csoli1138 Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 (edited ) Ne tessék megijedni, de nyár végefelé valószínüleg elkezdenek csepegni infók, esetleges leírások a következő előzetesből. A magam részéről nagyon várom, mert ha tartják a színvonalat, hasonló katarzisra számítok, mint korábban a TFA második előzetesénél, Chewie és Han belépőjénél. Ti mennyire várjátok? Mit vártok tőle? Edited October 10, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? libabőrt, könnyeket, org...orgonahangokat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 22, 2017 Author Share Posted July 22, 2017 Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? Nem tudom, én magam nevében nagyon sokat várok! Gondolj bele, ha úgy érne véget, hogy Luke kardot aktívál, vagy épp összeakasztja azt egy pirossal.. Huh. Full libabőr lenne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 libabőrt, könnyeket, org...orgonahangokat. Orgonahangokat!!! Jaja!! Interstellar trailer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited ) Én is valami libabőrös dologra számítok. Azt se bánnám ha az egész olyan lenne. Edited July 23, 2017 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Nem akarok beleszólni, de nem lenne érdemesebb a promóciós videókat mind egy helyen tartani? A TFA-nél és a RO-nál is ugyan voltak külön topic-ok, de a végefelé ez már senkit sem érdekelt, hanem ömlesztettünk mindent egy topicba (főleg amikor jöttek naponta a spotok, és a japán meg kínai, meg a fene tudja milyen előzetesek). Eleve témáját tekintve nem nagyon üt el egymástól egy előzetes egy másiktól Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 De akkor is két különálló előzetesről beszélünk ami különböző gondolatokat szül. Szerintem jó így. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 A RO-hoz tavaly augusztus 12-n jött ki az első trailer, majd16-án a nemzetközi trailer. A TFA-hoz csak október 20-án, de ott két teaser meg egy 45mp-s TV spoti s volt előtte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Rian Johnson az alábbit tweetelte az előző héten: More stuff is coming, that's the nature of the beast. But I fully endorse avoiding everything you can from now till December! Mark Hamill pedig visszaválaszolt rá I fully endorse this @rianjohnson endorsement: AVOID EVERYTHING YOU CAN FROM NOW TILL DECEMBER!!!!! #WordsOfWisdom #WellWorthWaitingForVIII Mark H Remélem egy trailerrel is megajándékoznak a napokban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Hát én azért reménykedek egy új trailerben (még júliusban rebesgettek egy másfél perceset, az szerintem tökéletes lenne), de sajna én is érzem, hogy októbernél előbb nem fogunk kapni semmit. De reménykedni mindig lehet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 (edited ) Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Nem fogok mérges lenni, ha szeptember 1-jén jön a trailer. Az már a naptár szerint ősz. Ezt a kerüljük a trailereket is dolgot viszont nem tudom, hogyan képzelik. Manapság már elég nehéz kikerülni valamit, amikor a cikkek alatt automatikusan induló videók vannak, a moziban is adják őket... Vágják meg úgy a trailert, hogy ne lőjenek le poénokat, talán, esetleg az egyszerűbb. Meg interjúkba ne mondják el a film fordulatait. Edited August 15, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 ne lőjenek le poénokat, talán, esetleg az egyszerűbb. Meg interjúkba ne mondják el a film fordulatait. Szerintem egyiktől se kell félni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Ez hivatalosan is biztos? Csak mert az RO-hoz pont holnap lesz egy éve, hogy kijött. Az Ep7-hez csak október közepén, de ott volt több teaser is előtte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Hát még bármi lehet a hónap második felében. Ha lesz akkor lesz, és mindenki boldog, ha meg nem, akkor meg várunk októberig. Az sincs már olyan messze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Ez hivatalosan is biztos? Csak mert az RO-hoz pont holnap lesz egy éve, hogy kijött. Az Ep7-hez csak október közepén, de ott volt több teaser is előtte. A TFA-ból indultam ki de nem leszek megsértődve ha előbb jön. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 (edited ) Szerintem meg simán lehet trailer még augusztusban. Eddig 100%-ig egyezik a RO-val a menetrend: április: teaser 1 július: behind the scenes A RO-nak pedig augusztusban volt a 2. teasere, és ősszel trailere, és eddig semmi nem utalt arra, hogy nagyban el akarnának térni a menetrendtől Edited August 15, 2017 by Yoda József Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 (edited ) Mondjuk ha a TFA első teaser előzetesét nem nézzük - mert azt, ha jól tudom csak azért adták ki, hogy mutassanak azért valamit - akkor ugyanott vagyunk. Áprilisban jött a normális teaser - mint a 8 esetén - majd júliusban a BTS videó. És ezek után mindenki azt hitte, hogy az augusztusi Disney Expo -ra jönni fog valami, de egy egyszerű plakáton kívül nem volt semmi, és lám, mikor jött ki újabb anyag?: októberben. A RO -nál ugye megvolt ugyancsak az áprilisi illetve a júliusi anyag, viszont valamilyen oknál fogva augusztusban jött egy előzetes - ami természetesen nem baj, mert azért az első teaser nem annyira győzött meg, a BTS videó már egy kicsit jobban, az 1 évvel ezelőtti viszont határozottan. Edited August 15, 2017 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Akárhogy nézzük, eddig mindkét filmnél két teaser volt, egy trailer, és egy BTS Ebben bízom, hogy ezúttal is így lesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 OFF: A RO -nál nem 2 trailer volt? Mert ha jól tudom, akkor az augusztusi már trailer volt. OFF vége Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 OFF: A RO -nál nem 2 trailer volt? Mert ha jól tudom, akkor az augusztusi már trailer volt. OFF vége Hm, most hogy mondod, de, az is trailer volt. Az zavart meg, hogy annak volt egy második trailere is októberben Akkor helyesbítek: eddig mindkét filmhez 4 mozgóképes anyagot kaptunk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Hm, most hogy mondod, de, az is trailer volt. Az zavart meg, hogy annak volt egy második trailere is októberben Akkor helyesbítek: eddig mindkét filmhez 4 mozgóképes anyagot kaptunk Miért, a TV spotok nem mozogtak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Értsd jól Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenci Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 (edited ) Most komolyan: nem tudja valaki pontosan, hogy mikor várható már egy tisztességes trailer a filmhez? Az első kis teaser jó volt, de nagyon kevés.... most már nagyon jöhetne valami ütősebb. Három hónap múlva FILM! Edited September 9, 2017 by Lenci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Az EpVII -nél is ez volt a menetrend. Április: teaser, július: BTS videó, október: trailer. Nagyon úgy néz ki, hogy mostmár nem fogunk kapni egy 2. teaser előzetest, rögtön egy végső előzetessel fognak nyitni, majd utána jönni fog 1-2 nemzetközi, illetve tv-spotok stb. Mondjuk az utóbbi időben felgyorsultak az infó-mennyiségek az új film körül, így én is elkezdtem várni a filmet, de ha az előzetes októberben lesz, így be kell érni mással. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Most komolyan: nem tudja valaki pontosan, hogy mikor várható már egy tisztességes trailer a filmhez? Az első kis teaser jó volt, de nagyon kevés.... most már nagyon jöhetne valami ütősebb. Három hónap múlva FILM! De tudjuk, csak nem mondjuk meg. Milyen egy bárgyú kérdés ez... Majd lesz egyszer. Szerinted ha tervben lenne a közeljövőben akkor nem ezzel lenne tele a net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Bakker azért jól megváratnak. És már "annyi az idő", hogy el tudom képzelni, hogy már csak egy előzetes lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Most az utóbbi pár napban nem éreztem annyira nagy hype -ot a film körül, szerintem most van a vihar előtti csönd, és majd októberben megajándékoztatnak egy előzetessel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Nem tudom, én magam nevében nagyon sokat várok! Gondolj bele, ha úgy érne véget, hogy Luke kardot aktívál, vagy épp összeakasztja azt egy pirossal.. Huh. Full libabőr lenne! Én is pontosan ebben reménykedem. Luke aktiválja a kardját. Tökéletes lenne. Még a Han Solo féle "we are home" szöveget is ütné. De én egyébként Snoke vezérről is szívesen látnék már egy képet. A lego figura (pont ma láttam közelről) alapján nagyon más mint amilyennek elképzeltem. Szóval ő róla is jó lenne már valami új. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by luke19,
A trailer
Recommended by Ody Mandrell
0 reactions
Go to this post