Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:254 napja Az új Pókember előzetese lett minden idők legtöbbet megtekintett előzetese a maga 718 millió megtekintésével. Az eddigi csúcstartó a Deadpool 3 volt 365 millióval.Továbbá a nagyon várt GTA 6-ot is átlépte, azt 475 millió videómegtekintés érte a platformokat együttvéve.Minden platformra feltöltött videót összegeztek, Instán például több, a filmben szereplő színész is közzétette, így jött ki ez a szám. Szerkesztve: Csütörtök 18:294 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 09:513 napja 2026. 03. 18. - 12:44, Ody Mandrell írta:A Punisher is benne lesz? Vagy rosszul látom?Ez engem is meglepett. Ezek szerint az MCU részévé teszik a Netflix-es Marvelt. Elvileg az utóbbi különálló. Amúgy örülök hogy pont Frank Castle lesz benne, mert ő volt a kedvenc a Netflix-es karakterek közül. Ráadásul Jon Bernthal fantasztikusan alakítja. Hova jutott Shane a Walking Dead-ból?Viszont ha behozták Frank-et akkor várható a többi is. Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage stb..Ami viszont szenzációs lenne ha Wilson Fisk-et behoznák. Ő a Daredevil főgonosza és egy igaz vadállat. Szerkesztve: Péntek 09:563 napja - Frenkie
Hozzászólás ideje: Péntek 10:363 napja Az MCU-ba tartoznak a Netflixes sorozatok. A mostani Daredevil Born Again 2. évadában Jessica is felfog tűnni.Azonban Fisk feltűnése a Póki filmben elvileg jogi okok miatt nem lehetséges.
Hozzászólás ideje: Péntek 10:593 napja 1 órával korábban, Frenkie írta:Ez engem is meglepett. Ezek szerint az MCU részévé teszik a Netflix-es Marvelt. Elvileg az utóbbi különálló. Amúgy örülök hogy pont Frank Castle lesz benne, mert ő volt a kedvenc a Netflix-es karakterek közül. Ráadásul Jon Bernthal fantasztikusan alakítja. Hova jutott Shane a Walking Dead-ból?Viszont ha behozták Frank-et akkor várható a többi is. Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage stb..Ami viszont szenzációs lenne ha Wilson Fisk-et behoznák. Ő a Daredevil főgonosza és egy igaz vadállat.A punishert láttam, ezért tűnt fel. Igazából a többi nem érdekel, mint ahogy a Marvel se. Két kezemen megtudná, számolni hány filmet láttam. A pókember még ezek között is borzasztóan hidegen hagy. Szerkesztve: Péntek 11:003 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Péntek 13:553 napja 3 órával ezelőtt, Frenkie írta:Ez engem is meglepett. Ezek szerint az MCU részévé teszik a Netflix-es Marvelt.Mindig is az volt, csak anno a Disney+ híján, meg a sok jogi cucc miatt nehezebb volt összehozni a többi karakterrel (ennek ellenére a Netflixes sorozatokban nem csak a filmekre, de még az Agents of S.H.I.E.L.D. eseményeire is voltak konkrét utalások - az egyik korai Daredvil epizódban egy tévében Coulsonék ténykedését mutatták ). Amióta viszont lejártak a Netflix-jogok, és az egész cucc átkerült a Disney+-ra, ez nem probléma. Daredevil bele is került már az előző Spider-Man filmbe (Matt volt Peter ügyvédje), ahogy szerepelt a She-Hulkban, és ott ráadásul már az új Daredevil jelmezt viselte. A Daredevil: Born Again meg technikailag a sorozat negyedik évada. Fisk is feltűnt már a Daredevilen kiívül máshol is. Most meg érkezik Jessica Jones és Frank Castle.3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Azonban Fisk feltűnése a Póki filmben elvileg jogi okok miatt nem lehetséges.Erre mondjuk kíváncsi vagyok, hogyan és miként, mert semmi akadálya sem volt annak, hogy feltűnjön a Hawkeye-ben, az Echóban és a Born Againben. Ráadásul kinél van az IP, ha nem a Marvelnél? Még az sem lehetséges, hogy a Daredevil mozifilm tulajdonosa kavar be, mivel a gyártó a Marvel Enterprises volt, a forgalmazó pedig a 20th Century Fox, és hát azóta mindkettő a Disney-é. Az előbbi ma Marvel Entertainment néven gyártja a filmeket és sorozatokat.
Hozzászólás ideje: Péntek 19:492 napja 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Daredevil bele is került már az előző Spider-Man filmbe (Matt volt Peter ügyvédje), ahogy szerepelt a She-Hulkban, és ott ráadásul már az új Daredevil jelmezt viselte. A Daredevil: Born Again meg technikailag a sorozat negyedik évada. Fisk is feltűnt már a Daredevilen kiívül máshol is. Most meg érkezik Jessica Jones és Frank Castle.Ezekre nem is emékeztem, pedig láttam mind a filmet mind a sorozatot. De így hogy írod rémlik már a kép is hogy tényleg bennük volt Matt. A Born Again-t még nem láttam, várom hogy a második évad is lemenjen és tudjam darálni. Hacsak nem lesz 3. évad mert akkor azt is megvárom.A Daredevil első három évadát meg annyira rég láttam hogy abszólut(még kép sincs a fejemben róla) nem rémlik egy tv-adás melyben Coulson-ék-ról van szó. Évekkel később nálam csak főesemények maradnak meg, ha egíáltalán azok is. A többi teljesen kiesik.
Hozzászólás ideje: Péntek 20:142 napja 25 perccel korábban, Frenkie írta:Ezekre nem is emékeztem, pedig láttam mind a filmet mind a sorozatot. De így hogy írod rémlik már a kép is hogy tényleg bennük volt Matt. A Born Again-t még nem láttam, várom hogy a második évad is lemenjen és tudjam darálni. Hacsak nem lesz 3. évad mert akkor azt is megvárom.A 3. évadot pont a héten kezdték el forgatni.
Hozzászólás ideje: Péntek 23:052 napja 3 órával ezelőtt, Frenkie írta:A Born Again-t még nem láttam, várom hogy a második évad is lemenjen és tudjam darálni. Hacsak nem lesz 3. évad mert akkor azt is megvárom.Azt még én sem, sőt ezen a fronton igen nagy lemaradásban vagyok, mert a mai napig nem láttam a Daredevil 3. évadát és a Jessica Jones 2. évadát sem, sőt a The Punishert sem. De a Star Wars nagymaraton után tervezek egy hasonló MCU nagymaratont.3 órával ezelőtt, Frenkie írta:A Daredevil első három évadát meg annyira rég láttam hogy abszólut(még kép sincs a fejemben róla) nem rémlik egy tv-adás melyben Coulson-ék-ról van szó.Konkrétan már én sem emlékszem arra, pontosan mi volt a hírműsorban, csak atta, hogy egy Agents of S.H.I.E.L.D.-ben látott eseményekről szólt. Bennem is csak azért maratt meg ennyi, mert nagyon meglepett, hogy egy netflixes sorozatban egy ABC-n vetített sorozatra utalnak ennyire konkrétan. Akkoriban az ilyesmi még szokatlan volt, pláne két egymással konkurenciában álló csatornától. Amúgy túl sokra már én sem emlékszem se a Daredevil első két évadából, se a S.H.I.E.L.D.-ből. Még a Daredevil 1. évada van meg nagyjából egészben, mert azt többször is láttam, de én is csak a fősodorra emlékszem.
Hozzászólás ideje: Szombat 08:512 napja 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta:A 3. évadot pont a héten kezdték el forgatni.Akkor gondolom ezt majd jövő év tavaszán mutatják be. Akkor még egy év várakozás.9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Azt még én sem, sőt ezen a fronton igen nagy lemaradásban vagyok, mert a mai napig nem láttam a Daredevil 3. évadát és a Jessica Jones 2. évadát sem, sőt a The Punishert sem. De a Star Wars nagymaraton után tervezek egy hasonló MCU nagymaratont.A Punisher meglepett hisz pont veled beszéltem személyesen arról milyen jól alakitja Jon Bernthal Frank Castle-t. Akkor ezek szerint a Daredevil második évadában láttad Frank-et, merthogy ott debütált. Persze ha erre is jól emlékszem. De a többi is jó amit nem láttál. Én anno ledaráltam az összes Netflix-es Marvel sorozatot beleértve a Luke Cage--t, az Iron Fist-et, illetve a crossover The Defenders-t is. A Luke Cage szerintem elég jó. Az Iron Fist felejthető. Annyira hogy csak arra emlékszem belőle hogy egy gazdag szőke fiatalember van benne.Ami még ezekhez kapcsolódik és nagyon ajánlom neked az az Echo. Wilson Fisk-kel kapcsolatban érdemes megnézni.
Hozzászólás ideje: Szombat 13:312 napja @Frenkie Igen, jól emlékszel, Frank a Daredevil második évadában jelent meg, és az alapján nyilatkozok általában a karakterről. Már ott is marha jól játszotta Franket.A Luke Cage és az Iron Fist nekem is megvoltak, és kábé ugyanez a véleményem. Én még emlékszem egy kínai csajra, meg valami havasi hegyre, és kábé ennyi. Meg nem tudnám mondani, miről szólt. Mondjuk a Luke Cage esetében sem esküdnék meg arra, hogy amire emlékszem, az nem-e a Jessica Jonesban volt, mert a karakter ott debütált és elég sokat szerepelt.A maradék nem is emlékszem már, miért maradt ki. A Defenders-t még láttam, aztán ott valamiért megszakadt a vonal. Az megvan, hogy akkoriban még letöltögetni kellett a sorozatokat, és ezek a netflixes cuccok elég nagy helyet zabáltak fel. És azt hiszem, ez lehetett az oka. Amikor jött a Daredevil harmadik évada és a Punisher, épp helyhiánnyal küszködtem. Mondjuk ezzel manapság már nem lesz gond, ha tényleg belevágok az MCU megamaratonba, legfeljebb azzal, hogy néhány MCU-filmet épp melyik streamingen találok meg (most azt hiszem, a Spider-man: No Way Home kivételével épp mind fent van a Disney+-on, az meg elérhető a Netflixen - de, hogy ez lesz-e akkor is, amikor nekiállok megnézni mindet, az jó kérdés). Szerkesztve: Szombat 13:312 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Szombat 18:282 napja Én a Luke Cage sorozatot nem láttam, a Jessica Jones sorozatból 2 évadot láttam, az első tetszett, a második már kevésbé, a 3. évadot már nem láttam.Iron Fist: megvolt, nem volt nagy eresztés, bár nem mondanám annyira rossznak.Daredevil: tavaly sikerült újranéznem mindhárom évadot még a Born Again előtt. Szerintem a Marvel legjobb sorozata (az MCU-s sorozatok közül szerintem a Loki az, amely felér hozzá), régebben a 2. évad kevésbé tetszett, de így újranézve az is helyreállt. Viszont a 3. évad az valami kiba*ottúl jó lett, az első két-három epizód építkezik, de utána olyannyira elszabadul a pokol, hogy csak lestem, még az államat is keresni kellett. A Born Again nagyon fura volt, köszönhetően annak, hogy ez eredetileg semmilyen módon nem kapcsolódott volna a Netflixes sorozathoz. A sorozat nagy részét leforgatták, amikor a Marvel kidobta a készítőket és másokat tettek a helyükre, akik megpróbálták a maradék idejükben helyretenni azt a katyvaszt, amit kreáltak elődeik. A végeredmény látszik is. Vannak persze jó részek, de ami igazán fontos epizód az az első és az utolsó két epizód (ezeken dolgoztak az új showrunnerek).
Hozzászólás ideje: Szombat 20:551 napja 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:a 3. évadot már nem láttamA Jessica Jones-nak van harmadik évada? 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:A Born Again nagyon fura volt, köszönhetően annak, hogy ez eredetileg semmilyen módon nem kapcsolódott volna a Netflixes sorozathoz. A sorozat nagy részét leforgatták, amikor a Marvel kidobta a készítőket és másokat tettek a helyükre, akik megpróbálták a maradék idejükben helyretenni azt a katyvaszt, amit kreáltak elődeik. A végeredmény látszik is. Vannak persze jó részek, de ami igazán fontos epizód az az első és az utolsó két epizód (ezeken dolgoztak az új showrunnerek).Ez is új infó. Jó tudni, akkor ilyen szemmel fogom majd nézni.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:071 napja 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta:A Jessica Jones-nak van harmadik évada? Nincs.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.