Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Nekem Kallusról mindig az első rész ugrik be, amikor lerúgta azt a szerencsétlen katonát a halálba. Az aljas dolog volt, és nehezen bocsájtom meg neki. Ebből is látszik, hogy már akkor is utálta a Birodalmat. Viccet félretéve, remek kis jellemfejlődésen ment keresztül. Ez az epizód pedig remekül sikerült, végre! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Ez a rész..kicsit sejtettem mondjuk,hogy Ő Fulcrum.De nem semmi. Thrawn meg egy géniusz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Elkészült a fullos guide. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Köszi. Nagyon szeretem ezt a részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Én is bár csak egyszer (kétszer?) láttam. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Elkészült a fullos guide. Köszi szépen látom fel lehet zárkózni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Holnap elvileg szinkronnal jön ez a rész! Remélem más is ad egy esélyt neki rajtam kívül! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Én is tuti néző vagyok, mert magyarul is tetszik. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Annak ellenére, hogy már századjára lőtték el azt a poént a sorozatban, hogy Ezráék birodalmi katonáknak öltöznek (amit én már kissé unok), sikerült valamilyen szinten megkedvelnem ezt az epizódot, hiszen izgalomból itt sem volt hiány. Thrawn elég sok szerephez jutott, ami külön öröm, szerintem az ő karaktere csak színesíti a Rebelst. Kíváncsi vagyok, mi lesz Kallus ügynök sorsa, nekem Thrawn egy elég fondorlatos, tapasztalt, nehezen rászedhető fickónak tűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Miért ne használnák ezt az eltérést, ha egyszer működik? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. On 12/2/2017 at 4:49 PM , Ody Mandrell said: Miért ne használnák ezt az eltérést, ha egyszer működik? Mert egy idő után már unalmas volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. 4 órával ezelőtt, caseyjones írta: Mert egy idő után már unalmas volt. Azért az nem semmi hogy 2 és fél év múlva válaszolsz. Szerinted mennyire van értelme? 1 1 3 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. 2 hours ago, Frenkie said: Azért az nem semmi hogy 2 és fél év múlva válaszolsz. Szerinted mennyire van értelme? Nézegettem a topikot, és feltűnt, hogy erre a kérdésre akkor nem válaszoltam. Most bepótoltam, mi a túrónak kell kötekedni? Vagy le van írva a szabályzatban, hogy x idő után már nem lehet válaszolni, vagy mi a fene? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 23 órával ezelőtt, caseyjones írta: Mert egy idő után már unalmas volt. Nekik nem, ha már egyszer bevált. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 21 órával ezelőtt, caseyjones írta: Nézegettem a topikot, és feltűnt, hogy erre a kérdésre akkor nem válaszoltam. Most bepótoltam, mi a túrónak kell kötekedni? Vagy le van írva a szabályzatban, hogy x idő után már nem lehet válaszolni, vagy mi a fene? Nem kötekszem. Nyilván lehet rá válaszolni csak nem látom az értelmét, mert aki írta amire válaszolsz, szerintem 2 év távlatából már nem tudja miért írta. De még egyszer no problem. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. (szerkesztve) On 6/13/2020 at 1:15 PM , Frenkie said: csak nem látom az értelmét, mert aki írta amire válaszolsz, szerintem 2 év távlatából már nem tudja miért írta Csak vissza kellett olvasnia egy hsz-t. Ráadásul nem is olyan dologra válaszoltam, ami aktualitását vesztette volna... Mert ha mondjuk megkérdi, mikor jön a következő rész, és csak most válaszolok, akkor megértem a problémafelvetésedet. Szerkesztve: 2020. Július 20. - caseyjones Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.