MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Ez jókor jött Most kezdem felfogni, hogy már csak néhány nap 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megint megnéztem...ez valami elementárisan szenzációs darab. Még a film ismeretében is libabőr! https://www.youtube.com/watch?v=Q0CbN8sfihY 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Én megnézem néha-néha. Már csak a zenéje miatt. Meg a reakcióvideók viccesek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Főleg a zenéje és ahogy össze van vágva...zseniális! A legjobb újkori SW trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Főleg a zenéje és ahogy össze van vágva...zseniális! A legjobb újkori SW trailer. Nekem egyértelműen a VII-es a kedvencem azzal a zenével... libabőr: 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. 2 perccel korábban, Donát írta: Nekem egyértelműen a VII-es a kedvencem azzal a zenével... libabőr: Na igen. Ez a másik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Csak engemet varázsol el a HS trailerje? Ez számomra az etalon, nem körözi le semmi sem. (najó, az EpVII és az EpVIII trailerei kivétel nélkül. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. 13 perccel korábban, Donát írta: Nekem egyértelműen a VII-es a kedvencem azzal a zenével... libabőr: Nem rossz, de a topik témájához képest egy légysz*r (nem mellesleg már Rey a második mondatban kimondja, hogy ő egy senki). Ráadásul nagyon off topik a VIII-as trailer topikban egy VII-es előzetest betenni. Max. említsük meg, de képileg is betolni.... Látjuk mit indít el ugye? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 7. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megint megnéztem...ez valami elementárisan szenzációs darab. Még a film ismeretében is libabőr! https://www.youtube.com/watch?v=Q0CbN8sfihY No igen piszok mód össze van rakva. Na, és persze én leszek a negatív lovag aki nyugodt szívvel kijelenti,hogy a Trailer jobb mint maga a film tipikus esetét lehet látni Tudom jöhetnek a minuszok élek vele csak nyugodtan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 8. 2018. 12. 06. - 22:23, Ody Mandrell írta: Nem rossz, de a topik témájához képest egy légysz*r (nem mellesleg már Rey a második mondatban kimondja, hogy ő egy senki). Ráadásul nagyon off topik a VIII-as trailer topikban egy VII-es előzetest betenni. Max. említsük meg, de képileg is betolni.... Látjuk mit indít el ugye? Bocsi Donát, kicsit hevesen reagáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. 2018. 12. 08. - 14:58, Ody Mandrell írta: Bocsi Donát, kicsit hevesen reagáltam. OFF Semmi gond! Tényleg inkább a VII-esben van helye. De nem bírtam kihagyni, mert annyira imádom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2017. 10. 10. - 6:59, luke19 írta: Kegyetlen jól össze van rakva ez az előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=mbL7RrICUn4 Még mindig libabőr ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) 2019. 04. 28. - 11:42, Ody Mandrell írta: Még mindig libabőr ez a trailer. Annyira,hogy nekem jobban tetszik mint a film. De tényleg piszok mód össze van vágva volt egy időszak kb 2 hónap mikor csak ezt hallgattam pazar munka. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Igen, van benne valami ludbőröztető energia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Egy magyar srác csinálta, szerintem marha hangulatos. Főleg annak, aki látta a Lighthouse előzeteseket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Rian Jonhson gratulált az előzeteshez, amit a magyar srác összerakott. Tetszett neki. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.