Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Én félek egyedül. Ezt nem értem. A talin nem lennél egyedül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ezt nem értem. A talin nem lennél egyedül. De utánna igen! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Én utálok olyan későn mászkálni, szóval max kilencig-tízig maradnék, ha mennék Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Pildi, nekem jól hangzik ez a Vecsés-dolog is, főleg, mivel az én vasútvonalamon van De azért közel van Pesthez Ennek örülök. Június 21-én lesz megint állítólag a Happy End Band, és terveztünk is menni. De bármely szombat jó lehet. Van a helynek honlapja is (www.zeneklub.hu), de most néztem, és nem valami aktuális De talán fel lehet hívni őket a program miatt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Valóban nem kéne addig maradni, elég lenne akár 10-11-ig is. Ha meg ezért korábban mennénk, akkor még a zene előtt beszélgetni is lehet Nekem is jobban tetszene ez a mérsékeltebb, időben korábbi verzió: előbb duncsi, utána koncert. Ody, azt meglehetne oldani, hogy akkor fejezzük be, hogy épp elérd a vonatod, és akkor nem kell egyedül várakoznod. Múlt szombaton sem kellett (bár az véletlen volt...) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Ennek örülök. Június 21-én lesz megint állítólag a Happy End Band, és terveztünk is menni. De bármely szombat jó lehet. . Á, júni 21-én Múzeumok éjszakája lesz, ha jól emlékszem, és oda terveztük, hogy megyünk. De tényleg jó másik szombat is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Nekem is jobban tetszene ez a mérsékeltebb, időben korábbi verzió: előbb duncsi, utána koncert. Ody, azt meglehetne oldani, hogy akkor fejezzük be, hogy épp elérd a vonatod, és akkor nem kell egyedül várakoznod. Múlt szombaton sem kellett (bár az véletlen volt...) Igen, így jó lenne. Csak kéne még néhány jelentkező meg időpont meg miegymás Ha csak ennyi lenne az akadály, akkor max szombat este jövök haza, aztán jöhetnénk együtt Irsáig a vonaton, bár nekem csak a személy a jó Mert ugye pesti program esetén vagy előtte jövök fel, vagy utána megyek haza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Múlt szombaton sem kellett (bár az véletlen volt...) Akkor rossz vonatra szálltam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Hát igen a nyugati nem legbiztonságosabb hely este, bár a többi aluljárót sem mondanám este annak.Mondjuk én elég sokat voltam az éjszakában(ittasan mentem haza egy buliról), de sosem bántottak. A válaszotok alapján több megoldás körvonalazódik. Az egyik, hogy du talizunk, beülünk 9-kor kezdődik a koncert és addig maradunk amíg a vonatosoknak jó. A második(ez a húzósabb), hogy este talizunk maradunk a koncert végéig(1-ig), majd átmegyünk egy általam ismert non-stop nyitva lévő italmérő helységbe(nincs messze onnan), és hajnalig dumálunk(az első vonat indulásáig), így Ody nem maradna egyedűl. Pildi:A tied is nagyon jó ötlet. Oldie:Gonsolom vicceltél.Bár nem ismerlek személyesen az itteni megnyilvánulásaid azt sugallják, hogy te is egy olyan piálós-bulizós fajta vagy. Ebből az következik, hogy neked is az este kilenc vagy tíz óra a du a hajnal 3 pedig, hogy késő van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Oldie:Gonsolom vicceltél.Bár nem ismerlek személyesen az itteni megnyilvánulásaid azt sugallják, hogy te is egy olyan piálós-bulizós fajta vagy. Ebből az következik, hogy neked is az este kilenc vagy tíz óra a du a hajnal 3 pedig, hogy késő van. ÖÖöööö....hááááát...izééééé..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. te is egy olyan piálós-bulizós fajta vagy. Ebből az következik, hogy neked is az este kilenc vagy tíz óra a du a hajnal 3 pedig, hogy késő van. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. (szerkesztve) Én benne lennék, mert szeretek bulizni és ha valaki fizeti a sörömet, akkor inni is. De Vecsés messze van és egyedül........hát max majd viszem a tőrömet is. Én is ismerek egy jó kis wetsern kocsmát, Budán a Móricz Zsigmond körtéren az se rossz hely és olyan saloonos a wc ajtó, vagyis hátba vág, ha nem mész be gyorsan. Egyébként felőlem mehetünk dél-szláv táncházba is, mert minden zenét szeretek, amit hangszerrel játszanak. Júni végétől meg ráérek végre, ide-oda elmenni. Szerkesztve: 2008. Június 8. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. No akkor már csak ezért is megérné egy nyári tali Te orki, júni 28-án nem érsz rá Santanára jönni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Oldie:Gonsolom vicceltél.Bár nem ismerlek személyesen az itteni megnyilvánulásaid azt sugallják, hogy te is egy olyan piálós-bulizós fajta vagy. Nem tudom, miért hangzik ez olyan viccesen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Nem tudom, miért hangzik ez olyan viccesen Nekem fogalmama sincs miért. Á.. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. No akkor már csak ezért is megérné egy nyári tali Te orki, júni 28-án nem érsz rá Santanára jönni? Nagyanyám 29én szüneppli a jubileumi 65 valszeg nála leszünk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Nagyanyám 29én szüneppli a jubileumi 65 valszeg nála leszünk. Hugi, ebből előbb-utóbb nyílazás lesz. A fenekedre lesz eresztve egy kész turáni horda. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. (szerkesztve) Én már értem. Bocs Oldie. Szerkesztve: 2008. Június 8. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Jövőhét szombaton (08.16.) Batman TDK megtekintés a westendben, majd heveny iszogatás egy frenkie által megjelölt helyen. Azokat akik szeretnék velünk megtekinteni a filmet kérem, hogy legkésőbb szerda 20:00 -ig jelezzék ezen szándékukat, mert csak így tudunk jegyet rendelni nekik az előadásra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Én megyek mindenképp 100 %-ra.Én tudom hol a krimó. Kb hány órási előadásra mennénk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Én megyek mindenképp 100 %-ra.Én tudom hol a krimó. Kb hány órási előadásra mennénk? A legkorábbira kellene, hogy utána legyen idő a csevejre. Az pedig 11:00. Frenkie remélem az a krimó nincs túl messze a westendtől. Metrózni kell majd? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. A Nyugatitól egy megálló, de mivel a Westend félúton van mehetünk gyalog is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Én megyek mindenképp 100 %-ra.Én tudom hol a krimó. Na, legalább mi is találkozunk, frenkie. És mi a hely neve és kb. helyzete? Pár évig arrafelé dolgoztam, hátha ismerem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. A Lehel téri metrómegállónál van majdnem szemben a piaccal.A nevéről fogalmam sincs, alul van egy rész ahol csocsó van meg darts.Én is örülök, hogy megismerjük egymást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Azért remélem nem csak hárman leszünk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Bomarr nem jönne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Bomarr nem jönne?Elvileg jönne....remélem feltűnik még addig. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. A tali és a mozi nincs összekötve, olyanok is jöhetnének bátran talizni, akiket a mozi bármely okból nem érdekel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. A Lehel téri metrómegállónál van majdnem szemben a piaccal.A nevéről fogalmam sincs, alul van egy rész ahol csocsó van meg darts.Én is örülök, hogy megismerjük egymást. Én a Gogol utca/Váci út sarkán tudok egy kb. ilyet, lehet, hogy az az? De persze mindegy. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Én a Gogol utca/Váci út sarkán tudok egy kb. ilyet, lehet, hogy az az? De persze mindegy. Lehetséges.Tényleg gőzöm sincs.Tudom hol van ,de utcaneveket nem tudok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.