Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerintem jó lesz nekem is Viszont majd előtte, Karrde szólj, kérni akarok majd tőled valamit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Akkor majd úgy szervezem, hogy nekem is jó legyen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ok, akkor legyen november 14.Az a második hétvége.Remélem mindenkinek jó. Oldie, neked majd november elején megírom.Most úgyis felesleges, ez inkább most egy teaser-kérdés volt.A részleteket is akkor megbeszéljük. Oks, ráér akkor is. "Feldobsz" majd valami ütős trailert is? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Viszont majd előtte, Karrde szólj, kérni akarok majd tőled valamit Oké, de nyugodtan szólhatsz te is Vagy még most priviben, és akkor tuti nem marad el Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Oké, de nyugodtan szólhatsz te is Vagy még most priviben, és akkor tuti nem marad el Addig még változhat a kérésem, lehet, hogy meg tudom oldani, így még most nem zaklatnálak ilyennel Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Értettem Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Oks, ráér akkor is. "Feldobsz" majd valami ütős trailert is? Van pár régi bulivideóm.De ha meglátjátok a kutya nem jön el. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Jó, hír, hogy lesz megint fórumtali! Nekem ilyen messzeségből valószínűleg jó lesz november 14., születésnapok sincsenek azon a tájékon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. El se férünk a lakásban frenkie. Bomarr is jönni valszeg, mert már beszéltünk róla. Szeretné megnézni a régi lakásukat. Pontosabban az ajtaját. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. El se férünk a lakásban frenkie. Ugyan már...: Nálunk egyszer egy 36 nm-es egyszobás lakásban (épp ott újpesten, a Munkásotthon utcában ) volt egy olyan buli, hogy 15-en voltunk. Igaz, táncolni nem lehetett azon a rengeteg nagy helyen , de életem egyik legjobb bulija volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Sok jó helyen kis ember is elfér, vagy mi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Van pár régi bulivideóm.De ha meglátjátok a kutya nem jön el. Ez mindig társaságfüggő, nem alapozunk mások bulivideójára Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. El se férünk a lakásban frenkie. Bomarr is jönni valszeg, mert már beszéltünk róla. Szeretné megnézni a régi lakásukat. Pontosabban az ajtaját. Attól ne félj, hogy nem férünk el.A lakásavatón 20-an voltunk.Igaz 35 négyzetméter, de jól van elosztva.Bomarrt is szeretettel várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerintem helyhiány nem lesz, csak azt tudom írni, mint lentebb szóló, sok jó ember kis helyen is, no meg aztán szerintem egyikünk sem készül akrobatikázni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Egy hónap múlva tali frenkie -nél. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Egy hónap múlva tali frenkie -nél. Ó! De jó... Még csak nemrég jöttünk haza Pilditől már mehetünk is frenkie-hez Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Egy hónap múlva tali frenkie -nél. Mindenki készítse a máját. Szombaton előtesztelés lesz.Lesz nálam egy buli. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. A májamat inkább nem fogom bántalmazni A szombatihoz jó bulizást, de az úgysem olyan lesz, mint a mienk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Mindenki készítse a máját. Én viszek pót májat a biztonság kedvéért. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Én viszek pót májat a biztonság kedvéért. Oldie-nak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Oldie-nak? Magamnak! Drága. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. (szerkesztve) A májamat inkább nem fogom bántalmazni A szombatihoz jó bulizást, de az úgysem olyan lesz, mint a mienk Azt te csak hiszed.Mivel pálinka nem lesz kénytelen leszek felbontani a Silan öblitőt. Szerkesztve: 2009. Október 15. - frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Mondtam én, hogy nem olyan lesz Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Na megvolt a buli tegnap.15-en voltunk, és nem voltunk szűkösen.Még rekord is volt, 37 üveg/doboz sör fogyott el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Na megvolt a buli tegnap.15-en voltunk, és nem voltunk szűkösen.Még rekord is volt, 37 üveg/doboz sör fogyott el. No akkor sikeres volt a főpróba, ennek örülök. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jelentem, ma megkaptam a pénzem, és az utazásra szánt összeget elrejtettem a szülők kíváncsi tekintete elől. Szóval, ha nem kapnak szagot még 14 napig, végre ott leszek én is a talin Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Remek, szülőket meg távolból eltanácsoljuk attól, hogy szagot fogjanak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jelentem, ma megkaptam a pénzem, és az utazásra szánt összeget elrejtettem a szülők kíváncsi tekintete elől. Szóval, ha nem kapnak szagot még 14 napig, végre ott leszek én is a talin Ez remek hír! Nagyon örülök neki, hogy jössz végre! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jelentem, ma megkaptam a pénzem, és az utazásra szánt összeget elrejtettem a szülők kíváncsi tekintete elől. Szóval, ha nem kapnak szagot még 14 napig, végre ott leszek én is a talin :D Ez tök jó hír.Oldie-t azért majd még agitálom. Ody:A pálesz természetesen csak kulturáltan.1 lityi fejenként délig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. 1 lityi fejenként délig. Na most ez egy liter lenne? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.