Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Természetesen a negyedik évados szavazás se maradhat ki. Figyeljétek a topikot a részletekért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Lassan időszerű lesz a szavazás, mert addig kellene lezavarni amíg nem kezdődik el a Resistance. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 11. Szerintem érdemes lenne a jelöltek listáját összeállítani. Először is milyen kategóriák legyenek? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 11. (szerkesztve) Szerintem copyzzuk le a tavalyit. (csak a párbaj a necces, mert fénykardpárbaj 1 volt csak ha jól emlékszem, ha meg csak kéztusáról van szó, abból se tudnék most összehozni 5-öt, de lehet valamelyiket kihagytam ) Sőt, még az állatok is kérdéses, mert ha jól emlékszek, a Lothalon láttunk 3 fajtát (loth denevér, loth macska, loth farkas) és ennyi. Szerkesztve: 2018. Augusztus 11. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Igen, főleg azért kellene agyalni rajta, hogy mit érdemes indítani. Ahol nem jön össze hat jelölt azt kár. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. (szerkesztve) Értem. Viszont ránéztem a korábbi szavazásokra, és azt vettem észre, hogy a Rebels 1. évados szavazásánál a szörnyek kategóriájában 4 induló indult csak. Na de gyorsan csináltam egy listát. A wookie a segítségemre volt sokszor. - Legjobb főszereplő (pipa, kijön a 6 jelölt, bár tavaly nem volt ilyen) - Legjobb mellékszereplő (pipa) - Legjobb idegen karakter (pipa) - Legjobb negatív karakter (szintén pipa) - Legjobb droid (megvan a 6 jelölt) - Legjobb űrjármű (a 6 megvan, nagyon izgalmas lehet ez) - Legjobb felszíni jármű (megvan, ez is izgalmas lehet) - Legjobb párbaj (itt én 4 -et találtam, ahol vagy fénykardpárbaj volt, vagy kézitusának nevezhető harc. ) - Legjobb űrcsata (1 találatom volt, szóval szerintem most ezt kivehetjük) - Legjobb bolygó (5 találat) - Legjobb zene (pipa) - Legjobb angol hang (szintúgy pipa) - Legjobb epizód (egyértelmű: pipa) szerk.: Hát a szörnyeket nem kihagytam? - Legjobb szörny/teremtmény (5 állatot találtam össz-vissz, szóval ez is indítható. ) Szóval jól látható, hogy az űrcsata az egyedüli, amit nem kéne indítani. A párbaj-bolygó kettős szerintem belefér, ha már az első évadnál volt egy 4 fős indulónk is. Szerkesztve: 2018. Augusztus 12. - Bence1997 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Köszi az utánajárást. Valóban nem muszáj hatnak lennie, ha pl. csak négy van az is jó. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Bence! Van ahol hat jelöltnél több van? Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. A főszereplők kivételével ahol a 6 jelölt megvan, ott több is előfordulhat. Csak gondoljunk a legjobb angol hangra. Hát micsoda felvonulás volt ebbe az évadban Thrawn -ostúl, Sidious -ostúl, Ahsokától kezdve, Chopperen át ( ) egészen Hondoig és Vizagoig? A határ a csillagos ég. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Akkor először szerintem azokat a kategóriákat kellene kiválogatni amikben csak hat vagy kevesebb jelölt van. A többi kiválasztását pedig a tagságra bízzuk. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Okés. Rögtön megnézem. Ami fix: - Legjobb főszereplő (6 jelölt) - Legjobb párbaj (össz-vissz 4 darab van, bár ha az Ezra-trandoshani kis játszadozást is odavesszük, akkor 5 darab, de ennél több tényleg nincsen) Az összes többinél 6+ jelöltet lehet összeszedni. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Javítás: A főszereplő és párbaj mellett a legjobb bolygó és a szörny kategória is fix. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Akkor szerintem a többiből írjuk kategóriánkét a jelölteket és válasszunk ki minndegyikből hatot. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Itt is lennének azok, amikre lehet 6 jelöltet választani. - Legjobb mellékszereplő - Legjobb idegen karakter - Legjobb negatív karakter - Legjobb droid - Legjobb űrjármű - Legjobb felszíni jármű - Legjobb zene - Legjobb angol hang - Legjobb epizód Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Akkor a feladat adott! Mindenki írjon hat jelöltet, a végén összesítjük. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Ami fix, azok a következők: Legjobb főszereplő - Ezra Bridger - Kanan Jarrus - Hera Syndulla - Sabine Wren - Garazeb Orellios - C1-10P (Chopper) Legjobb párbaj/kézitusa - Zeb vs. Proach (4×08: Crawler Commanders) - Ezra vs. Seevos (4×08: Crawler Commanders) (ebben nem vagyok biztos annyira) - Sabine & Zeb vs. Rukh (4×11: DUME) - Ahsoka Tano vs. Darth Vader (4×13: World between Worlds) - Zeb vs. Rukh (4×16: Family Reunion & a Farewell) (ez is mehet ide?) Legjobb bolygó - Mandalore - Yavin 4 - Lothal - Jalindi - Seelos Legjobb szörny - Convor - Loth-farkas - Loth-macska - Loth-denevér - Puffer malac Lassan jövök egy listával. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. (szerkesztve) Na itt vannak a jelöltjeim: Legjobb mellékszereplő: - Kallus - Cikatro Vizago - Hondo Ohnaka - Captain Rex - Ryder Azadi - Mart Mattin Legjobb idegen karakter: - Thrawn - Zeb - Rukh - Hera - Vizago - Hondo Legjobb negatív karakter: - Thrawn - Rukh - Arinda Pryce kormányzó - Tiber Saxon - Proach - Darth Sidious/Palpatine/Emperor Legjobb droid: - Chopper - AP-5 - Kutaszdroid - IG-RM testőrdroid - IT-O vallató droid - R3 -as egység Legjobb űrjármű: - Ghost - Star Destroyer (Chimaera) - TIE-Defender - U-wing - X-szárnyú - Y-szárnyú Legjobb felszíni jármű: - AT-DP Arc Cannon prototípus - TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank - Imperial Troop Transport - Crawler 413-24 - Joben T-85 speedster bike - AT-AT Legjobb zene: - Kanan’s End Credit - Nobody More Than Kanan - Kanan and the Fire - Descent On the Lothal - Passing the Sword - Epilogue Legjobb angol hang: - Freddie Prinze Jr. - David Oyelowo - Warwick Davis - Ian McDiarmid - Lars Mikkelsen - Dave Filoni (miért ne? ) Legjobb epizód: - Family Reunion & a Farewell - World between Worlds - Jedi Night - DUME - In the Name of Rebellion - The Occupation Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Bence1997 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Már csak a választékot kellene ismerni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Bence! Be tudod írni ide a választékot is? Persze ha nem nagy meló. Hátha akkor többen jelölnek. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. (szerkesztve) Parancsolj. Legjobb mellékszereplő: Kallus Cikatro Vizago Hondo Ohnaka Captain Rex Gregor Wolffe Ryder Azadi Mart Mattin Mon Mothma Bail Organa Bo-Katan Kryze Fenn Rau Alrich Wren Tristan Wren Ursa Wren Saw Gerrera Jai Kell Legjobb idegen karakter: Thrawn Garazeb Orellios Rukh Hera Syndulla Cikatro Vizago Hondo Ohnaka Prouch Seevor Legjobb negatív karakter: Thrawn Rukh Arinda Pryce kormányzó Tiber Saxon Darth Sidious/Palpatine/Emperor Brom Titus Azonosítatlan női halálosztagos Valen Rudor Vult Skerris Prouch Seevor Legjobb droid: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid R3 -as egység R4 -es egység R5 -ös egység RA-7 protokoll droid Legjobb űrjármű: Ghost Star Destroyer (Chiemera) TIE-Defender U-wing X-szárnyú Y-szárnyú Sentinel osztályú sikló TIE vadász TIE bombázó C-ROC Gozanti cirkáló (Broken Horn) Patrol transport Legjobb felszíni jármű: 614-Ava speed bike AT-DP Arc Cannon prototípus RGC-18 felszíni sikló TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank Imperial Troop Transport - ITT Crawler 413-24 Joben T-85 speedster bike AT-AT Ore Crawler (Crawler 413-24) Bányászati Céh ásatási fúrógép Legjobb zene: Passing the Sword (Heroes of Mandalore) Saw’s Friend Arrive (In the Name of Rebellion) Descent On the Lothal (The Occupation) The White Loth Wolf (Flight of the Defender) Kanan’s Past (Kindred) Brawling the Bruiser (Crawler Commanders) Kanan Revisited by the Wolfes (Rebel Assault) Kanan and the Fire (Jedi Night) Nobody More Than Kanan (DUME) Sabine Arrested (Wolves and a Door) Kanan’s End Credit (World between Worlds) Hera’s Arrive (A Fool's Hope) Epilogue (Family Reunion and Farewell) Legjobb angol hang: Freddie Prinze Jr. Taylor Gray Vanessa Marshall Tiya Sircar Steve Blum Dee Bradley Baker David Oyelowo Warwick Davis Ian McDiarmid Lars Mikkelsen Ashley Eckstein Clancy Brown Genevieve O’Reilly Zachary Gordon (Mart Mattin) Mario Vernazza (Vult Skerris) Mary Elizabeth McGlynn (Arihnda Pryce) Phil LaMarr (Bail Organa) Keith Szarabajka (Vizago) Jim Cummings (Hondo) Malcolm McDowell Dave Filoni () Legjobb epizód: Heroes of Mandalore In the Name of Rebellion The Occupation Flight of the Defender Kindred Crawler Commanders Jedi Night DUME Wolves and a door World between Worlds A Fool’s hope Family Reunion & a Farewell Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Bence1997 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Ez az összes kategória? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. (szerkesztve) Igen, ennyi a kategória. Ha jól számolom ez 9 db. A mellékszereplőknél próbáltam azokat kiválasztani, akik 1 résznél azért többet szerepeltek. A többinél ennyi az összes. Szerkesztve: 2018. Augusztus 18. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Le a kalappal a munkád előtt. Ezért felajánlom, hogy levezetheted majd a díjátadót ha van kedved. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Nos, akkor ideje jelölni Legjobb mellékszereplő: Saw Gerrera Captain Rex Ryder Azadi Kallus Bo-Katan Kryze Hondo Ohnaka Legjobb idegen karakter: Thrawn Hera Syndulla Garazeb Orelios Rukh Hondo Ohnaka Cikatro Vizago Legjobb negatív karakter: Darth Sidious/Palpatine/Emperor Thrawn Rukh Arinda Pryce kormányzó Tiber Saxon Brom Titus Legjobb droid: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid R3 -as egység Legjobb űrjármű: Star Destroyer (Chiemera) Ghost TIE-Defender X-szárnyú U-Wing Y-szárnyú Legjobb felszíni jármű: AT-DP Arc Cannon prototípus TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank Imperial Troop Transport Crawler 413-24 Joben T-85 speedster bike AT-AT Legjobb zene: Kanan’s End Credit Nobody More Than Kanan Kanan and the Fire Descent On the Lothal Passing the Sword Epilogue Legjobb angol hang: Ian McDiarmid Lars Mikkelsen David Oyelowo Freddie Prinze Jr. Vanessa Marshall Jim Cummings Legjobb epizód: Jedi Night DUME World between Worlds In the Name of Rebellion part 1 In the Name of Rebellion part 2 Family Reunion & a Farewell 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. (szerkesztve) 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezért felajánlom, hogy levezetheted majd a díjátadót ha van kedved. Meggondolom. Közben még 2 névvel megtoldottam a szinkronhang kategóriát, így már teljes. Szerkesztve: 2018. Augusztus 19. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Köszi Bence! Mindenképpen vezesd le, ha van kedved, le a kalappal. Jelölök én is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Vasárnap estig lehet jelölni, utána már a szavazás jön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Kiemeltem Bence kategóriás posztját, így nem kell majd visszafelé keresgélni. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. (szerkesztve) Na akkor nézzük a jelölteket. Pár gondolat. A zenét részenként szoktuk beírni, itt viszont számonként van. Ezt majd valahogy fel kell oldani. A legjobb részekben pedig nincs partI-partII mert egyben néztük mi is és az sw.com is. Legyetek szívesek ezek szerint átírni a jelölteket. De legalább az epizód listát. Legjobb mellékszereplő: Kallus Aryndha Pryce Hondo Ohnaka Palpatine Thrawn admirális Saw Gerrera Legjobb idegen karakter: Thrawn Garazeb Orellios Rukh Hera Syndulla Cikatro Vizago Hondo Ohnaka Legjobb negatív karakter: Thrawn Rukh Arinda Pryce kormányzó Tiber Saxon Darth Sidious/Palpatine/Emperor Brom Titus Legjobb droid: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid RA-7 protokoll droid Legjobb űrjármű: Ghost Star Destroyer (Chiemera) X-szárnyú Y-szárnyú Sentinel osztályú sikló TIE vadász Legjobb felszíni jármű: 614-Ava speed bike AT-DP Arc Cannon prototípus TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank Imperial Troop Transport - ITT Crawler 413-24 AT-AT Legjobb zene: Saw’s Friend Arrive Descent On the Lothal The White Loth Wolf Kanan's Past Kanan’s End Credit Epilogue Legjobb angol hang: Freddie Prinze Jr. Ian McDiarmid David Oyelowo Lars Mikkelsen Keith Szarabajka (Vizago) Jim Cummings (Hondo) Legjobb epizód: Wolves and the Door DUME In the Name of Rebellion Jedi Night World between Worlds Family Reunion & Farewell Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerintem a zenéknél mindegy hogy a szám vagy az epizód van ott. Az epizódoknál én a wookiet vettem figyelembe. Amúgy is ahol part 1 és part 2 volt ott külön néztük meg őket. De javíthatom, ha szükséges. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.