Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Klassz lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Jó kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Nah, ez már nagyon kóser lett! Az arc is, a méretek is. Gratu! Indulj vele a rajzpályázaton, aztán majd versengünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Nagyon jó kép lett Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Jól fest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Jól fest nem, nem. Jól rajzol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Köszi mindenkinek. Volt benne munkám, ezért is sajnálom, hogy nem tudtam jobb minőségben feltenni, mert így nem az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Amúgy remélem Sky beküldöd a rajzod a versenyre! Ma én is nekiálltam egy kis rajznak, nem lesz nagy szám, szóval valszeg már holnapra kész lesz, de hát egy próbát megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szép lett Sky nagyon élethű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Lehet én is nevezek Nem mintha sok esélyem lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Amúgy remélem Sky beküldöd a rajzod a versenyre! Gondolkoztam rajta, de nincs szívem megválni tőle. Nem azért rajzoltam 3 napon keresztül, hogy "kidobjam". Persze ha visszakapom, úgy benne lennék. Szép lett Sky nagyon élethű Köszi! Nevezz Te is, szerintem egy próbát mindenképp megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Nah hát így hirtelen ennyit tudtam összehozni. Nekem nem tetszik Obi, de nagyon nem, csak sajna mikor áthúztam tollal akkor vettem észre, hogy hoppá...de azért beküldöm majd hátha...és ha lesz időm rajzolok egy jobbat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. (szerkesztve) Persze ha visszakapom, úgy benne lennék. Ha elküldöd a rajzot és megírod hozzá, hogy szeretnéd visszakapni, akkor a 300 Ft-os utalvány mellett visszaküldik. Szerkesztve: 2011. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Sky a fénykard színét mivel csináltad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Ha elküldöd a rajzot és megírod hozzá, hogy szeretnéd visszakapni, akkor a 300 Ft-os utalvány mellett visszaküldik. Még alszom rá egyet. Nem fognak hülyének nézni a postán, amikor feladok egy A/2-es rajzlapot. Sky a fénykard színét mivel csináltad? Egy szimpla zöld ceruzával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Basszus, de marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. (szerkesztve) Beküldtem a rajzom a Jedirend és az Order66 közös versenyére, így végre felkerült jó minőségben is a kép. (a galériában lehet szavazni is) Szerkesztve: 2011. Március 4. - Ody Mandrell Ne ajánljuk a kepfeltoltést, mert a legrosszabb host oldalak egyike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. a galériában lehet szavazni is Jó sok kép van már fent, most néztem A tiéd és az én 3 képem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Oké hol lehet megnézni a feltöltött képeket? Csak mert rohadtul nem találom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Itt meglesheted azt a rengeteg képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Köszi Sky. Most én is beküldtem végre. Rontom kicsit Phobos esélyeit. XD De még így is én állok rosszabbul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Most én is beküldtem végre. Furcsálltam is, hogy csak én vagyok fent. Úgy rémlett, hogy te is beküldted már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Photoshop. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Sky nagyok az esélyeid, csak a tied van hagyományos kategóriában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. (szerkesztve) kudar rajza is felkerült a digitálisba. 100%-os Saga uralom van még mindig Szerkesztve: 2011. Március 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb? Meg egy virtuális rajzpad is ajánlott. Nagyon sok tapasztalat kell,hogy egy ilyet meg tudj csinálni. Sima egérrel lehetetlen. Viszont,ha photoshoppal nem akarsz majd bajlódni akkor gimp+paint.net kombó kiváló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Tudtok olyan programot, amivel a bal képből olyat lehet készíteni, mint a jobb? Ecset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.