Hozzászólás ideje: 2011. Február 8.14 éve Szerző Nah, ez már nagyon kóser lett! Az arc is, a méretek is. Gratu! Indulj vele a rajzpályázaton, aztán majd versengünk.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 10.14 éve Köszi mindenkinek. Volt benne munkám, ezért is sajnálom, hogy nem tudtam jobb minőségben feltenni, mert így nem az igazi.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 11.14 éve Szerző Amúgy remélem Sky beküldöd a rajzod a versenyre! Ma én is nekiálltam egy kis rajznak, nem lesz nagy szám, szóval valszeg már holnapra kész lesz, de hát egy próbát megér.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 11.14 éve Amúgy remélem Sky beküldöd a rajzod a versenyre! Gondolkoztam rajta, de nincs szívem megválni tőle. Nem azért rajzoltam 3 napon keresztül, hogy "kidobjam". Persze ha visszakapom, úgy benne lennék. Szép lett Sky nagyon élethű Köszi! Nevezz Te is, szerintem egy próbát mindenképp megér.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 12.14 éve Szerző Nah hát így hirtelen ennyit tudtam összehozni. Nekem nem tetszik Obi, de nagyon nem, csak sajna mikor áthúztam tollal akkor vettem észre, hogy hoppá...de azért beküldöm majd hátha...és ha lesz időm rajzolok egy jobbat.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 12.14 éve Persze ha visszakapom, úgy benne lennék. Ha elküldöd a rajzot és megírod hozzá, hogy szeretnéd visszakapni, akkor a 300 Ft-os utalvány mellett visszaküldik. Szerkesztve: 2011. Február 12.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Február 12.14 éve Ha elküldöd a rajzot és megírod hozzá, hogy szeretnéd visszakapni, akkor a 300 Ft-os utalvány mellett visszaküldik. Még alszom rá egyet. Nem fognak hülyének nézni a postán, amikor feladok egy A/2-es rajzlapot. Sky a fénykard színét mivel csináltad? Egy szimpla zöld ceruzával.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 3.14 éve Beküldtem a rajzom a Jedirend és az Order66 közös versenyére, így végre felkerült jó minőségben is a kép. (a galériában lehet szavazni is) Szerkesztve: 2011. Március 4.14 éve - Ody Mandrell Ne ajánljuk a kepfeltoltést, mert a legrosszabb host oldalak egyike.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 4.14 éve a galériában lehet szavazni is Jó sok kép van már fent, most néztem A tiéd és az én 3 képem
Hozzászólás ideje: 2011. Március 4.14 éve Szerző Oké hol lehet megnézni a feltöltött képeket? Csak mert rohadtul nem találom...
Hozzászólás ideje: 2011. Március 4.14 éve Szerző Köszi Sky. Most én is beküldtem végre. Rontom kicsit Phobos esélyeit. XD De még így is én állok rosszabbul.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 4.14 éve Most én is beküldtem végre. Furcsálltam is, hogy csak én vagyok fent. Úgy rémlett, hogy te is beküldted már
Hozzászólás ideje: 2011. Március 4.14 éve Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb?
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Sky nagyok az esélyeid, csak a tied van hagyományos kategóriában
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve kudar rajza is felkerült a digitálisba. 100%-os Saga uralom van még mindig Szerkesztve: 2011. Március 6.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb? Meg egy virtuális rajzpad is ajánlott. Nagyon sok tapasztalat kell,hogy egy ilyet meg tudj csinálni. Sima egérrel lehetetlen. Viszont,ha photoshoppal nem akarsz majd bajlódni akkor gimp+paint.net kombó kiváló.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb? Ecset
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.