosszú az a szöveg ami nem bírt káros tartalommal. Esetleg írd be újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Esetleg írd be újra.Már rég beírtam. Ezért is szerencse hogy nem volt hosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Egy hatalmas klasszikus.....Boncz Géza, Markos György, Nádas György után a sorban Katona János. Aaaanyuci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Node itt a híres négyes is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. No ezt még én se láttam. Idétlenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A farmer lánya hazaérkezik és boldogan újságolja: - Képzeljétek, Jack feleségül akar venni. - Megkérte a kezed? - Még nem, de már lelőtte a feleségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Jaj, ezt a viccet még életemben nem hallottam, valami új Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.