Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Jöjjenek a legjobb párbajok. Kanan Jarrus & Ezra Bridger vs. Darth Vader (The Siege of Lothal) Ahsoka Tano vs. Hetedik Nővér & Ötödik Fivér (Legacy of the Force) Ahsoka Tano vs. Darth Vader (Twilight of the Apprentice) Kanan Jarrus & Ezra Bridger vs. Hetedik Nővér & Ötödik Fivér (Shroud of Darkness) Kanan Jarrus & Ahsoka Tano & Darth Maul vs. Ötödik Fivér & Nyolcadik Fivér (Twilight of the Apprentice) Ahsoka Tano & Kanan Jarrus vs. Darth Maul (Twilight of the Apprentice) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Érzelmi többlete miatt itt nem vacilláltam: Ahsoka vs Darth Vader. Bár nem lett olyan epikus, mint reméltem, a mester és tanítvány második párbaja így is ütött. Pláne a vége, amikor Vader megszólítja Ahsokát. Attól még mindig borsódzik a hátam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Az tényleg nagyon feldobta. A többi párbajt kicsit súlytalannak éreztem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Idén is simán nyert a morgós kis szemetesláda. AP5 lett a második, de több mint tripla annyi szavazatot kapott. C1-10P „Chopper” Ezt a kategóriát szerintem is mindig ő fogja megnyerni. A győztes pedig letarolta az egész mezőnyt. James Earl Jones (Darth Vader) Magam is Kallus hangjára szavaztam, főleg The Honorable Ones epizódban nyújtott alakítása miatt, mert ott zseniális volt. De hiába, a többség a régi etalonra szavazott - azért nem érdemtelenül. A szavazók nagy többsége is úgy látta mint mi. Nem volt kérdés ki nyer. Malachor Abszolút biztos nyerő volt nálam is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Érzelmi többlete miatt itt nem vacilláltam: Ahsoka vs Darth Vader. Bár nem lett olyan epikus, mint reméltem, a mester és tanítvány második párbaja így is ütött. Pláne a vége, amikor Vader megszólítja Ahsokát. Attól még mindig borsódzik a hátam. Dettó. Volt pár jó párbaj az évadban, de ezzel egyik sem ért fel. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én most itt kicsit eltértem a többségi hangtól, és az Ahsoka vs. Inkvizítorokat választottam. Ott láttuk Ahsokát először akcióban jó ideje, és teljesen a meglepetés erejével hatott. Persze, érzelmi párbajban a zárórészé viszi a pálmát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) The winner is.... Ahsoka Tano vs. Darth Vader (Twilight of the Apprentice) Simán nyert ez a párbaj, ami nem meglepő. A TCW és azután, hogy Ahsoka feltűnt a Rebels -ben is, mindenki úgy vágyott erre a párbajra mint egy pohár vízre. Megkaptuk, és igazából nem csalódtunk (talán a se füle se farka vége miatt egy kicsit). Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Az tényleg nagyon feldobta. A többi párbajt kicsit súlytalannak éreztem. Nekem azért az Ashoka vs inkvizítorok és az Ezra & Kanan vs Vader is elég nagy súllyal szállt hadba. A többi párbaj valóban inkább csak kötelező adok-kapok volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Ok, elfogadom, azok is jók voltak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Yesss 12/3 Talán majd a végének is lesz füle és farka később. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Legjobb felszíni jármű. A címvédő ismét a pályán, meglátjuk mennyi ereje maradt a második évadra. AT-AT AT-TE AT-DP ITT (birodalmi csapatszállító) V-35 Courier sikló 614-AvA robogó Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A sorozat védjegye birodalmi részről, megérdemli. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Bocsi, elnéztem a listát, már javítottam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Bocsi, elnéztem a listát, már javítottam. Jó, mert már néztem, hogy nincs benne, akire szavaztam. AT-AT Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A nyertes pedig nem más mint a régi nagy kedvenc. AT-AT Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. 12/3 Az AT-TE-re szavaztam. Sebaj, a kengyelfutó birodalmi lépegető is megérdemli. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Az AT-TE mindig képes újra felbukkanni, ezúttal mint szabadidőrezort nyugalmazott klónoknak. Imádnivaló, de az újfajta AT-AT is megérdemli. Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Merr-Sonn Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Megérdemli, mert csúnya és nehézkes, de szeretjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. AT-AT olyan státuszban van mint Chopper vagy anno a Venator. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. A földiek után következzenek az űrjárművek. B6 prototípus (B-szárnyú) VCX-100 könnyű teherhajó (Ghost) Quasar Fire-osztályú hordozó Hammerhead korvett 241-es teherhajó Lancer-osztályú üldöző (Shadow Caster) Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. B6 prototípus (B-szárnyú) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Na ez is ugyanez a kategória nálam, mint a Falcon volt anno. Hajrá Ghost! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. B6, B-Wing, Blade Wing, Beautiful Wing Hajrá-hajrá! A Rebels egyetlen epizóddal emelte egy méltatlanul hanyagolt hajó renoméját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Tavaly simán nyert a Ghost, pedig volt csillagromboló is. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hihetetlenül underrated a B-Wing, és nem is adtak neki sok esélyt a bizonyításra a képernyőn egészen eddig az évadig. Szurkolok neki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) És igen! Nem volt ellenfele a prototípusnak. A B-szárnyú megtette azt amit se a csillagrombolók se a TIE vadászok nem tudtak. B6 prototípus (B-szárnyú) Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Se a szavazólapon, se a Birodalomban. 12/4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Na eddig 12/4 itt is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.