Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. De érzéketlen vagy! Ez váló ok lesz Oldie!!! Tőled és Phobostól? Asszony csak zúg ívó volt. Vagy a saját jövőképeteket festetted így le? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Milyen zugban, és mit is kellett volna inni? Nem érted Te ezt, Szívem, az érzéketlenségedről van szó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nem érted Te ezt, Szívem, az érzéketlenségedről van szó Hát én azt elhagytam, mert minden bűntudat nélkül mártok be bárkit, bárhol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Milyen zugban, és mit is kellett volna inni? Nem érted Te ezt, Szívem, az érzéketlenségedről van szó Oldie megint részeg, azt se tudja mit beszél. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Oldie megint részeg, azt se tudja mit beszél. Ezt kikérem magamnak! Én igenis mindig tudom, hogy mikor, mibe kapaszkodok. No és ugye nem én harcoltam a metróaluljáró korlátjával. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Eh... pasik egymás között Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ezt kikérem magamnak! Én igenis mindig tudom, hogy mikor, mibe kapaszkodok. No és ugye nem én harcoltam a metróaluljáró korlátjával. Megrendezett dolog volt. Akkor gyakoroltam. Színészi pályára készülök. Nem tudtad? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megrendezett dolog volt. Akkor gyakoroltam. Színészi pályára készülök. Nem tudtad? Aha, úgy mint a kocsmában, mi? Minden csak kellék volt, sör helyett habos tea úszkált a korsóban. Na ezt tudod ki fogja bevenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Na már én sem tudom letagadni, hogy ott voltam. MissKarrde, Oldie, köszi a képeket mindkettőtöknek! Ugyan némelyik homályos, de emléknek kiváló így is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Na már én sem tudom letagadni, hogy ott voltam. MissKarrde, Oldie, köszi a képeket mindkettőtöknek! Ugyan némelyik homályos, de emléknek kiváló így is. Ennyi pia után egyeseknek nem csak a képek lettek homályosak. Amúgy nagyon szívesen, teszem amit megkövetel a piszokságom, senki sincs biztonságban fórumtalikon. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jó képek lettek.Oldie: a szöveg nagyon nagy.Még most is röhögök rajta.Igazából azt nem értem, hogy a söröskorsó hogy került a kezembe és miért iszom? A felajánlást természetesen tartom.Feljöhettek nyugodtan hozzám.De ha Phobos is jön, hány láda sört vegyek?Vagy már IFA-t béreljek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ennyi pia után egyeseknek nem csak a képek lettek homályosak. Amúgy nagyon szívesen, teszem amit megkövetel a piszokságom, senki sincs biztonságban fórumtalikon. Felvilágosítalak, hogy mindenki tudja ezekről a képekről, hogy hamisítványok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Feljöhettek nyugodtan hozzám.De ha Phobos is jön, hány láda sört vegyek?Vagy már IFA-t béreljek? Szerintem inkább egy csőrös Scania -t. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jó képek lettek.Oldie: a szöveg nagyon nagy.Még most is röhögök rajta.Igazából azt nem értem, hogy a söröskorsó hogy került a kezembe és miért iszom?A felajánlást természetesen tartom.Feljöhettek nyugodtan hozzám.De ha Phobos is jön, hány láda sört vegyek?Vagy már IFA-t béreljek? Kérdés, van e elég nagy hűtöd? Esetleg hűtőkocsit kell bérelni. Ha egyszer Phobos belelendül..... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerintem inkább egy csőrös Scania -t. Vontatóval. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Felvilágosítalak, hogy mindenki tudja ezekről a képekről, hogy hamisítványok. Én inkább visszafogottnak mondanám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Én inkább visszafogottnak mondanám. Visszafogtad magad a retusálás közben? Ezt nem is mondtad eddig. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Visszafogtad magad a retusálás közben? Ezt nem is mondtad eddig. Hát még mindig jobban jártál mintha az erkölcsrendészet érdeklődött volna nálad, hogy hogyan kerülhetnek ki ilyen képek az oldaladra. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jó képek lettek! Biztos én is jól éreztem volna magam... Phobos, sose bánd az ilyen képeket! Te legalább kiemelkedsz valamiben az átlagból. A fényképész meg max a rövid és eseménytelen életével fog, ha netán valaki megunja a ténykedését... :D Egyébként a második képsorozaton a szereplők, vagy a fényképész volt annyira illuminált , hogy a legtöbb képen bemozdulás látható? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Egyébként a második képsorozaton a szereplők, vagy a fényképész volt annyira illuminált , hogy a legtöbb képen bemozdulás látható? Igen....sajnos nem lehet tovább tagadni, hogy Miss Karrde be volt rúgva!!! Sőt! Ő volt a legrészegebb közülünk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nagyon jók lettek a képek. Jó kis reklámanyagot hoztál össze Oldi. Karrdet meg ne engedjétek többet egyszerre inni és fényképezni (na jó, azért az ő képei is jók, ahogy Han mondaná: látni lehet rajta foltokat ). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Egyébként a második képsorozaton a szereplők, vagy a fényképész volt annyira illuminált , hogy a legtöbb képen bemozdulás látható? Egyik sem Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Rendeltem 14 kamiont, 40 hűtőládát és a Borsodi Sörgyárral megbeszéltem, hogy mostantól a gyártókapacitás 90 %-át ide hozassák.Remélem elég lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Rendeltem 14 kamiont, 40 hűtőládát és a Borsodi Sörgyárral megbeszéltem, hogy mostantól a gyártókapacitás 90 %-át ide hozassák.Remélem elég lesz. Nekem talán elég lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nekem talán elég lesz. Neked lesz 20 liter tej. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Sajnos csak gyorsan elkattintottam pár képet, azért lettek homályosak. Legközelebb majd rendesen fotózok és jobban odafigyelek, hogy jók legyenek a képek Közérthetőbben: még üdítőt sem iszom előtte Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Drága párom már a londoni képekkel is bizonyított, hogy vagy éles képeket csinál, DE ferdéket, esetleg mint alább, viszonylag felfedezhetőek a vízszintes és függőleges, DE ellenben piszok homályos minden. De mentségére legyen mondva, hogy másnap azért elég jó képeket lőtt el a Duna parton....öööö.....ízé, jah azokat én csináltam. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Megnéztem az utóbbi pár fórumtali képeit, és pár észrevétel: MissKarrde tessék mosolyogni, a mostani képeken is olyan szigorúan nézel, mint a volt matek tanárom Kiderült, hogy a Star Wars fanok a sok sörívástól érzik csak igazán, hogy velük van az erő Szerkesztve: 2009. Április 21. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Kiderült, hogy a Star Wars fanok a sok sörívástól érzik csak igazán, hogy velük van az erő Kérlek tisztelettel az alkoholszolgáltató iparművek látgatása egy valamire való Star Wars fan kutya kötelessége. Mert nézzd csak meg a Star Wars filmjeit. Hol kaphatsz egy jó hajót? Kocsmában. Hol csíphetsz fülön fejvadászokat? Bárban. Hol szerezhetsz használható információkat? Bárban. Egy Galaxisban, ahol egy Jedi egy kiadós siklóüldözés után elhajtja a padawanját dolgozni, míg ő maga lehajt egy felest, nos, ott a Star Wars rajongó hasonló tetteivel csak rajongását és az univerzum iránti elkötelezettségét fejezi ki. Tehát minden, amit a képeken látsz csak a Star Wars hangulat megteremtését szolgálják. Az elhangzottak alól szabályerősítő kivételt képeznek az üdítőt fogyasztó vén vadászpilóták és csempészfeleségek, akik afféle önellentmondásos személyiségeknek számítanak választott életvitelükkel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Dzséjt, dobsz egy hátast. Pont ugyanezt méltattuk az SW-ben a talin. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.