Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Aham. Szóval akkor ez már nem EU mi? Dehogy nem, mit gondolsz, miért csak második példának hoztam? A fő kizáró tényező az első példa (a harmadik meg a legkevésbé bizonyítható, mert csak az én elméletem). De mivel itt sokaknak a TCW és Lucas minden szava egyenértékű a filmekkel, gondoltam nem árt minden szinten kizárni a felesleges találgatások elkerülése végett. Mindig így csinálom, ne most köss bele :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Dehogy nem, mit gondolsz, miért csak második példának hoztam? A fő kizáró tényező az első példa (a harmadik meg a legkevésbé bizonyítható, mert csak az én elméletem). De mivel itt sokaknak a TCW és Lucas minden szava egyenértékű a filmekkel, gondoltam nem árt minden szinten kizárni a felesleges találgatások elkerülése végett. Mindig így csinálom, ne most köss bele :DLucas az alkotója ennek az egésznek, így én neki hiszek. Persze neked lehetnek saját elképzeléseid, és valahol mindenki úgy nézi ahogy akarja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Kivételesen Lucas és az én elképzeléseim egyeznek a TCW-vel kapcsolatban is: Grievous nem volt Erőérzékeny Én csak azt nem szeretem, amikor Lucas papa a saját filmjeit akarja felülbírálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Kivételesen Lucas és az én elképzeléseim egyeznek a TCW-vel kapcsolatban is: Grievous nem volt Erőérzékeny Én csak azt nem szeretem, amikor Lucas papa a saját filmjeit akarja felülbírálni. Pedig amíg él, addig alakítgatni fogja az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Pedig amíg él, addig alakítgatni fogja az egészet. Ha a filmeket hozzáalakítja a TCW-höz, akkor oké, akkor el lesz fogadva a TCW felülíró pontjai is. Szóval ha Ahsoka egyszer átbiceg a háttérben az ep3-ban (csak ennyi, sétáljon el, azért erőszakot ne vegyenek a filmeken), akkor Ahsoka a filmek szempontjából is számítani fog már nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Ha a komlinkekben, távcsövekben, tenyérnyi holoprojektorokban elfér, a fénykardban miért ne? Ha jól emlékszem, az EP1-es enciklopédia tartalmazza a fénykard keresztmetszeti vázlatrajzát... erre alapozva gondoltam, hogy az ott látott elemeken kívül mást már nemigen tartalmaz, hacsak nem valami spéci fajtáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Ha jól emlékszem, az EP1-es enciklopédia tartalmazza a fénykard keresztmetszeti vázlatrajzát... erre alapozva gondoltam, hogy az ott látott elemeken kívül mást már nemigen tartalmaz, hacsak nem valami spéci fajtáról van szó. A Trilógia enciklopédia tartalmazza, de sajna az nem túl hiteles, vagyis inkább elavult. Mióta az az enciklopédia elkészült, változott egy s más a fénykardoknál is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Sziasztok! Nem tudtam hova is írjam... Szóval egy kérdés; Mi a különbség védőpajzs és védőpajzs között? Most nézem újra megint a 8 filmet...A baljós árnyakban a droidok simán átsétálnak a védőpajzson ,míg a Zsivány Egyesben még a cirkáló is darabokra törik mikor nekivezetik. Gondolom,hogy erősebb stb. csak érdekes.És most ez jutott eszembe,hogy a Rogue One-nál tartok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Sok különbség van pajzs és pajzs között, amiknek általában az összefoglaló neve az elhárítópajzs (deflector shield). Jelenleg három nagy csoportot különböztethetünk meg: a sugárpajzs (ray shield), a részecskepajzs (particle shield), és a vibrációs pajzs (concussion shield). A sugárpajzs véd meg az energiasugaraktól, mint a lézer vagy más, plazma alapú lövedékek (plusz elég károsak a biológiai szervezetekre, mert megsüti a sejteket). A részecskepajzsok védenek a nagy sebességű lövedékek, mint a rakéták és torpedók. A vibrációs pajzs meg a törmelékektől, meteoroktól, hasonlóktól véd. A legtöbb hadihajón mindegyik pajzs megtalálható, a kisebbeken pedig általában csak egy vagy kettő. Minél nagyobb generátor van, annál erősebb pajzsokat lehet létrehozni, illetve annál nagyobb területeket fedhet le. Vannak pajzsok, amik az egyik irányba átengedik a lassabb tárgyakat, olyan is, ami mindkét irányba lehetővé teszi a mozgást (ilyenek jellemzően a levegőt őrző erőterek a hangárakban). A planetáris pajzsok értelemszerűen a legerősebb pajzsok, azok egész bolygókat tudnak védeni és megakadályozzák a ki-be mozgást a bolygón. Ilyen védte Scarifot és a Halálcsillag II-t. A pajzsokat a különféle projektorok vetítik ki, ezek energiaszintjét növelve lehet erősíteni a pajzsot a hajó egy adott pontján. Általában ezt más, a csatában felesleges rendszerekből átirányított energiával oldják meg, de lehetséges az is, hogy a pajzs többi oldaláról vonják el az energiát, meggyengítve ott a védelmet. A projektorok tönkre is mehetnek a terhelés alatt, ilyenkor azon az oldalon megszűnik a pajzs, ekkor szokták mondani, hogy "levált a pajzs" az adott területen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Huh.Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 15. Tudom, hogy nem pont ide illik, de nem találtam jobb helyet neki. Ha van jobb topik jelölt, nyugodtan mozgassátok. Ugye a Mandoban megtapasztalhattuk a Fejvadász Céh működését. A kérdésem a következő: a csempészeknek, árumozgatóknak van hasonló céhe? Kimondottan a birodalom utáni időszak érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 15. A legendákban volt a PT idején egy kérészéletű csempész céh, de a kánonban ilyen eddig egyáltalán nincsen, semelyik érában sem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.