Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Holnap melózok egész nap, szóval ez tényleg gyors lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Holnap melózok egész nap, szóval ez tényleg gyors lesz. Sebaj! Én már most itt vagyok a közelben! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Helyes! Hamarosan kezdünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Kicsit elkallódott az évad, de azért annyira nem, hogy ne rendezzünk szavazást róla. Meglepetésünkre kicsivel több mint dupla annyi ember szavazott a jelöltekre mint tavaly (66-136)! Sőt! az Aranyfénykard tavalyi voksolása mögött ez az évad mozgatta meg a legtöbb szavazót! Igen, még a TCW hatodik évadát is beelőzte. Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Ezután mondja valaki, hogy a Rebels nem ér fel elődjéhez. Én már itt vagyok, a tavalyiról úgyis lemaradtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Tényleg meglepő ez a szám. Talán annak tudható be, hogy a TFA újra a köztudatba emelte az SW -t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Az első kategória szokás szerint a droidoké. Tavaly Chopper söpörte be a díjat, idén kicsivel erősebb konkurenciával kellett szembenéznie. Íme a jelöltlista: C1-10P „Chopper” AP-5 EG-86 RX-szériás pilóta droid IG-RM testőrdroid ID-9 kereső droid Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Mint prequelekhez való csatlakozási pontot, én AP-5-öt jelöltem. Személyében Chopper kapott egy barátot, és visszatekintettünk a Klónháborúk idejére. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én is szintén AP-5-t jelöltem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én a G0-R3NY 2000-esre szavaztam (alias Chopper). Egy igazi kis színfolt a droidok sorában, ráadásul klón háborús veterán, aki ott volt Ryloth ostrománál. Ki tudja, talán valamelyik Y-szárnyúban ült és éppen szabotálta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Idén is simán nyert a morgós kis szemetesláda. AP5 lett a második, de több mint tripla annyi szavazatot kapott. C1-10P „Chopper” Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A zsémbes házimacskát csak nem lehet kirobbantani a pozíciójából. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. 12/1 Eddig jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A zsémbes házimacskát csak nem lehet kirobbantani a pozíciójából. Nem tudom valaha le fogják-e győzni. Ő a sorozat védjegye. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Lehetséges. Ha nincs Star Wars epizód R2 és 3PO nélkül, akkor nincs Rebels se Chopper nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Pontosan. No de következzék a legjobb angol szinkronhang kategória. Ebben biztos nem lesz duplázás, mert tavaly az a Jason Isaacs nyert, akinek a karaktere jobb létre szenderült az első évad végén. Az indulók az alábbiak voltak: David Oyelowo (Kallus) Sam Witwer (Darth Maul) Sarah Michelle Gellar (Hetedik Nővér) James Earl Jones (Darth Vader) Jim Cummings (Hondo Ohnaka) Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus) Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Egyértelmü volt nálam, hogy James Earl Jones. Meglepne, ha nem ő húzná be. Igaz a konkurencia se volt gyenge. Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - luke19 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Itt én Kallus bácsi megszólaltatójára, David Oyelowóra tettem, nagyon jól nyomta idén. Bár nehéz volt a döntés, hiszen Sam Witwer megint magasra tette a lécet Darth Maullal. "What fun!" Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Végtelenül tisztelem az öreget, illetve Oyelowo is frenetikus volt, főleg a Zebbel közös részükben, de Witwer még mindig egy audiokaméleon, úgyhogy én rá szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én is Kallus -ra szavaztam mint mindig. Nagyon jó Oyelowo orgánuma. Viszont Witwer mint Maul megint zseniális volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A győztes pedig letarolta az egész mezőnyt. James Earl Jones (Darth Vader) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Tényleg, Witwer volt Sidious is az évad elején, nem? Ő szólaltatta meg a mestert és a tanítványt is az ep1-ből. 12/1... Hát ez nem nyert. Ezt a hátszelet nem lehetett legyűrni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Igen, mind a kettő Witwer volt. Nyilván belejátszottak a mozifilmek is ebbe a győzelembe... Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Az öreg karakterében maradt még a szavazás idejére is, nincs méltó ellenfél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Jöjjenek a legjobb bolygók. Az első évadban - nem meglepő módon -, a Lothal nyert. Lássuk idén melyek voltak a jelöltek. Lothal Seelos Malachor Atollon Takobo Concord Dawn III Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Ezúttal Malachorra szavaztam. Nagyon ütős, hátborzongató világ, igazi Sith fészek. Korriban sem semmi, de Malachor a kőszoborrá vált Jedikkel még sötétebb, ráadásul egy ősi Halálcsillagnak is tekinthetjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Egyetértek. Malachor lenyűgöző lett, szerintem nagyon eltalálták, plusz full eredeti. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Seelos igencsak bejött, talán az Abafaros utánérzete miatt is, Takobo pedig az építészete miatt tetszett, de egy ősi Sith bolygó az egy ősi Sith bolygó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A szavazók nagy többsége is úgy látta mint mi. Nem volt kérdés ki nyer. Malachor Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. "Good... Goooood!" 12/2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.