Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. (szerkesztve) Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek. Sört meg itt nem fogyaszt senki, szörpöt annál inkább. Szerkesztve: 2010. Augusztus 30. - Frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Egyszer igazán megnézném, hogy megiszol egy üveg sört. No, majd amikor rágyújtok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek. Írtam lentebb, hogy nekem beiratkozás, szóval nagyon necces, hogy egyáltalán odaérjek akár egy fél órára Szóval rám inkább ne számítsatok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. (szerkesztve) Mi lenne ha 13:30 -kor találkoznánk a Westend előtt? Megnézem előtte az Inceptiont. Szerkesztve: 2010. Augusztus 31. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. (szerkesztve) Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek. Sört meg itt nem fogyaszt senki, szörpöt annál inkább. Én jövök és biztos nem iszom sört. Ha már alkohol, akkor borozok. Írtam lentebb, hogy nekem beiratkozás, szóval nagyon necces, hogy egyáltalán odaérjek akár egy fél órára Szóval rám inkább ne számítsatok Mivel fél 2-kor kezdjük, talán oda tudsz érni. De majd meglátod. Szerkesztve: 2010. Augusztus 31. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Mi lenne ha 13:30 -kor találkoznánk a Westend előtt? Megnézem előtte az Inceptiont.Nekem jó. Negyedre van bent a vonatom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Mivel fél 2-kor kezdjük, talán oda tudsz érni. De majd meglátod. Majd kiderül, meddig is tart az egész cécó Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Majd kiderül, meddig is tart az egész cécó Mikor kezdődik? Általában 1 óra alatt megvan, hisz csak az indexet kell kitölteni, meg elmondják, hogy mi a helyzet. Nálunk még a sulit is bemutatták, de szerintem Nektek, mint levelezősöknek ezt nem kell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Lesz még kötelező nyelvi tájékoztató 11-kor, és nagyon minimális esély van rá, hogy utána meg szintfelmérőt kéne írni. Utóbbi nem biztos, mert képlékenyek még a dolgok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Akkor mikorra is menjek a Katicába? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Született már döntés a tali kezdetét illetően? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Szerintem még a fél kettes tali él, azt írták a többiek lentebb Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. (szerkesztve) Ok, de nem lett megerősítve. Na most visszaolvasva, akkor fél kettőkor a westend elött taliznak, akkor kb 2-re érnek a Katicába. na akkora odamegyek. Szerkesztve: 2010. Szeptember 2. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Ok, de nem lett megerősítve. Na most visszaolvasva, akkor fél kettőkor a westend elött taliznak, akkor kb 2-re érnek a Katicába. na akkora odamegyek.Szerintem is kb. kettőre érünk oda. Akkor legyen inkább úgy, hogy kettőkor találkozzunk a Katicába. Az a legtisztább. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Ok, rendben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Nekem is jó így. Úgyis tudja minden résztvevő, hogy hová kell jönnie. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Nekem is jó így. Úgyis tudja minden résztvevő, hogy hová kell jönnie. A friss húsok, akik annyira szerettek volna jönni, most meg nem jelentkeztek. Mire várnak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Elnéztem az órát. Legyen inkább fél kettő! Nyerünk egy fél órát. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. A friss húsok, akik annyira szerettek volna jönni, most meg nem jelentkeztek. Mire várnak? Biztos csak a házibulikat szeretik. Elnéztem az órát. Legyen inkább fél kettő! Nyerünk egy fél órát. Legyen, de akkor ne legyen több variálás. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Elnéztem az órát. Legyen inkább fél kettő! Nyerünk egy fél órát. Akkor holnap fél kettő, a Katicában Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Jó szórakozást nektek! Én sajna holnap dolgozni fogok, ahogy a jövő hét végén is... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Jó mulatást kívánok én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Köszönjük! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Jó volt a tali nagyon, jól beszélgettünk. Pildinek sok köszönet a páleszárt és a chipsekért. Na de most EP5. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. (szerkesztve) Igen, nagyon jó kis tali volt. Köszi Pildi a nasikat Most értem haza, mert az Örsön elkaptak a haverok és el kellett mennem velük bulizni, de sajnos rosszul sikerült (technikai malőr) a meglepi bulim Mindenesetre köszi a mai napot, Oldie-val szokás szerint az asztal alá ittuk magunkat, tengerésznótákat énekelve, százszámra ivva a söröket, rumokat és le se lehetett lőni annyit dumáltam. Ezúton is bocsi a résztvevőktől Szerkesztve: 2010. Szeptember 4. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hát igen öregem, hogy megered az ember nyelve ha iszik, mi? De hát végül is benned volt a sztori, bár mondjuk azokat a pajzán dolgokra nem igazán lettem volna túlzottan kíváncsi, de hát istenkém......nem akart senki se a szavadba vágni Pildinek tényleg köszi a "sörfelszívót", mire hazaértem már nagyjából ki is józanodtam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Természetesen én is nagyon jól éreztem magam! Oldiék majdnem berúgtak annyit ittak. Csak pislogtam, hogy mi van. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Nagyon jó tali volt, csatlakozom a többiekhez. A chips-en nincs mit köszönni, nagyon jól esett nekem is. Frenkie: a páleszt pedig megérdemeltétek, a múltkori sok itthagyott sör után. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Természetesen én is nagyon jól éreztem magam! Oldiék majdnem berúgtak annyit ittak. Csak pislogtam, hogy mi van. Igen, mi meg ittuk azt a csúnya amerikai colát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Igen, mi meg ittuk azt a csúnya amerikai colát. Jaja. Remélem kijózanodtak már. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.