Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem tudom de én ezekbe a showderes stand up -okban nagyon kevés vicces dolgot találok. Ezt a jelent is teljes fapofával néztem végig. Szerintem abszolút nem vicces. Hol vannak már azok az igazi régi nevettetők és az igazi jó tréfák.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Más az izlésvilágod Ody Én ezen kívül még a Beugró folytatását várom még veszettül Amúgy a Comedy Centrálon is megy Stand up-os műsor, ott is el lehet kapni pár érdekes fazont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Más az izlésvilágod Ody Mondjuk egy Hofi grimaszon szakadni tudok, de ezeken nem igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Mondjuk egy Hofi grimaszon szakadni tudok, de ezeken nem igazán. Mást meg az angol humor hagy hidegen, pedig annak is van egyfajta ínyencsége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én ezeken röhögök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nem minden stand-up comedys műsor jó, de vannak köztük egész humorosak, sok múlik az előadón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Instrukció kölök mellé. http://www.picsroll.com/2009/07/instructio...-your-baby.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nagyon eszement. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hát nem vicces, de legalább a ló túlélte. Az ilyen miért nem futópadra akar "rákérecckedni"???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szegény állat...(és szegény nő). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Ezek is mekkora jelenetek voltak má'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Akinator, the Web Genius Gondolj egy karakterre, vagy sztárra, és Akinator ki fogja találni. Lehet tesztelni, de nehéz kifogni rajta. (Nekem egyszer sikerült! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. jó ez a kis szellem Tényleg hamar rájön akire gondolsz, bár én is kifogtam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Itt az új AVATAR kép! Jáj istenem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Itt az új AVATAR kép!Jáj istenem... Vazz, most majdnem megfulladtam. Épp kaja közben kattintottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Itt az új AVATAR kép!Jáj istenem... Óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Egy vers a nördöknek a nördökről http://karotta.blog.hu/2007/02/14/egy_mondat_a_nordsegrol Aki ezt teljesen érti, az tényleg egy nörd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Gondolj egy karakterre, vagy sztárra, és Akinator ki fogja találni. Jó kis játék. Itt az új AVATAR kép!Ilyen lenne az Avatar ha LOST-os Hugo visszament volna az időben és megírta volna hogy Cameronnak segítsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Ezeket a gumipofákat szinte sose hagytam ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Jajjjj ez oltári volt. Én is imádtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Jajjjj ez oltári volt. Én is imádtam. Azokat a jeleneteket bírtam a legjobban amikbe Hofi, Vitray, Knézy, Havas, Columbo, Mr. Bean, Schwarzi stb. beugrott cameozni. Meg a mennyei kávézó is favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. jajj de jó kis nosztalgia volt ez az uborka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Volt egy asszonynak hét lánya. Mikor férjhez mennek lesz az asszonynak hét veje. Így hát ő lett a hét vejű sárkány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. (szerkesztve) Ez mekkora! Szerkesztve: 2009. Augusztus 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Ez kész, nagyon ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Tényleg csúnya lány volt. Az arca Louis Armstrong hangjára emlékeztetett. (Richard Hell) Olyan hideg volt, hogy egy ügyvéd a saját zsebébe tette a kezét. (ismeretlen) Múlt éjszaka mondtam a barátnőmnek, mennyire szeretem, erre azt mondta, biztos már megint részeg vagy! Amikor kérdeztem, miből gondolja, azt mondta: "Mert én az apád vagyok!" (ismeretlen) A nőkkel úgy vagyok, mint az elefántokkal. Szívesen megnézem őket, de otthon nem tartanék egyet sem. (ismeretlen) A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. (Molnár F.) Ha nem volna amnéziám, tudnám miért van ez a "dézsá-vü" érzésem. (ismeretlen) Ha meg akarsz tudni magadról valamit - ráadásul ízes részletességgel -, csak mondd azt a feleségednek, hogy kövér. (ismeretlen) Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg. (ismeretlen) Amikor legutóbb szeretkezni próbáltunk a feleségemmel, de semmi jó nem sült ki belőle, megkérdeztem: - Mi a baj, te sem tudsz senkire gondolni?" (ismeretlen) Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben. (ismeretlen) Utálom, amikor valaki megkérdezi, hogy mennyi az idő, és közben a csuklójára mutat. Én tudom, hogy hol hordom az órám! Vajon ő mit szólna, ha a farkamra mutatnék, amikor megkérdezem, hogy hol a WC? (ismeretlen) A férj hazamegy a vadászatból, és a felesége kérdi, hogy van-e valami. Mire a férj: - Képzeld, elejtettem egy nyulat. - Na és? Hol van? - kérdi a feleség. - Mondom, hogy elejtettem! - Kaphatnánk egy szobát? - Persze! Házasok? - Igen, mind a ketten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.