Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ha sikerül megvennem a HD cuccost, akkor jövő nyáron én is szervezek egy fórumtalit. Belépő csak a Downfall of a Droid megtekintését követően. :)

Gondolom John Rambo-nézés előjegyezve, pár sör társaságában. :|

Hozzászólás ideje:
Akkor én tuti nem megyek :)

Természetesen csak vicceltem.Sokkal fontosabb, hogy te ott légy.Rambo ráér.

Hozzászólás ideje:

Pár szót ejtenék a December 20. -ai mozizással kapcsolatosan. :D

Helyszín: Aréna Pláza, IMAX terem

Kezdés: 12:30 perc

Gyűlekező a jegyátvétel előtt, amit egy órával a kezdés előtt át kell venni. Szóval mindenki próbáljon meg legkésőbb negyed tizenkettőre a helyszínen lenni....a kellő pénzösszeggel, diákigazolvánnyal ( aki diákjegyet igényelt)......sörkuponokkal :D együtt. A találkozó helyét még később is megbeszélhetjük. :D

Jegyárak: Felnőtt jegy 1800 Ft., Diák jegy 1440 Ft. Várhatóan ezt nem fogják módosítani direkte az Avatar filmhossza miatt. Fontos, hogy mindenkinél a megfelelő összeg legyen, mert visszaadni, váltani nem biztos, hogy bárki is tudna.

Egy kis segítség a megközelítéshez:

Aki a Nyugati felől jön pl, az a kék metrózás (M3) után, a Deák téren átszállhat a pirosra ( M2). A Keleti pu. állomásnál leszáll ( Baross tér amúgy), onnantól pedig párhuzamosan haladva a pályaudvar főépületével, tiz perc alatt a Kerepesi úton a plázánál lehet. Előre is javaslom, hogy a pláza ideeső részénél találkozzunk, elvégre a mozi is ott van. :D Persze ez az útvonal csak egy a sok közül, mert szerencsére elég sok mindennel megközelíthető a helyszín. Gondolom lesznek még akik segítenek azoknak akik másfelől érkeznek és még nem jártak itt. :D

Hozzászólás ideje:

A bliccelő kedvűeknek és a bérlettel rendelkezőknek: A keletitől megy busz az Arénába is, sőt a Stadionoktól is megy busz az Arénához.

Sajnos erre a fórumtalira nem tudok menni, a vasárnap úgy néz ki nem jó nekem :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni :D

Amúgy a Nyugatiból jövőknek jobb, ha a posta mellett megálló 73-s trolit veszik célba, mert annak a végállomása a Baross térnél, a Keletinél van, így az csak egy menet.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Jó lesz ez a 12:30. Nem túl korán és nem túl későn. :D Mégis csak jobb együtt mozizni és utána talizni, mint külön.

Hozzászólás ideje:

Lesz ott idő nézelődni meg dumálni. :D Sűrű nap lesz az egyszer biztos. Jegyátvétel, volt asszonypajtás helyretétele, Ody apámmal mustrálgatni az LCD tévéket, Dzsé...akarom mondani Tomikát időben elrángatni a Legos üzletből, avp-s haverjait kicsit megismerni, filmnézés, Jake felnégyelése, ami opcionálisan mehet nyolcadolásba is :D :D :D

Hozzászólás ideje:
Lesz ott idő nézelődni meg dumálni. :D Sűrű nap lesz az egyszer biztos. Jegyátvétel, volt asszonypajtás helyretétele, Ody apámmal mustrálgatni az LCD tévéket, Dzsé...akarom mondani Tomikát időben elrángatni a Legos üzletből, avp-s haverjait kicsit megismerni, filmnézés, Jake felnégyelése, ami opcionálisan mehet nyolcadolásba is :D :D :D
Én biztos, hogy már a reggeli órákban felmegyek. Talán Pildi velem jön és nem fogok eltévedni. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
volt asszonypajtás helyretétele,

Ne is álmodj róla :D

Én biztos, hogy már a reggeli órákban felmegyek. Talán Pildi velem jön és nem fogok eltévedni. :D

Á, nem eltévedős a hely :D

Hozzászólás ideje:

Oldikát lapáttal nyakon vágni :D

Hozzászólás ideje:
Én biztos, hogy már a reggeli órákban felmegyek. Talán Pildi velem jön és nem fogok eltévedni. ;)
Mehetünk együtt. :) Hogy hol érdemes találkozni, Kispesten vagy a Nyugatiban, azt még addig kitalálom.

Aztán van elég üzlet az Arénában, lehet bőven nézelődni mindenféle témában jegyátvétel után. :)

Hozzászólás ideje:

Látom a lényegről nincs szó. ;) Arra gondolnék, hogy utána átmehetnénk a Katicába, ami áll egy metrómegállóból, majd pár villamosból.Max félóra.Ha jól tudom akik vidékről jönnek, azok a Nyugatiban szállnak fel úgyis a vonatra.A Katicából az meg gyalog tök közel van.Vélemény?

Ody: Az Arénában van egy Elektroworld.Ott tudsz nézni tv-t.De persze érdemes megnézni mindent(MediaMarkt,Saturn).

Hozzászólás ideje:

Minek villamos, amikor metróval el lehet jutni a Lehet térig ;) Az átszálláshoz se kell új jegyet válltani.

Amúgy ez a Katicai kiruccanás tőlem attól függ, hogy mennyire leszek éhes :) Kaját külön nem akarok vásárolni, elég kiadás az utazás meg a mozijegy :S

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mehetünk együtt. :) Hogy hol érdemes találkozni, Kispesten vagy a Nyugatiban, azt még addig kitalálom.

Ha a mozit nézzük, akkor egyik sem a legjobb, mert Zuglóban érdemes leszállni (az több km-rel kevesebb vonatjegy, de mondjuk Kispestről is be lehet metrózni átszállással), onnan van közel a mozi, de Ody majd eldönti, hogyan jön ki neki jobban :) Én csak vázolom a lehetőségeket :D

Látom a lényegről nincs szó. :o Arra gondolnék, hogy utána átmehetnénk a Katicába, ami áll egy metrómegállóból, majd pár villamosból.Max félóra.Ha jól tudom akik vidékről jönnek, azok a Nyugatiban szállnak fel úgyis a vonatra.A Katicából az meg gyalog tök közel van.Vélemény?

Nekem odafele tuti nem jó a Nyugati, de lehet, hogy visszafele sem, mert a jegyem nem addig fog szólni. Aréna nem a Nyugatis megállóhoz van a legjobb helyen, legalább is a Cegléd-Bp vonalat tekintve. Ha mást nem találunk, akkor majd megoldom, nem egetverő probléma :D

Minek villamos, amikor metróval el lehet jutni a Lehet térig ;) Az átszálláshoz se kell új jegyet válltani.

Amúgy ez a Katicai kiruccanás tőlem attól függ, hogy mennyire leszek éhes :o Kaját külön nem akarok vásárolni, elég kiadás az utazás meg a mozijegy :S

Pont a metró a jobb megoldás, mert az csak egy jegy (mármint ha valaki megtalálja a Keletinél a káoszban a metrólejáratot :D voltam arra pár hete, hát inkább kisétáltam a Blahára az ottani megállóhoz), míg a metró-villamos kombináció meg elvileg kettő.

A Katicában inkább csak inni szoktunk :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.