Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek. Sört meg itt nem fogyaszt senki, szörpöt annál inkább.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek.

Írtam lentebb, hogy nekem beiratkozás, szóval nagyon necces, hogy egyáltalán odaérjek akár egy fél órára :( Szóval rám inkább ne számítsatok :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem Pildi és MissKarrde is jönnek. Sört meg itt nem fogyaszt senki, szörpöt annál inkább.
Én jövök és biztos nem iszom sört. Ha már alkohol, akkor borozok. :(

Írtam lentebb, hogy nekem beiratkozás, szóval nagyon necces, hogy egyáltalán odaérjek akár egy fél órára :) Szóval rám inkább ne számítsatok :)
Mivel fél 2-kor kezdjük, talán oda tudsz érni. :P De majd meglátod.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Majd kiderül, meddig is tart az egész cécó :(
Mikor kezdődik? :) Általában 1 óra alatt megvan, hisz csak az indexet kell kitölteni, meg elmondják, hogy mi a helyzet. Nálunk még a sulit is bemutatták, de szerintem Nektek, mint levelezősöknek ezt nem kell :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lesz még kötelező nyelvi tájékoztató 11-kor, és nagyon minimális esély van rá, hogy utána meg szintfelmérőt kéne írni. Utóbbi nem biztos, mert képlékenyek még a dolgok.

Hozzászólás ideje:

Ok, de nem lett megerősítve. Na most visszaolvasva, akkor fél kettőkor a westend elött taliznak, akkor kb 2-re érnek a Katicába. na akkora odamegyek.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Ok, de nem lett megerősítve. Na most visszaolvasva, akkor fél kettőkor a westend elött taliznak, akkor kb 2-re érnek a Katicába. na akkora odamegyek.
Szerintem is kb. kettőre érünk oda. :) Akkor legyen inkább úgy, hogy kettőkor találkozzunk a Katicába. Az a legtisztább.
Hozzászólás ideje:
A friss húsok, akik annyira szerettek volna jönni, most meg nem jelentkeztek. :) Mire várnak?
Biztos csak a házibulikat szeretik. :D

Elnéztem az órát. :D Legyen inkább fél kettő! Nyerünk egy fél órát. :D
Legyen, de akkor ne legyen több variálás. :P
Hozzászólás ideje:

Jó volt a tali nagyon, jól beszélgettünk. Pildinek sok köszönet a páleszárt és a chipsekért. Na de most EP5.

Hozzászólás ideje:

Igen, nagyon jó kis tali volt. Köszi Pildi a nasikat :D Most értem haza, mert az Örsön elkaptak a haverok és el kellett mennem velük bulizni, de sajnos rosszul sikerült (technikai malőr) a meglepi bulim :lol:

Mindenesetre köszi a mai napot, Oldie-val szokás szerint az asztal alá ittuk magunkat, tengerésznótákat énekelve, százszámra ivva a söröket, rumokat és le se lehetett lőni annyit dumáltam. Ezúton is bocsi a résztvevőktől :P

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Hát igen öregem, hogy megered az ember nyelve ha iszik, mi? :D De hát végül is benned volt a sztori, bár mondjuk azokat a pajzán dolgokra nem igazán lettem volna túlzottan kíváncsi, de hát istenkém......nem akart senki se a szavadba vágni :P

Pildinek tényleg köszi a "sörfelszívót", mire hazaértem már nagyjából ki is józanodtam :lol:

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó tali volt, csatlakozom a többiekhez. :D A chips-en nincs mit köszönni, nagyon jól esett nekem is. :P

Frenkie: a páleszt pedig megérdemeltétek, a múltkori sok itthagyott sör után. :lol:

Hozzászólás ideje:
Természetesen én is nagyon jól éreztem magam! Oldiék majdnem berúgtak annyit ittak. Csak pislogtam, hogy mi van. :lol:

Igen, mi meg ittuk azt a csúnya amerikai colát. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.