Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Csak jobb lenne a márc. 12. délután. Kb. 3 felé kezdődő és estébe hajló tali lenne. Úgyis hosszú hétvége lesz, utána 3 napig még otthon vagyunk, nem hiszem, hogy nagy gond lenne bárkinek egy délutáni-esti tali. Ez legalább közelebb van, egy hónap, és akkor nekem sem kell megint felmennem Pestre ebben a zűrös két hónapos időszakban. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Csak jobb lenne a márc. 12. délután. Kb. 3 felé kezdődő és estébe hajló tali lenne. Szerintem délután 3-ra én is végzek melóhelyen. Remélem a Katicába leszünk, ott van nem messze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. A 3 óra csak egy ötlet, én 4-nél előbb nem érek oda, mert 3 után van vége az órámnak, de ennyire késői időpontot már nem szerettem volna javasolni. Majd csatlakozunk a többiekhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. (szerkesztve) Nagyszerü akkor most már lefixálhatjuk. Kezdhetünk hamarabb is és akkor csatlakozhattok. Én bőven ráérek egész nap. Ja és tutkó a Katicába lesz. Szerkesztve: 2011. Február 8. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Nagyszerü akkor most már lefixálhatjuk. Kezdhetünk hamarabb is és akkor csatlakozhattok. Én bőven ráérek egész nap. Ja és tutkó a Katicába lesz. Én 10 körül már szeretnék fent lenni. A délutánt nem tudom, mert ugye haza is kell jönni, ami ha kicsit iszik az ember akkor sötétben és vonattal nem a legjobb. De majd megoldom valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Én 10 körül már szeretnék fent lenni. A délutánt nem tudom, mert ugye haza is kell jönni, ami ha kicsit iszik az ember akkor sötétben és vonattal nem a legjobb. De majd megoldom valahogy. Igen ahogy szoktuk, mi már délelött talizhatunk, a többiek meg csatlakoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Nem biztos, hogy mindenki ott tud lenni szinte egész nap (sőt, biztosan nem), szóval így elég fura lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerintem nem vészes, ha a korán kezdők vállalják, hogy nem fejezik be korábban. Én még nem tudom, hogy tudok menni pontosan, de ha estig tervezzük, akkor valószínúleg nálam is inkább a déli vagy kora délutáni csatlakozás a valószínűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) Akkor mire odaértek Odyval iszunk pár sört. Én úgy tervezem hogy odamegyek délelött, aztán maradok estig. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Nem biztos, hogy mindenki ott tud lenni szinte egész nap (sőt, biztosan nem), szóval így elég fura lesz Nem lesz ez fura. Én leszek az áthidaló megoldás. Azaz Ody jön délelött, meg aki még akar, ti meg délután. Mindekivel lesz beszélgetés. Szerintem Ody sem fog 3-kor lelépni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Szerintem nem vészes, ha a korán kezdők vállalják, hogy nem fejezik be korábban. Igaz Azaz Ody jön délelött, meg aki még akar, ti meg délután. Jól hangzik így Szóval helyszín: Katica, időpont: márc. 12, aki amikor jönni-menni tud Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Úgy tűnik, megyek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Lehetséges, hogy hozok magammal egy leányzót a talira, bizonyos 'Erato' személyében. Régi sw.hu motorosok ismerhetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Régi sw.hu motorosok ismerhetik. Maximum azok, akik szerepjátékoztak vagy a Cantinban voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. (szerkesztve) Maximum azok, akik szerepjátékoztak vagy a Cantinban voltak Oldie és Karrde biztos ismerik. Szerkesztve: 2011. Február 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Lehetséges, hogy hozok magammal egy leányzót a talira, bizonyos 'Erato' személyében. Régi sw.hu motorosok ismerhetik. Nagyszerü. Szereti a sört? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Nagyszerü. Szereti a sört? Asszem utálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Asszem utálja. Nem is ismerem és már szimpatikus a leányzó Jó kezdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. De szereti a húsikaleveskét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. De szereti a húsikaleveskét Az túl bonyolult kaja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Lehetséges, hogy hozok magammal egy leányzót a talira, bizonyos 'Erato' személyében. Régi sw.hu motorosok ismerhetik. Volt már hozzá szerencsénk párszor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Volt már hozzá szerencsénk párszor Tudom, mondta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Jövőhéten tali! Ki mikor jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Jövőhéten tali! Ki mikor jön? 3-4 körülre tudok menni kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. 3-4 körülre tudok menni kb. Majd váltjuk egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Én és Frenkie a Westend vízesésénél fogunk találkozni 11 órakor. Aki szeretne akkor csatlakozni hozzánk az jöjjön oda erre az időpontra. Nem sokat várunk majd, szóval legyetek pontosak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Én is 4 felé érek oda. Phobos, majd dumálunk a matekról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Én is 4 felé érek oda. Phobos, majd dumálunk a matekról Ha jössz hazafelé, akkor jöhetnénk együtt majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Jaj, de tréfás itt mindenki. Arról volt szó, hogy nem lesz kétműszakos fórumtali, ha jól emlékszem. Nálam még bizonytalan, mikor tudok menni, de biztos megyek. Ha tudok, akkor a Westendhez, ha nem, akkor odatalálok a Katicához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Én és Frenkie a Westend vízesésénél fogunk találkozni 11 órakor. Aki szeretne akkor csatlakozni hozzánk az jöjjön oda erre az időpontra. Nem sokat várunk majd, szóval legyetek pontosak! Ott leszek. Azt hiszem egész napra kibérelhetjük a Katicát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.