Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Én megtaláltam kolmilant Ody, sorvadsz már? Nekem tökre kiment a fejemből a fényképészkedés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Én megtaláltam kolmilant Ody, sorvadsz már? Túl sötét a monitorom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Jók a képek.Igen én is elvoltam kicsit pilledve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Ody, úgy festesz azon az utolsó képen, mint az agresszív kismalac Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. (szerkesztve) Köszi a képeket Úristen hogy nézek a Katicában. Ha tekintettel ölni lehetne, Karrde már nem élne. A Örülök, hogy sikerült egy ilyen képet csinálnom, de tudod, a fotós hozott anyagból dolgozik Nem akartam már, hogy Karrde fotózzon, de végül is jó hogy mégis kattintgatott. Akkor nem tiltakoztál Jé, én is ott vagyok az egyiken! Baromi hülyén nézek ki. Szerintem senki sem a legjobb formájában látszik egy nem beállított képen, néha még a beállítottakon sem De tény, hogy fárasztó nap volt, és eléggé elnyomott mindenkit a jó meleg ital. Jah, főleg a hajnali 4 órás lefekvés utáni kevés alvás után De azért remek nap volt, holnap végre kialszom magam De muszáj volt fényképeznem, ha már a mozi előtti csoportképről mindenki elfeledkezett. Utólag jutott eszembe, hogy kimaradt a mozi előtti fotózás Szerkesztve: 2009. December 24. - MissKarrde Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. MissKarrde, jó volt, hogy csináltál még egy képet, mert így legalább én is ott vagyok egyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. MissKarrde, jó volt, hogy csináltál még egy képet, mert így legalább én is ott vagyok egyen. Bezzeg én. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Bezzeg én. Vérbeli reklámarc Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Vérbeli reklámarc Ezentúl az IMAX Avatart velem fogják reklámozni? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. A moziban senki sem menekülhetett, aki a közelemben ült. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Ezentúl az IMAX Avatart velem fogják reklámozni? Aham, ha a káros hatásairól akarunk felvilágosítást adni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. (szerkesztve) Nagyon jók a képek, kár hogy lemaradtam a buliról. Meg ugye a film előtti közös fényképezésért kár, egy Avatar plakát előtt :P Szerkesztve: 2009. December 24. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. MissKarrde, jó volt, hogy csináltál még egy képet, mert így legalább én is ott vagyok egyen. Máskor is szívesen csinálok képeket, ha megfelel a "művem" Meg legalább akkor lemaradok De tény, hogy az a legjobb, ha mindenkiről készül fotó Meg ugye a film előtti közös fényképezésért kár, egy Avatar plakát előtt :D Ne is emlegesd, a fene megesz, hogy elfelejtettük Visszamegyünk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Ne is emlegesd, a fene megesz, hogy elfelejtettük Visszamegyünk? Én kihagyom. Amúgy se álltam volna elé. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Én kihagyom. Amúgy se álltam volna elé. Na és az Obi-Wanos kép elé? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Én kihagyom. Amúgy se álltam volna elé. Te bajod Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. (szerkesztve) Na és az Obi-Wanos kép elé? Természetesen az már beleillik a portfóliómba. Te bajod Hogy nem szerepelek egy avatar plakát előtt lefotózva? Ez nekem nem olyan nagy baj, sőt. Szerkesztve: 2009. December 24. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Természetesen az már beleillik a portfóliómba. Hogy nem szerepelek egy avatar plakát előtt lefotózva? Ez nekem nem olyan nagy baj, sőt. Az enyémbe sok minden belefér Mégy hogy Te egy Avatar-plakát előtt, talán a fórumosokkal együtt egy Avatar-plakát előtt Szeretsz ám rejtőzködni, aztán 20 év múlva nem tudjuk majd, kik voltak ott Kellenek az ilyen közös fotók Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Tavasszal majd az Avatarba is belenézhetünk, ha meg lesz hozzá az akarat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Tavasszal majd az Avatarba is belenézhetünk, ha meg lesz hozzá az akarat. Ne poénkodjunk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Addig még biztos nem jön ki lemezen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Addig még biztos nem jön ki lemezen.Márciusról pletykáltak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Jó korai lesz akkor Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Én még áprilist olvastam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Én még áprilist olvastam.Akkor az. De a talit május elejére tervezem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Tavasszal majd az Avatarba is belenézhetünk, ha meg lesz hozzá az akarat. Engem biztosan érdekelne, ha már lesz mibe belenézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerintetek mikor legyen az idei első fórumtalálkozó? Én március 13 -ára szavazok első körben. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerintetek mikor legyen az idei első fórumtalálkozó? Én március 13 -ára szavazok első körben.Én februárra gondoltam hogy jó lenne, de nekem teljesen jó a március is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Eddig jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Fiam! Te is eljössz majd apádhoz tavasszal? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.