Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ugyan már! Rákészült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Az öreg elhagyta a műprotkóját :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ezen most kifeküdtem Bosszú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Remélem keményen megbüntetik őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. És igen! Vannak még "beteg" emberek! http://www.videoplayer.hu/videos/play/400606 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Az alkotók túl sok Tom&Jerry-t nézhettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Ettől padlót fogtam. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Ezt nem roma csinálta! Maradt még ott alumínium szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Ettől padlót fogtam. A 'műholdas' antennát otthagyta? Lúúúzerrrr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Az idétlen b*rma, de tök egyetértek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. (szerkesztve) A szigetnek mindig jó reklámjai voltak Szerkesztve: 2009. Augusztus 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Idióta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Pár napja láttam egy olyan videót ahol a gyerek s*ggébe dugtak egy "dinamitot". Megérdemelénk, hogy ott süljön el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Na és ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ezek a japánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Te jóságooos atyaúristeeeeeeeen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Ez hatalmas http://hirbehozo.posterous.com/bruno-kammerl-jumps Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Tegnap este a Cool-on pont ennek az adásnak ment az x+n. ismétlése, és újfent szétröhögtem az arcomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Hó, de rég láttam a Brian életét Kösz, hogy tettél be belőle részeleteket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Már én is majd egy éve láttam utoljára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Érzésem szerint ide nem fogunk menni fórumtalizni. Túl erős ugyanis a konkurencia. http://termeszet.indavideo.hu/video/Karibi...ta_kaloz_majmok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Érzésem szerint ide nem fogunk menni fórumtalizni. Túl erős ugyanis a konkurencia. Nagy háború lenne a majmokkal. De van megoldás. Gyorsan meg kell inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Ez nagyon jópofa volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Folytathatnák már a Showder klubot az új részekkel, mert marha ritka hasonló jó műsorok mennek a tv-ben. De ez nagyon ott van a szeren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szeptemberben megint lesz Showder úgy tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.