Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. A Lázadás játékmechanikája ezt a korszakot teszi a leginkább feldolgozhatóbbá. Nyilván jó volna egy olyan játék is ami felöleli mind 3 korszakot, de azt nem ezzel a mechanikával tudnám elképzelni. Mi azért elég jókat játszunk vele a lakótársaimmal. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy ha a Birodalommal egy kompetens játékos játszik, aki már tapasztaltabb a játékban, akkor a Lázadóknak esélye sincs nyerni, akármennyire is jó játékos aki a Lázadókkal van. Legalábbis mi ezt tapasztaltuk. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. Értem. Akkor már csak a baromi hosszú játékidő az akadály. Most néztem utána, és jól emlékeztem, sokan 4-8 órás játékidőt írnak. Ezek szerint, ha kettőnél többen játsszák, akkor növekszik gondolom a játékidő is. Lesz egy pár maratoni játék, amivel játszani fogok. Odalent 2. kiadása Homályrév Oroszlánfalka, Szunnyadó istenek, Dwellings of Eldervale. Hátha ezeknél megszokok a hosszabb játékidőt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Azt hiszem ez is érdekelni fog. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megjött A klónok háborúja 6 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Nagyon jól néz ki, jó hangulatú játék lehet. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Ahogy átnéztem a küldetéskártyákat, azok nagyon is visszaadják A klónok háborúja sorozat számtalan népszerű epizódját. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Hozzászólás ideje: 2022. November 16. A Dűne Impérium játékról van valami tapasztalat? Nagyon jókat hallottam róla. Pár hete voltam egy társasbemutatón is, ahol kirakták a Dűne Impériumot. Nagyon megtetszett, amit mondtak róla. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Ez is nagyon jól néz ki. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Hozzászólás ideje: 2022. November 25. (szerkesztve) Egy jó összeállítás a Homályrév Az oroszlánfalkáról. Ezt már beszereztem, mielőtt a Gémklub árat emelne. Már szemezek a nagydobozos Homályrévvel is. Szerkesztve: 2022. November 25. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 26. Hozzászólás ideje: 2022. November 26. 28 perccel korábban, Dzséjt írta: Anno a Skyrimmel játszottam egy pár órát, de nekem annyira nem tetszett. Nagyon nagy a szabadság, szinte bármit meg lehet tenni, de nekem pont ez rontotta az élvezeti értékét. Nincs egy szorosan követhető sztori, nincsenek igazán jól megírt karakterek, nagyon el lett tolva arra, hogy van egy Gyűrűk Ura szerű fantasy világ, ahol azt csinálsz, amit akarsz. Ha korábban még nem játszottál ilyennel, érdemes lehet kipróbálni. Igazság szerint ezért kérdeztem. Társasjátékot csinálnak belőle. Elsőre eléggé tetszetősnek tűnik, csak nem sokat tudtam a világról. Csupán hallottam arról, hogy van ilyen videojáték. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 27. Hozzászólás ideje: 2022. November 27. Megvolt az első Kingdomino parti. Tényleg nagyon egyszerű játék, de valahogy nagyon élveztem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 1. Hozzászólás ideje: 2022. December 1. A Lángművesekről https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-gemklub-langmuvesek-tarsasjatek-ajanlo/76374?fbclid=IwAR1cKGHSoMB9-v43MyTXjUXl-iLTBFvTN49oWw0tY7oLbXXMVlFKJaZ6aJE Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Első, tanulójátékra készen. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Az első két játék már meg is volt. Nem könnyű teljesíteni még padavan szinten sem. Második játszma is bebukva, bár itt már kis híján a vég kapujában voltunk. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Ez is nagyon jól néz ki. Fel is kerül az egyre terjedelmesebb kívánságlistámra. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Mi mostanában az egyszerűbb, szórakoztató játékokat kedveljük, amit sokan játszhatnak és általában igen viccesek. A legfrisebb felfedezésünk a Kulcskérdés nevű kitalálós játék. Mindenkinek van egy feladványa, amelyet adott 8 feladvány közül húzott, és véletlenszerűen kiosztott piktogramok segítségével kell rávezetnie a többieket, hogy melyik az övé a 8-ból. Aszerint van a pontozás, hogy hányan találják ki. Az a kínos, hogy legtöbbször nem olyan feladványt kapunk, mint amihez megfelelő piktogramjaink vannak, szóval gyakran kell kreatívnak lenni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. (szerkesztve) Én az utóbbi időben, a stratégiai, taktikai, illetve kalandjátékok felé mozdultam el, melyek erősen tematikusak. Mese, fantasy, kaland, felfedezés, állatos, civilizáció, vagy egyéb építkezős. Ezek vannak most kívánságlistán. Jelenleg. Néha napján módosítok rajta, lekerül, vagy felkerül rá játék. Így is elég sok. Szunnyadó istenek alap Szunnyadó istenek 1. kieg. Szunnyadó istenek 2. kieg. Dwellings of Eldervale magy. Homályrév A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Háború kártyajáték Dűne: Impérium alap Meeple Valley (Juharvölgy 2) Kutyapark 80 nap Summoner Wars Egy szép új királyság 7 csoda párbaj Agora kieg Arnak elveszett romjai Expedícióvezetők kieg Eldorádó legendája Hősök és átkok kieg Eldorádó legendája Veszély a láthatáron kieg Ködbe zárt Carcassonne Carcassonne Fogadók és katedrálisok kieg Carcassonne Kereskedők és építőmesterek kieg Carcassonne Hercegnő és a sárkány kieg Queendomino Harry Potter Roxforti csata Szerkesztve: 2022. December 30. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Ez a Lángművesek egyszerűen fantasztikus. Annyi agyalni valót ad és csodás a játék képe. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Ez nagyon jól néz ki. Imádom a reneszánsz Itáliát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hamarosan jön. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 6. Hozzászólás ideje: 2023. Április 6. Megjöttek az istenek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Bo Katan se úszta meg, hogy bekerüljön az Arnak elveszett romjaiba promo lapként. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Társasjáték formájában támadtak fel a régi kaland-játék-kockázat lapozgatós könyvek https://telex.hu/szorakozas/2023/04/15/tarsasjatek-formaban-tamadtak-fel-a-regi-kaland-jatek-kockazat-lapozgatos-konyvek Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 21. Hozzászólás ideje: 2023. Június 21. Nagyszerű érzés volt újra Oltréé-zni. A sárkányos történetet vittem végig. Minden sikerült. Pedig azt hittem, be fogom bukni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 8. Hozzászólás ideje: Március 8. https://www.starwars.com/news/star-wars-unlimited-card-game?cmp=smc|12839351148 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 25. Hozzászólás ideje: Április 25. Na, milyen társasjátékot jelentettek be? The Mandalorian Adventures. https://boardgamegeek.com/boardgame/420077/the-mandalorian-adventures/credits#boardgamemechanic Nem tudom, ki csap le rá, remélem megjelenik itthon. Mivel nincs Star Wars társasjáték külön topik, ide raktam. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 27. Hozzászólás ideje: Április 27. Kifejezetten jónak tűnik ez a játék. Kooperatív lesz. Egyedül is játszható. Sztori alapú. És egyfajta könyv lesz a játéktábla. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Nyár végén megjelenhet a The Mandalorian: Adventures játék angol kiadása. Magyar kiadásról még nincs hír. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.